DUMMA SORGSNA VÄRLD...

Asså varför kan man inte bara få vara glad!? Alltid är det någon som är ledsen! Jag själv har vart lite nere sen i sommras. ( det finns en anledning ) Nu e Bella älsklingen ledsen oxo :( ( Det blir bra proomies you<3 ) Men varända dag är det alltid någon som är ledsen varför kan inte alla bara få vara glada.......?









 Du kommer väl ihåg den gamla GLADA tiden Bella? ;) <3



Puss å Hej! <3


NEW MOON<3333

HEJ ALLA GLADA!

nu har jag äntligen vart å sett new moon!!!<3<3 åå, den va nästan ÄNNU bättre en vad jag trodde! :D

broorsan du e ju såå snyyygg!!! Och de e du oxo älskliingen<3 ( jag vet jag e knäpp men ni kan läsa heela historien lite längre ner..)  Jag var där med hannabananna och mimmlosh<3 Jag åt nåra muppade godisar som fick mig att börja hosta hela tiden.. Bara liite Pinsamt! aja, den var iallafall mycket bättre en den första filmen!
vill se den 1000000000 X 1000000000 gånger igen!<33


Kärleek<3



JAG MÅSTE BE BUSSCHAFÖREN OM EN PUSSS!!!!

 Hahahah, nu har jag och Tilda vart på Julmarknad i neglinge. Vi träffade Marcus, Tilda blev lite kär ;) Vilket perfekt par<3 Innan var vi på 2an , Tilda träffade någon hon kände som hette Dennis, jag kännde igen honom å ba:

Jag: Men vänta går du i kunskapsskolan?
han: eh, aa hurså?
Jag: Känner du hanna junhager?
Han : ( Garv ) ehh, aa typ.
Jag: Aha, för jag har försökt lära mig allas namn i hennes skolkatalog, men jag hade fett problem med ditt..
Han: Asgarvar ( jag fattar inte vad som är så kul.. )
Jag: MEN DE E SANT!
Tilda: Natta vi borde nog gå nu..
Jag. aa, Hejdå.
Han&Tilda: GARVAR ( ? )

Sen när vi kom ut så berättade Tilda att han inte garvat åt mig utan åt Tilda som hade hållt på att göra förklara med sina händer att jag var korkad.. ( hhehe , dlig förklaring ) Men asså när man snurrar fingret runt huvet och sen pekar på någon.. fattar ni? Bra! å Jag ba: Men ÅÅÅÅÅÅÅH...

Sen såg vi att det var grönt vid över gångsstället där vi skulle över, så vi började springa, när vi kommit halvvägs över vägen så blev det rött, och en buss som stod närmast började köra. å jag började kuta å ba:
- JAG VILL INTE BLI ÖVERKÖRD AV EN BUSS!!!! Å Tilda ba:
-VA VARFÖR DET!?
Ja gav henne en konstig blick, för de e ju självklart att man inte vill bli påkörd av en buss! å Tilda as garva åba:
- hahahahah, de lät som du sa: JAG MÅSTE BE BUSSCHAFFÖREN OM EN PUSS! då började jag asflabba, och ho med så vi satt typ heela tågresan och asgarva! Okeej, de kanske inte låter så kul men de var det! :D

älskar dig tildaa<3


PUZZAAR Å BUZZAR :D♥

SORRYYYY!!!!!

Asså förlååt för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag ahr seriöst inte haft något att blogga om! Mitt liv har vart ganska trist dom senaste dagarna.. Jag har bara vart hemma och i skolan har inget speciellt hänt, så jag har inte haft något behov av att blogga.. Så nu får ni se till att det händer något så jag har något kul att skriva om! :)

Måste skynda, matten börjar om 3 min.. Hehe



PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS<3

CAROLINE SUSANNA STEFANSDOTTER<3

Heejj allihopa! Idag har alltså min senaste syster döpts! Jag skulle kompa till alla låtarna , som jag kom på igårkväll, så jag fick typ panik och satt och övade hela kvällen! Haha. Sen när vi skulle sjunga tryggarekan allihopa så började ingen sjunga när dom skulle börja sjunga, så jag fick lixom sluta spela åba: Asså, de e meningen att ni ska sjunga oxo.. Och alla ba: AHHAAAAAAAAAAA.... Lixom tröga! Och prästen höll typ på att dö av svett han svettades typ floooooder ( jag överdriver inte!) Sen skulle alla barnen sjunga måne och sol, och alla började på fel ton, så då fick vi börja om.. xD ( suck ) Aja men det blev bra I allafall Cajjan sov ädå hela tiden x)


