Have a nice sportlov!

Heej hej, jag vill bara säga att jag inte kommer kunna blogga den här veckan, för vi ska åka till rättvik i morron, och sen vidare till Björnrike på måndag, och där har jag inte tillgång till internet! Så jag vill önska er alla ett underbart sportlov nu! :) ♥

Hare bäst! PPuss å kram!

 Jag och hanna augusti 2009 ( BRUN!! )

Jag har ont i halsen. Inget gott tecken såhär 2 dar före sportlovet när jag ska till Björnrike och åka skidoor. Men jag är rätt duktig på att vara sjuk på sportlov. när jag var liten var jag typ sjuk 4 sportlov i rad.. hahah Men jag hinner nog krya på mig! Sen har jag ingen röst heller.. Great!

Idag har dom spelat in en risifruttireklamfil i vårt hus, så när jag vaknade var dett fullt med folk hemma hos oss ( typ 30 pers ) Bland dom var Magnus samuelsson ( Världens starkaste man ) Och Felix Herngren som är en svesk skådis. Imorron är det realise party med alla musikklasser! Vad ska man ha på sig?? Någon som vet??

 
My eye ...


Lögn.

En lögn kan göra mycket. Sabba mitt liv tillexempel.

Älskade klass 7mi <3

Har pluggat gäärnet på So nu hela kvällen! tror jag har koll nu! Skönt! Mamma kommer snart och hämtar datan så det blir inget mer bloggande för än imorron! 

Hörs då Puss Puss<3

 Spexfoto i 6an<3
( Jag är det missbildade emot på nedersta raden. ) xD

Skit vad jag har mycket minnen med er älskade klass! Göteborg, alla skolavslutningar, sexornas lunch, när vi låg alla i korridoren och grät för vi inte ville ha sommarlov, alla konserter, alla mysiga stunder med er..Jag älskar er alla ska ni veta! <3 Ni är som en familj!
Bästa klassen man kan få, <3
Nian blir riktigt jobbig, men jag hoppas att vi kommer hålla kontakten allihopa för jag vill inte mista er! Ni e underbara hela bunten! Flummklassen! :D <3


Kärlek<3

No proov.

Har haft No prov nu. Det gick bra! (: Tror jag .. Hahah, nä men det känndes som jag hade koll! Med tanke på att jag inte övat så mycket som jag kanske borde.  Imorron är det So-prov, som jag måste öva på hela natten typ.

Nathalie.



Old picture.

Nämen SL, Snöar det?! I år igen???

Har precis pluggat färdigt So fö idag! Jag kommer spyyy på alla läxor! Läxor är bara onödiga irritationsmoment som lärararna har uppfunnigt för att dom vill att vi ska stressa sönder och dö så dom få ledigt. Sanning.

Och jag vet inte hur jag ska ta mig till skolan imorron, för Tågen har ju Cpat sönder och ingen kan skjutsa mig .. När jag åkte förbi neglinge station idag höll dom på att lyfta upp ett helt tåg med nån lyftkran ( ? ) Vad nu det ska vara bra för.. Det är samma visa vart enda år!



 
Bilder tagna i höstas nere vid bryggan. Fotograf: Nathalie ^^

Modellsyskon

  
 
 


Dom här 3 ( Olle,Bibi,Madde ) har vart med i måånga tidningar och reklamfilmer! Riktiga modeller alltså! :)

Snälla, sluta snöaaaaaaaa.....

Snön kommer nog inte smälta i år! Det töar ingenting, och det kommer bara meeeeer och meeer... Fast jag har vart i backen idag och åkt slalom, det var superkul! Det var som att köra offpist! Naajs!
 madde sitter och vandaliserar min gitarr..

Hejdå alla glada! :)

 Jag å Maddee :)


Little girl!

