GOD JUUUUL!!!!!!!!<3

IDag Är det JULAFTON! En av dom absolut bästa dagarna på året!! Och den är tyvär snart slut.. Hoppas alla har haft en alldeles underbar dag! Själv har jag haft super mysigt! :)
Vi hade nyss present öppning, jag fick en Odd molly tröja, ett armband , Sims 3 , en pyamas, ett typ omöjligt kinesiskt pussel, biobiljetter, pengar och en väska :) Jag älskar värkligen Julen!<3

Puss å kraam Julegran! :D

( Försök av bild på tröja.. )

HJÄLP! <3

en tanke kom plötsligt! FA´N DET ÄR JULAFTON IMORRON!! var tog tiden vägen igentligen!? Det är ju förstås aldeles Super mega underbart att det är JULAFTON imorron<3 Men ska tiden värkligen gå så här fort? Det var ju inte ett dugg längesen vi stod där första dan i ekliden och ännde oss aldelles vilse? ska det gå så här fort är det väl lika bra att börja förbereda pensionen? Okeej jag överdriver.. Men jag börjar få ångest för att det går för fort!

Alla får ha en UNDEERBAR Jul nu Lova Det! <3 :) ÄLSKA JULEN! :D<3



Förra vintern, Från vänster: Vendela,Ida,Jag,Anna,Sara,Ebba,Sofia,Klaramaria,Lina,Maja & Olivia :)<3

GRATTIS SYRRAN!!<3<3

Idag fyller världens bästa syster år! Madeleine! Denna fina flicka fyller hela 8 år idag!! Du är yngre en mig men vi lyckas endå alltid ha kul ihop du och jag! Älskar dej!!

Puss Puss / Stora syrran<3

 Något mindre ( och väldigt suddig.. )

22 DECEMBER

Shaa! :D Först å främst vill jag säga grattis till världens bästa mormor som fyller 75 idag! Massa kramar till dej!<3 Du betyder mycket för mig och är inte som alla andra mormorar som jag har träffat!  vi ses snart!
Sen vill jag säga grattis till min Kusin som fyller 1 år :)

Idag har alla utom Cajjan och Sanna vart och fixat Julgran på gudö :) ( Pappas gamla landställe ). Det är en pyttepytte liten stuga utan varken el eller värme. ( Det blir i och för sig ingen värme utan el.. ) Så Pappa eldade en brasa, men skorstenen hade snöat igen, så det blev rökigt i hela stugan.. xD så vi satt där i röken och åt Lussebullar :)
NU har jag vart ute och spelat landbandy med alla andra ! Hahah.

Puss å Hej!

2 dar kvar till Julafton!<3


Tack<3

Vill bara säga TACK till er! Om det inte varit för er hade jag förmodligen legat död någonstans nu.. Ni stöttar mig och bryr er värkligen! Hade inte ni funnits vet jag inte om jag pallat.
förkänar jag verkligen vänner som ni?? Ni ska veta att ni betyder väldigt mycket för mig och att jag älskar er!
Så .. Jag vet inte hur jag ska göra för att gottgöra er! Ni är dom bästa vänner man kan få, Jag har en Jävla tur som har er! Ni vet vilka ni är!

Sending all my Love to you<3 ( Och mycket mer! )


Lättövertalad..

Asså jag måste nog vara den mest lättövertalade människan i världen! eller i allafall i Saltis! xD Nu tillexempel ska jag spela Soldat i nån silvrig rymddräckt på ett Julspel i kyrkan tillsammans med pappa! Och det kommer tydligen vara fullsatt! ( 450 pers ) . I WILL DIE!!

P: Nathalie, du kan väl va med i julspelet i år ?
N: Nää...
P: Jo men kom igen!
N: Asså, jag vet inte..
P: Men du brukar väl aldrig vara feg!? Kom igen , det blir kul!
( Tystnad )
N: Okeej då..

Så lätt är det alltså att övertala mig! Någon som är sugen på att ge någon en riktigt plåågsam död? Jag är frivillig som offer!