PÖSS OCH KRAM TEVEREKLAM<33

MIN FRAMTID SER LJUUUUS UT!<3

Tjaa!<3 Lina ska ju tydligen gifta sig med Taylor Lautner, ( orettvist TYCKTE jag! ) Men jag är inte avensjuk längre, för jag kom på att han e ju min ursnygge brorsa! :D Och man kan ju inte vara kär i sin brorsa ju! Så Lina gifter sig med Taylor, och jag gifter mig med Robert, som oxo är urgullig! och sen blir vi svägerskor! <3 Fast min brorsa ( Taylor ) är ju snyggare ;) igentligen.

 

Och så levde dom lyckliga i alla sina dagar!<3

 

Puss och Kram Tavelram<33 :)



Mörkret Goodby!

Asså jag e så jäävla trött på det här ständiga mörkret! Man går upp på morgonen,( Natten enligt mig ) Och det är fllständigt KOLSVART ute! Sen är man inne hela dan och pluggar, och sen när skoldagen är slut, ja då är det mörkt IGEN, och så håller det på hela vintern! Jag mår serriöst inte bra av det! Varken fysiskt eller psykiskt. Så nu tycker jag det borde komma snö , för det gör faktiskt så att allt blir mycket ljusare! Och sen allt regn...

Nää, tacka vettja sommarn!!<3


Nu ska jag hoppa in i en varm dusch!

hare gott igelkott<33 Nattan      
mörker  promenad                                      <----- Är man inte en skicklig fotograf?                                                                      

EEEE, MMMM

AAAHH!! Jag har blivit smittad av Maja och Lina, nu får jag oxo bara siga EE och MM!! Fan vad fånig jag känner mig xD . Om jag pratar så får dom rita mig i ansiket!! AAAAAAHH!!! Så wicsh me good luck!

 

XOXOXOX <3<3 Nathalieeh

 


Pelikanen har fått en wannabe! Och vi är facebook töntar...

Hej Alla underbara! Det finns en urgullig kille, i nån klass som jag inte vet vilken det är , som Lina tycker ser ut som Pelikanen! Men de gör han inte! Å sen försökte Lina skämma ut mig inför honom, men självklart slutade det med att jag skämde ut mig själv... ( suck ). Sen såg jag Pelikanen I glaskorridoren och han hade värsta konstiga mössan så jag börja ASGARVA, och Maja och LIna fattade ingenting, men sen när jag berättade för dom så började dom oxo ASGARVA! ( Suck igen.. ) Sen kom nån liten tönt från nian förbi oss, och han ba:
- Jasså här har vi en till Facebook nörd! och kollade på linas dator.
Och sen kollade han på min åba:
-Och en tiiiiill... ( han tyckte han var skit cool! ) Men då sa jag:
-Jag kör inte facebook, jag bloggar hah! ÄÄÄGD!! å då sa Bella:
-Och det är faktiskt nördigare att komentera det!! Å då sprang han i väg med svansen mellan benen! (ett talesätt.)

Det var rooligt :) Maja och lina får tydligen inte prata så dom sitter å säger . Eeh,eh,,eh, hehehehehahaha. å de e stöörande... Men nu ska jag nog gå och skratta lite mer åt pelikanens mössa! ;) visst är jag ond! Haha nääroo ;)

Puss & Kraam Naattliiie

No...

NU sitter jag på No:n. Dusan värkar  ovanligt irriterad ( !? ) Han som alltid är så glad å dansar runt ^^.
Men alla kan väl ha en dålig dag ? eller hur!

Bella hälsar!


Xoxoxox X 1000 <3<3

Sjukling?

  Idag har jag kännt mig sjuk! fast inte på det sättet lixom, utan dels på morgonen tog jag blodprov i armväcket! Det är äckligt! Och mina blodkärl sitter så djupt så det tar typ hundra år för doktorn att hitta något blod! Sen när dom väl gjort det så så ser man MITT blod åka genom ett rör och ner i ett rör! å Sen känner man lixom hur det pressas ut ur armen! ÄCKLIGT! Men jag har aldrig vart rädd för sprutor och sånt! Men det är jag inte nu häller!! Sen i skolan skulle jag till skolsköterskan för att kolla min snea rygg.. Fast den var inte så sne längre! :D Så jag slipper förhoppningsvis en sån där jobbig korsett ( stavning?)!! Jippiie! Nu ska vi ha engelska! tror jag.. Så jag måste dra!