Kom just hem, har vart hos farmor :) Kollade igenom massa gamla fotoalbum, jag var värkligen inte vacker som liten... Afro, och päronformat ansikte xD Hahah, Beutiful!
Skönt med Fredaag, fast min kompis blev ledsen idag, det var inte kuul! ;( allt löser sig Sweetie!<3<3







 Jag gick på balett ett tag, men det var inte min grej så jag bytte till Jazz & Hipphopp istället , vilket jag går kvar på.
 Jag Bulan och Snöret<3 Bulan fick vi avliva för ungefär 1,5 år sen för han var gammal och sjuk. han blev 20 år! ( bulan är den svarta katten i stolen )

All my love to you!<3

Scary kissemiss!

hemma nu, har vart med tilda och enja på 2an :) Jätteskoj! På vägen till tåget träffade jag den onskefulla katten! ( för dom som inte vet: Den gjorde nästan mig blind i 5an och den har rivit sönder Tildas hand.. )     Men djurvän som jag är började ju klappa den iallafall.. Sen följde den efter oss, Tilda sa att jag inte skulle titta på den, men hur kan man låta bli när den glor på en som den där katten i Shrek? Hahah, lilla misse kisse..

 VEM kan motstå den här?






Kiisses<3

ROMME!

Fan va kul vi hade igår! Jag Tilda och Vendela ( Bella ) Invaderade skogen i romme, hahah, grymt kul hade vi! Borde ha bloggat igår kväll, men kom hem halv 9 och var så förbaskat trött efter bara en timmes sömn under natten, och jag kan inte sova på bussar så.. Måste bara berätta att Tilda var rolig. Hon ramlade precis när hon gått av 6-stolsliften så nästa som kom trillade över Tilda, och nästa, och nästa.. Så tillslut låg Det typ 12 personer i en hög på grund av Tilda ! xD Jag och Bella stod bara och Garva, sen stannade dom liften och så kom det en liftgubbe och hjälpte henne upp! :) Hihih. Grymt kul hade vi iallafall!

 Tilda sover på bussen.

 Tilda och Nisse <3

 Tilda i Liften :D

 Mina skidor ( och Tildas )

 Vendela har Krachat :)

 Igen..

 Tilda har ramlat ^^

 Vendelaaaaa ^^



Blev inte så mycke bilder, för mobilen ladda ur.. Men Hahah nu har vi No :)¨'


Puss<3


Nyklippt!

Kom just hem från frissan, den här gången inte med platt hår, utan extra krulligt!!! frisören typ använde mig som något försöktsobject , han skulle tydligen pröva alla produkter i mitt hår.. Herreguud...

hanna var med men hon satt bara och garvade. Vilket stöd! xD
Men nu e jag hemma i allafall och hanna sitter bredvid och 'leker' med min mobil. Hah, den e ändå inte så rolig för tillfället. IMORRON ÄR DET ROOMMEE!! Har lyckats vara sjuk varennda år, men i år är jag frisk tjoho! Fast vi ska samlas mitt i natten! 05:45 PÅ SKOLAN! INTE SNÄLLT! Men nu måste jag rädda mobilen :)


Pussilussi<3


 Krull or what!?

Mhm.

Tilda har precis eldat upp min tunga med hennes varma choklad! Morr på dej!  Sen höll jag på att få värsta chocken på lunchen för maten var för stark! Och jag är typ överkänslig mot starka saker, så jag typ fick svårt att andas. Hahah alla undrade varför jag började vifta med armarna och sno allas vatten.. xD

Kan nu konstatera att jag är Singel på riktigt! Vi gjorde ju aldrig bokstavligen slut, men nu är det SLUTSLUTSLUT!
Så förbaskat skönt att säga det! :D

Nu sitter jag inne i mediasalen och väntar på median, heheh. Alla sitter och läser olika bloggar, Skoj. Aa nu börjar det!

Ciao!<3


A Crush!

En vardamorgon:

Saltsjöbaden: Jag kliver på tåget.
Ringvägen:
Neglinge: Torun & Alice kliver på
T: Heej..
A: *Ler*
Igelboda: Tilda och axel kliver på.
Ti: HEEJ ALLIHOPA! Alla glada som vanligt ser jag!:D
Vi: mm..
A: Halojj!
Vi: Hej..