Puss Puss kul att lära känna er<3

21 December.

Heej! Idag har jag bara vart hemma.. På morgonen var jag ute med alla syskonen. Bibi testade ett par gamla långfärdsskidor, och jag fick vara hennes personliga skidstav , vilket jag skötte alldeles utmärkt ( med en gnutta överdrift.. ). När vi skulle äta bestämde vi oss för att vi skulle lämna hennes skidor på baksidan, för annars skulle hon behöva åka ner för två trappor vilket skulle bli lite knepigt.. Men när jag skulle knäppa av dom lossnade spännet sså hon fick inte av sig dom.. Och vad gör man då? Jo! Man ber syrran att bära ner sig från trappan! Perfect!
Och vad är då tacken? Jo det första hon skrek när vi kom innanför dörren var:

Mamma!! Natta hade sönder mina skidoor!!

Suck, ibland kan syskon vara riktigt jobbiga! Sen har jag fått reda på att pappa har anmält mig och han till julspelet i kyrkan!! ( GLÖM DET! ) Never Ever!

Aja, nu ska vi julbaka :D Bloggar llite mer senare tror jag..

// Nattliee<3

Byee

Har precis vart och lämnat Tilda hemma hos sig.. ( Hon vågar inte gå själv lilla gumman) ;) . Man sen följde hon med mig halvvägs tillbaka igen hahah. Nu ska jag snart duscha. Imorrn ska vi baka Julgodis var det tänkt.

Puss Puss<3

4 Advent. SE UPP I BACKEEEEN!!!

HejHej! Idag har jag vart med Tildur! :D Vi har vart i skutrudsbacken ( stavning? ) och åkt pulka! Det var vi madde och en massa småttingar XD ' . Vi åkte på maddes födelsedagspresent som var nån wannabe flygande matta.. Sen kom Edward, Ludde och Alfred , och då blev det SNÖBOLLSKRIG! Det var så jääävla kul för madde ägde ut dom totalt!
Dom frågade om vi ville följa med dom och dricka varmchoklad, men vi dissade dom och stack hem till mej istället :)
Alla såg ut som snögubbar! Hahah, vintern e bra härlig ibland!

Sen skulle Tilda dra av sina byxor som hon hade tejpat fast i skorna ( ? ) . Men det gick inget bra.. så då fick Nathalie den bästa komma till undersättning! xD Men det slutade med att jag drog hennes fot ur led :)

 Schnyyggingar!



Måste bara tillägga några roliga komentarer Olle gjort idag.

Olle kommer med en plastängel fram till mig och säger:

O: Natta, jag ttror det här e santa lucia!
N: Neej , det e en ängel..

O: ahaa.. ( tittar oförstående.)
N: Typ, som farfar! :)
O: Ahaaa.. eller som Majkel Jäckson! :D

Haha :D

sen var vi ute jag Isac, bibi och Olle. Isac och bibi bråkade om en gunga, jag satt och tittade på... Plötsligt kommer Olle med snö i hela ansiktet..

O: GOD JUUL! :D
B,N,I: Vaa? xD
O: Meeen, ser ni inte att jag e Tomten???
Vi: Jahaa! ( Sen blev han sur.. ) xD

För dom som inte vet, här e mina syskon

Isac 11 år
Madeleine 8 år ( på onsdag den 23 )
Sophie ( bibi ) 6 år
Olle 3 år
Caroline 4 månader.



Kram å Puss! :D // Nattliee ( Och Tilduur xD ) <3

Julloov!!<3

Nu är det ljus här i vårt hus, julen är kommen hopptrallallala! Nu är det Jullov! Jippiie! :D
Jag älskar julen! enda nackdelen med lovet är att vår klass alltid får avskeden att bli så sorgliga.. :/ Vi tycker för mycket om varanndra helt enkelt! Och vad är det absolut självklart första man gör på jullovet? Jo! Man åker pulka med sina älskade småsyskon! ( okej det första jag gör.. ) Och vad gör man efter det? Jo! man äger ut brorsan på SSX! Yeaah! ( fast tvärt om.. xD )

det kanske inte blir så mycket bloggande nu på Julen, men jag ska försöka blogga iallafall en gång om dagen! :)
Ikväll ska vi till farmor på middag, och vi håller på att göra ett pepparkakshus till henne. :) ( BEUTIFUL! )

God Julen! :D <3

Puss,Puss<3

p.s Grattis till Kristin soom fyller år idag... 