Love<33                                                                    

Hallooojj!

Asså kom absolut inte på någon bra rubrik som ni ser hehe (a) . Asså jag vet att min blogg r jätte tråkig än så länge, men jag ska fixa design så fort som möjligt!<3 Ellie försökte visa mig hur man gör på So:n och DÅ fattade jag! Men nu har jag glömt bort.. ( sorryy ellie ;) )  Men jag ska skynda mig! Nu sitter jag hemma, mamma har satt på våran Julskiva, trevligt, trevligt, det blir tydligen mammas Julklapp till typ ALLA, så jag har inte så många kvar att sälja nu! Skönt! tack mammsen<3 ;) Snöret sitter och försöker äta upp min Yoghurt ( suck ) Men den ska han inte få1 MOAHAHA!! Men aja nu ska jag ta en proommis med mamma :)


XOXOXOXOXOXOX<33333

Stackarn...

Hej Alla<3

Idag på kemin var det synd om Dusan ( stavning? ). Först kom det nån gubbe å sa att  hade hyrt rummet, Åå dusan blev förbannad och gick ut och snacka me honom. Sen kom han in igen å va fett ledsen åba:
-Jag trodde jag hade bokat för hela terminen, men man måste boka varge vecka... åååh.. å så typ höll han på att börja grina, å vi satt där å visste inte vad vi skulle göra. Sen fick han typ damp på mig när jag inte visste vad en lösning var, och sen började han grina för vi hade använt för många muggar.. Stackarn..

Nu ska vi ha Engelska



Kärlek till alla<33


TRÖTT....

Asså jag e så  jääääävla trött ( förlåt att jag svär ).  Jag har särriöst inte sovigt någonting inatt! Vet inte varför, men det bara surrade i huvet, och jag kunde inte slappna av! Men jag får väl passa på att sova lite på kemin sen xD Nu ska vi ha teknik först. Jag sitter här med nåra människor någonstans ( med andra ord, utanför tekniken. ) Nu kommer Magnus! 
Magnus: STÄNG NER DATORERNA!!!
Alla: aaaaaaaa... ( och fortsätter glo in i datorn )
Magnus: Suck..

MEn Aja Puzzz på er<33

ASSÅ DAAAH!?

   Hej alla underbara<3

idag på pianot hände en snäpp grej. Här är en konvensation mällan mig och min pianolärare:


Hon: Men nathalie, kan inte du sjunga en julsång för alla gamlingar på ålderdomshämmet om 2 veckor?
Jag: Eeeh, vad skulle det vara??
Hon: Men den här Helga natt den e så fin!<333
Jag: Mm, men jag vet inte jag kan inte den...
Hon: Men du kan ju lära dej! och du håller ju på md sång och så! :D
Jag: Mhm, men inte opra. :P
Hon: Men då säger vi så! Oj, nu slutar vi visst, hejdå!
Jag: ehhm, okeej Hejdå? ( fett förrvirrad )

Åå nu så vet jag inte riktigt hur jag ska göra xD Men det löser sig väl! Nu ska jag bada ;)


PUSS Å KRAM SKUMBANAN<33

ÄNTLIGEN!<33 :D

Hallojj! nu har jag äntligen fixat en blogg! Haha, fett stolt xD Men Lina har typ tjatat på mig i eeeevligheeeter på att jag ska göra det, så nu du lina, slipper du det ! ;D Har ingen aning om om jag kommer att nörda bloggen eller bara typ skriva ibland, det får vi se... Men nu sitter jag i M-korridoren med Bella, Torun å sara<3 Alla är helt inne i sina datorer. Vi har nyss ätit lunch, Ted förföljde mig å Bella ( trodde vi ) men det visade sig att han bara skulle hämta vatten!! xD Men jag blev sjukt rädd endå! Bella påstår att hon gjort bort sig för hamlet .. Tjaa, allt e som vanligt! Nu ska vi ha Svenska å skriva på våra Rödluvor..



Lööv Ju All! <33

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0