Aa, å så är det vaaaaaaaaaaaaarjeeeeeee morgon! Rätt ironiskt faktiskt. Sen ååker vi vidare till Saltsjö-Järla. Jag och Tilda fick värsta crushen på en snygg kille som gick förbi på perrongen. Vi ska gifta oss , bra va! :D <3

Hahah, nä men han va skit snögg! <3  Nu är det Teknik så jag måste sluta.


Puss, löv ju åål! <3

Jag ska klippa mig idag! :D

Go'natt!

Nu sitter jag här i mitt rum, ( nya rum ) och blickar ut över slalombacken :) Utsikten e Najs! Det känns skumt vi bor ju fortfarande på gamla gatan, så jag kan se in i vår gamla lägenhet hela tiden, det känns skumt. Jag har ju bott där i drygt 8 år , så den känns som våran! Just nu känns det som vi e på semester någonstans och har tagit med alla möblerna.. Weird..

Ska nog gå och lägga mig, är så grymt trött, men jag kommer inte kunna sova . Hahah xD

 En dålig bild på utsikte från mitt fönster.. tagen med webbcammen inifrån fönstret .. ;P Men det är saltisbacken iallafall :)



Puzziiluzzi<3

Flyttat!

Heeej, sorry för dålig uppdatering, men vi har haft kaos hemma hela helgen, och vi har inget trådlöst nätverk för tillfället. Mitt rum för tillfället består av enbart flyttkartånger... Vi ska sätta upp en vägg. Jag gillar inte att flytta, jag trivdes bra i vår gamla lägenhet, men det blir väl bra såsmåningom. Men det lucktar lixom inte hemma, om ni fattar vad jag menar?

 

Men nu måste jag räkna matte. Ligger skitmkt efter , har ju vart sjuk i stort sett hela förra veckan. inte kul!

 

Ciaoo<3


Polkagriis

Har vart sjukt trött idag, har försökt att intala mig själv att jag är frisk och att jag ska gå till skolan imorrn, Det går inte så bra, men jag kämpar på! :) Internet dampaar, det e jätte segt ! Har inget intessant att skiva.

Nathalieh.


 Har roat mig med att måla  naglarna , haha dålig fatasi så det blev polkagris x)

höfflepöffle!

Hemma idag igeeen. Men har ingen feber idag, så jag får nog lov att tvinga iväg mig till skolan imorrn.
Kul på sätt och vis, men jag är fortfarande helt körd! Om ni fattar?

Tjejen som sjunger i inlägget nedanför, mimar inte liora! sök på youtube på Charice Pempenco så kommer det upp massor! Hon är bara almänt begåvad ;) Hahah

hare bäst!




Wow..

Wow säger jag bara, hone bara 11 år!!


Länsfinal nästa!

Nu har min brorsa ( och alice ), vunnit 3 tävlingar i vi i femman! :D ( var bara tvungen att säga det. )
Det e booring att vara sjuk, bara brist på saker att göra. Men sanna kom hem med en ny tröja till mig, det var kul :) alltid kul med nya grejer <3




Kisses!<3

Sjuk..

..Igen. Jag lyckas på något sett alltid bli sjuk när jag inte får bli sjuk, det är nånting jag måste ändra på! Fast på ett sett är det bra att jag blev sjuk nu, för då kommer jag hinna bli frisk till Romme! :)
Har ju vart sjuk vartända år när vi ska dit! Helt sjukt, när man tänker på det!

Men idag måste jag plugga gärnet! På både, So, Piano och musikteorin ( heheh ). Mest So, Jag menar 100 sidor! Jag hatar att ta eget ansvar, som nu när vi får bestämma själva vad vi vill skriva.. Inte bra, jag måste ta och växa upp nån gång.. x) Lika bra jag sätter igång nu med en gång!

Kärlek<3


 En sista platt i håret bild, för idag är det borta! :) ( ej sminkad )

Dumma,dumma,dumma!