Snö,snö och mera snöö..

Hallojj! asså shitt pomfritt vad mycket snö det har kommit! Idag har va haft snöbollskrig större delen av dagen så mina braller e alldeles blöta.. ^^ Jag puttade ner Nisse i snön ( var fett stolt! ) , men sen så puttade han ner mig i snön.. ( dumma unge! ) så jag blev ennu blötare..

Bella gjorde värsta snygga vurpan, hon skulle knuffa ner Nisse i snön , men hon trillade istället! ( Lilla gumman ) xD

Bella och Tilda gav mig föresten en jätte fin julklapp! :) Såhär såg den ut:
 Det är typ BodyButter, Badskum, och tvål tror jag . :)

Tack så mycket<3

Tjingeling! / Nattlie<3

Älskar..

Du säer att du älskar vinden, endå stänger du fönstret när det drar.

Du säger att du älskar djur, endå har du dom uppstoppade i ditt hus.

Du säger att du älskar blommor, endå plockar du dom.

Förstår du då att jag blir rädd när du säger att du älskar mig?


Den dickten berättade sara för mig :) Bra va?


Kram & Puss <3


Dans....

Idag har jag nog vart med om den pinsammaste gympalektionen EVER! Vi hade dans! och inte nog med det PARDANS! Och inte nog med det MED 8A & 8B!! höll serriöst på att dö! Jag fick självklart dansa med nån nörd i 8an som tog allt så sjukt säriöst att jag var nära från att börja Asflabba .. Problemet var då att den här killen hade ingen taktkänsla stackarn, men han trodde han hade det.. Haha lilla gubben! ;) Nu ska vi titta på tomte film på So:n :)


Hörs sen! // Nattlie<3

Otuur...

Shaa allesammans! Idag har nog vart den värsta otursdagen i mitt liv! Det började på tekniken. Vi skulle göra pepparkaksformar och jag var klar med min, så Sara undrade om jag kunde hjälpa henne med att löda hennes,(När man blåser med suuuper varmluft på plåten så den smällter ihop..) Så jag ville vara duktig och hjälpa henne så när den hade smällt på ena sidan så sa jag att vi behövde vända på den, och då duktig som jag är satte då fingrarna på den 500 graders varma plåten och man hörde hur det lät: Tsssss... Och mina fingar var därmed sönderbrända, vilket ledde till att jag tappade hennes form och skrek så högt jag kunde.. Men jag försökte ju värka lite cool såå det blev typ såhär:

Sara: Men guud, hur gick det!?
Nathalie: Nej guud, men det är lugnt! brändes lite bara ,hehe.. ( AJ SOM IN I HEELVETTE!! )
S: Sääkert?
N: Jaja! ( ABSOLUT INTE MINA FINGRAR BRANN UPP!! )
S: amen vad bra då!
N: Ska bara gå och spola lite vatten på dom för säkerhets skull.. ( ajajajajajajaj!!)
S: Okeej, haha.. ( hon har då uppteckt mitt pokerface..

Sen tänkte jag iallafall gå till skolsyster för att kolla fingrarna och linafina följde med<3 Men det var upptaget så jag satte mig för att vänta, då kom en kille och bara klev in! ( då blev jag mordbenägen.. och lina bara garva.. ) Så jag fick vänta typ en timma på att han skulle li klar! ( Lina hade gått innan dess. ) Och när jag väl fick komma in så ba:
H:Men duu, det finns inget annat att göra en att spola kallt vatten på det!
N: Nähhe, men så trevligt då! ( MORR!! )

Jag hade missat hela kemin, så jag gick till musiken, på vägen dit halkade jag och slog ryggen..

Sen när jag satt på tåget på väg hem så sa dom att jag var tvungen att byta tåg för det här tåget skulle gå till Solsidan, så jag frågade en konduktör vilket tåg som gick till saltis och hon pekade på nåra vagnar längre fram, så jag satte mig där. Men då gick det tåget till Solsidan!! Så jag var tvungen att gå i snöstorm konkandes på min väska genom skogen från Solsidans station hem till mig! Och jag hade för lite kläder så jag frös skitmkt!

Japp, så var min dag :)

Harregött igelkött! // Nathalie<3


15 december, Snöö!<3

Hej! Idag när jag vaknade var det snö ute! ( otrooligt men sant! ).  Sen skulle jag till tåget som vanligt och det var fullkomligt snöstorm! plus motvind så allt kom på mig... Sen kom jag till tåget ( fick vänta.. ) Snacka lite med en konduktör, alla kollade skumt på mig fattade inte varför, men antog att det var för jag såg ut som en snögubbe.. Sen när jag satte mig på tåget drog jag handen över kinden för att få bort snön, och då blev handen alldeles svart! Så min maskara hade runnit ut så jag såg förmodligen ut som en död zombie.. ( Okej ,zombiesar brukar vara döda.. ) Men det var liite pinsamt xD Hahahah.


Kram banan! :D<3

Berwalldhallen ( DRAMATIIK! )

Halojj! Idag hade vi våra 2 konserter i Berwalldhallen som vi har varje år, och båda var jätte fina ( som vanligt ;) ) Men första konserten blev lite dramatisk ( haha ). 4 personer svimmade, en av dom var en tant i publiken ( ? ).  När vi skulle gå ut i luciatåget så svimmade en kille så alla vände sig om och slutade typ sjunga.. Hahah! Och han Anders Widmark ( gästartisten ) Spelade ett sjukt långt solo på sista tonen i gläns över sjö och strand , coh vi fick inte luta sjunga förenns han hade slutat spela, så vi stod typ 10 minunter ( lite överdrivet kanske ) Och ba: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Men han bara spelade på så Jag ( och nåra till ) började garva.. Haha, men andra konserten gick iallafall lite bättre en den första ;)

Här är lite ( mörka ) bilder som jag tog innan konserterna hade börjat ;)

Puss, Puss<3


 


 



Bildbeskrivningar:

1. Lina med sitt lucialinne
2. Vendela och Tilda käkar lunch
3. Lina och Alice fixar sig
4. Tilda och Sifia spelar mobildspel..


Nu kanske ni ser lite bättre ;)

kramelikraam!<3


Julbakning<3

Jag fick ett plötsligt ryck att baka pepparkakor, så fram me degen , kavlarna och allt dedär..  Haha, sen satte jag på musikklassernas fina julskiva, nu har mamma tagit över. Jag orkar aldrig hålla på särskillt länge, det är kul i 10 minuter sen blir jag utråkad :) Gjorde ett försök att ta lite bilder, men min kamerablixt har pajat som dom e lite mörka.. Hoppas ni ser vad dom föreställer!

Julkram<3

 ( har nog ätit för mycket deg... )



 ( I ugnen... )


12/12 GRATTIIS<3<3<3<3

Sara Underbara fyller tonåring idaag!!<3 Grattis sötis hoppas du får en underbardag! ;)


1000 000 000 000 Pussar från mej till dej<3♥

IDOLFINAAAL!!

Jaa, rubriken säger ju det mesta, och idolfreak som jag är satt ju bänkad framför Tvn ;) En sak som var anurlunda för i år var att jag faktiskt inte hejade särskillt mycket på någon av dom. Finalen sttod mellan Erik Grönwall & Calle Chrsitiansson ( stavning? ). Hahah, dom var charmiga båda 2 på sitt sett men Erik var nog lite bättre i alla fall. Till utseende såg dom ut som kalleskaviar ( erik ) och en bumbibjörn ( calle.) Enligt me alltså!

Det hela slutade med att Erik vann! :)









                                               Hela Idol-gänget 2009:





                                                Juryn:






Puss å kraam chokladbanan :D

SNÖÖÖ!!!<3<3<3<3<3

OMG!! DET SNÖAR!! ÄNTLIGEN! exakt klockan 14:59 den 11/12-09 så snöar det!! och snön värkar stanna kvar påå marken! wiie! det kanske blir Jul ändå! :D

Har tråkigt :)

Yoouuh! Jag har lite tråkigt så jag roar mig me det här....: :)




[  ] Jag är kortare än 170cm. 
[x] Jag blir lätt brun. 
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. 
[  ] Jag har en tatuering. 
[  ] Jag vill ha en tatuering.
[  ] Jag har haft/har tandställning. 
[  ] Jag har glasögon/linser.
[  ] Jag har mer än två piercingar.
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[  ] Jag har fräknar 

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[  ] Mina biologiska föräldrar är ihop. 
[x] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag. 
[  ] Jag har barn. 
[  ] Jag har minst ett barn.

SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar. 
(  ) Jag jobbar (har jobbat)
[  ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. 
[ ] Jag har fått sparken. 

SKAMLIGHETER

[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något. 
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. 
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. 

HÄLSA

[ ] Jag har en sjukdom. 
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår. 
[ ] Jag har brutit ett ben
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort. 
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor. 
[ ] Jag har haft/har astma. 

RESANDE

[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit. 
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina. 
[ ] Jag har varit på Golfen Center 
[ ] Jag har varit i USA. 
[ ] Jag har varit i Afrika. 
[ ] Jag har varit i Asien. ( Hallå? Ryssland ligger ju i Asien? )

EFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. 
[x] Jag har sett en fallande stjärna. 
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. 
[  ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. 
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. 
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. 
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan. 
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens. 
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[  ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. 
[x] Jag har suttit på ett tak på natten
[x] Jag har aprillat någon. 
[x] Jag har åkt taxi. 
[x] Jag har ätit sushi. 
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN

[x] Jag är singel. 
[ ] Jag är i ett förhållande. 
[ ] Jag är förlovad. 
[ ] Jag är gift. 
[ ] Jag har varit på en blind date.  
[x] Jag saknar någon just nu. 
[x] Jag är rädd för att bli övergiven. 
[ ] Jag har skiljt mig. 
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. 
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit. 
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit. 
[/] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET

[  ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. 
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. 
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet. 
[x] Jag har fuskat i ett spel.
DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö. 
[  ] Jag har sett någon dö. 
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord. 
[  ] Någon nära till mig har begått självmord. 

MATERIALISM

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga 
[ ] Jag äger många dyra designerväskor. 
[x] Jag äger något från H&M. 
[  ] Jag samlar på serietidningar.
RANDOM


[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. 
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[  ] Jag ser på nyheterna. 
[x] Jag dödar inte insekter
[/] Jag svär ofta.
[/]Jag sjunger i duschen. 
[  ] Jag är en morgonperson. ( ABSOLUT INTE!! xD )
[  ] Jag betalade för min rington. 
[  ] Jag är petig med grammatik
[/] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. 
[x] Jag är bra på att baka
[  ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
[ ] Min favoritfärg är svart, mörkröd eller mörkblå. 
[  ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan. 
[x] Jag är kär i kärleken. (men hatar den även) 
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[  ] Jag äter snabbmat varje vecka. 
[/] Jag är bra på matematik.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. 
[/] Jag är väldigt kittlig.
[ x] Jag älskar mörk choklad. ( älskar all choklad men tycker mer om ljus ;) )
[/] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten. 
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag är bra på att minnas födelsedagar


Hahah, då vet ni lite om mig :)

Luciakonsert i Nacka Aula.<3

igår hade vi våran årliga luciakonsert i Nacka Aula. Den gick väl till som vanligt .. Det var mysig stämning, jag hade feber, vi sjöng mesigt.. ( gemfört me 8orna å 9orna..) . Som vanligt alltså. ;)  Men vi skulle klara svårare låtar det e jag säker på! Men nää.. vi e små 7or, å då ska man sjunga barnvisor :). Okej inte barnvisor men.. aa ni fattar!
Luciatåget är ju alltid fint med alla ljusen :)
Nu sitter jag hemma med brorsan.. Vi har båda fått en jobbig förskylning, men jag känner mig faktsikt bättre!

puss<3

P.S anledningen till att jag inte har bloggat på länge är för att internät inte har funkat :( och sen har jag ju vart sjuk så jag har inte kunnat använda skoldatan... Men nu funkar det igen så nu kan jag blogga :D Pusss...<3  sjuukling..




 Sjukling 2 :)

FACEinHOLE

Har roat mig lite på faceinhole xD

resultaten här nedan.....



Snöret som människa ;)                                                 
kadora som människa <3

Vadå inte sööt???? xD

Döööd! Moahahahahah xD




( sorry jag e trött och flummig och har inget bättre för mig... )


Puss och kram jag e en flygande ko! :)

5 December.

Heej! Idag tog jag en låååång sovmorgon :) till kvart i 12 ( !! ) Suuper skönt! :D Sen drog vi till forum för att köpa jeans, men jag hittade inga så det blev lite andra grejer istället ;)
Haha det är såå typiskt mej ! Nu har jag precis kommit hem från grannen. Jag å mamma var där på glögg. Det var inte det roligaste jag ahr gjort men helt okej! :) vet inte riktigt vad jag ska göra nu men mamsen ska sova för hon ska jobba imorrn, så jag måste vara '' tyst ''.. Men det kan väl inte vara så svårt ? Imorn har vi visning så jag å snöret får flytta in till hanna panna. ( efter vi har sanerat hela lägenheten.. ) Hahaah.  






 Jag brorsan och älskling<3 :D


Eftermiddag. 4 december.

Nu har jag vart hos farmor och stöpt ljus. ( väldigt roligt.. ) Nu sitter jag hemma och väntar på mimsan som ska komma och se på idol med meej :) roliga saker dedäär xD Snöret är sur för att jag inte klappar honom, så han sitter och river mig på armen.. Tilda var och gästblogga förut som ni kanske ser, hon värkar fullt normal.. ;) okej nu har störet ställt sig med framtassarna på min axel och slickar mig i håret.. herre gud..

Fan vad trist det är att vara ensam såhär på fredagkvällen. får väl nöja mig med att snacka med mina vänner på datan, Så tragiskt.. Aja, SNART kommer mimi! ( hoppas jag.. )

PUSS LOVE YOU!<3

P.S Juste, joel har fått för sig att vi e syskon.. ( ? ) .. weard..

 Jag å älskliing<3

 kattögonen '' klappa meej<333 ''

 '' ANNARS BITER JAG DEJ!! ''


Gästis bloggaren Tilda!!<3

Heeej!!! Tildis här! här är min andra gästbloggs inläggg! den andra kan du läsa på linas blogg<3 Hahah nu kommer lina med en varm chocklad i handen! hihih<3 Och malin och sara! och jag sitter med Anna och Elsa och Torun och Vendela och Mia och Emma och Ida  Och Ebba och Olivia Och Maja och Sofia Och Calle och Nisse och.... Ja det var nog alla!Jag har ingen blogg men jag gilar att läsa dom<3 Ja nu kom Joel! HEEJ JOEL!! JAG BLOGGAR OM DIGGGG! hahahhaha okej jag får inte flippa ur nu då kanske jag aldrig mer får gäst blogga! och om jag aldrig mer får gäst bloogga kanske jag förlorar alla mina vänner! och om jag förlorar alla mina vänner kommer jag att bli desperat och om jag blir desperat kanske jag kommer hamna på ett sjukhus och om jag hamnar på sjukhus kanske ingen vill anställa mig när jag ska söka jobb och om ingen anställer mig kanske jag inte kommer att få några pengar och då dör jag! oJ oJ oJ bäst att inte flippa ur jag kan döö! som ni förstår! hahah hoppas ni inte tror att jag är galen! för det ärjag inte. bara till hälften och på ett bra sätt... Om två minuter börjar engelskan så nu måste jag hämta mina böker! PUSS OCH KRAM SKUMMBANAN! :) xD <3 <3 <3!


4 December ( skolan )

Halojj! Idag är det 4 december och det har blivit varmt och regn igen.. Jag har fortfarande ont i smalbenet xD Typiskt mej alltså.. Nu sitter jag här i glaskorridoren med Tildaa och väntar på att engelskan ska börja. Englishka!
Jag har inte gjort läxan, men jag får fördöka hitta på nån bortförklaring ;)

Asså jag har fett ångest om vilka jag ska köpa julklappar till! Jag har ju noo monney:P
Nu vill Tilda gå upp till klassrummet, och jag kan ju aldrig säga nej så..


Kärlek<3

AJ SOM IN I *PIIIIIIIIP*!!!

asså, jag tror serriöst jag har brutit mitt smalben! Jag tilda å hanna skulle ta tåget hem från 2an och stod vid lillängensstation och väntade, vi höll på att fåna oss lite för ett par 4or så jag tänkte hoppa från en bänk till en annan. ( ungefär 2 meters avstånd , jätte smart jag vet.. ) Men jag lyckades! nästan.. jag halkade på kanten och slog i smalbenet sjukt hårt ! och låret! fast inte lika hårt.. Och alla börjar asgarva! ( såklart det såg nog rätt kul ut.. ) Men det gjorde sjuukt ont alltså! och nu är benet jätte svullet.. Likt en smurf! xD

Puss å kram fetalår :D ( som lina å maja säger ) <33

1 & 2 December<3

Äntligen har kylan och frosten och december kännslan kommit!<3 Allt är så vackert och solen skiner och frosten glittrar på träden och marken. Love it! <33 Fast det kan få komma lite mer snö tycker jag ;) Igår kunde jag tyvär inte blogga för jag var på snabbvesit ( stavning? ) hos pappa, innan dom drar till Ramunberget med skidskolan, och jag pallade inte ta med datorn, så jag bloggar för två dar nu istället! Igår var första riktiga vinterdan! Fast jag var sur hela dan igår har ingen aning om varför , om jag ska vara ärlig.
Så förlåt allihopa om jag var trist men det är inte ert fel! Idag är jag gladare men sjukt trött! Fast jag har sovit rätt bra.. Jaja..  Nu ska vi ha NO me Dusan. ( Jippiii.... )

Puss å kram älskar er!<3 Nathalieeh

Måste bara säga att igr när jag gick en kvällspromenad såg jag VÄRLDENS finaste måne med en jätte fin månstrimma över baggen! Den var super vacker!





COME BACK!<3

FAAN, JAG SAKNAR DEJ MER EN NÅGONSIN! VARFÖR VAR DU TVUNGEN ATT ÅKA OCH ALDRIG KOMMA TILLBAKA! DÅ HADE DE VART BÄTTRE OM DU INTE KOM ÖVERHUVUD TAGET! jAG SAKNAR DEJ FÖÖR MYCKET, OCH JAG BEHÖVER DEJ!

JAG ÄLSKAR DEJ FORTFARANDE...... jAG KOMMER IALLAFALL ALDRIG LÄMNA DEJ SOM D LÄMNADE MEJ..

Nån som vet hur man gör!?

Hej Allihopa! Nån som vet hur man gör en snygg bloggdesign får gjäna hjälpa mig med det nån gång! :) För jag börjar tröttnaa på den här trååååkiga!

tack<3


PÖSSAAR<3

1 December.

Juuuuuuul,juuuuul, stråålande juuuuuulen är här! ( snart.. ). Idag började den mysigaste tiden på hela året! Inte den bästa, men den mysigaste. DECEMBER! Jag älskar när alla sätter upp julpynt och stjärnor och lampor i buskarna! sen  lyssnar man på mysig julmusik, bakar pepparkakor och lussebullar, och kokar knäck och kola! MUMS!
adväntskaläldern börjar! ( stavning? ) och det är förhoppningvis snö! Okej vi stryker det där sista..  hursom hälst älskar jag Julen! Och advänt! Och DECEMBER!! :D



RSS 2.0