Jag har blivit så förbubblans förskyld! Näsan bara rinner, och jag nyser en gång i minuten.. febern ligger på 38:0, jag vet inte om jag ska se det som feber på kvällen, jag har alltid haft väldigt hög normaltemperatur, men jag blir nog hemma imorrn, så jag inte smittar ner alla. Bra tillfälle för mig att plugga!

Vill inte vara sjuk! Men måste ju vara frisk till ROMME nästa vecka, så lika bra jag stannar hemma så jag inte blir sjukare! 

Kärlek till er alla!


GAAAAAAH!!

Tjaa, alla ! Idag har jag vart ttyp hyper hela dan... Allt började på mattelektionen men då var jag mest mordbenägen ( heheh, blir det ibland..  ) . Och tilda retade bara upp mej ännu mer, så det slutade med att jag blev galen xD Hahah, lite bilder från när jag är galen, ( Jag bjuder på dom, jag e snäll ) ;)

 
 
 

aa, jag kan ju inte påstå att det är dom vackraste bilderna på mig, men man måste ju bjuda lite, eller vad säger ni? Som ni kanske ser så har jag platt hår, ( OMG ) , jag hade nämligen lovat Tilda att platta det.. Rätt skönt att slippa kaluffsen faktiskt! ;) Sen har jag inget smink för jag har fått nån wannabe ögoninflamation, så jag får inte använda mascara.. Men jag överlever nog!


Jag har kanske inte berättat det här i bloggen, men jag flyttar på söndag! Inte så långt, drygt 10 meter, men för mig känns det som värsta grejen! Vi ska flytta till en större lägenhet för att mamma ska flytta ihop med sin pojkvän.. Och idag fick jag reda på att det är Sofias ( snygge ) kusin som ska flytta in i vår gamla lägenhet! :D Hahah, coolt ju!

Kram & Puss <3 :D

An angel.

Sitter å blippar på gitarren, har lagat strängen nu ( <3 ) . Har suttit å matat in en låttext nu hela kvällen, få se hur det hela slutar. hahah, nu har jag suttit och börjat skriva på typ 10 meningar men suddat ut alla xD kommer inte på något vettigt att skriva. ;)
Jag längtar så oerhört till sommaren! Att dyka ner i vattnet och känna hur det svalkar av en, och tankarna skingras iväg. Tjaa, drömma kan man ju alltid, men man vaknar igen när man tittar ut och ser alla drivor med snö ( Morr ) Aja, måste städa rummet nu, har skutit upp på det hela dagen. ( typiskt mej ) .

Ciao! <3

 Hahah sommar å sommar , det här e typ april.. men men<3

 
 bruna ( torra ) Ben<3

Skridskor

Har vart och åkt skridskor nu. Hanna skulle följt med, men hon hade tydligen ont i halsen så jag fick åka med syrran å hennes kompisar. x) Skridskor e inte riktigt min grej om jag säger så, jag e ungefär på samma nivå som min 6åriga syrra, hahah, lite pinsamt faktiskt. Fast när dom började sno puckar från 94orna så satte jag mig på läcktaren och drack varm choklad istället :) 

Har haft nån dum huvudvärk hela dan idag. Nån som har något tips på vad jag ska göra? ( har testat att ta alvedon, och att dricka massa vatten, men det hjälper inte.. )  

Puss<3


 Bibi i mitten, sen hennes kompisar.

 Cajjan sötnöt<3 lillasyyster.<3


Min fina gitarr.. Snyft

Min lille brorsa har haft 4års kalas, och nu när jag kom er till mitt rum låg min gitarr på sängen och saknade en sträng! DUMMADUMMADUMMA! min finafina gitarr, nu kan inte spela juh ;(
Har vart ute på promenad, kännde mig så fet, efter alla kalasbullar. Ikväll börjar melodifestivalen :)

Hejjåh!


Inte glad...

Mitt liv är som ett pussel. Vissa dagar går det bra att bygga, medans vissa dagar verkar inga bitar passa... Det är som jag bär en mask! Jag garvar och är jätte glad på utsidan fast jag egentligen bara vill lägga mig ne och gråta. Jag har lyckas bygga upp den här masken ganska bra, men nu börjar den bli sliten, och till slut kommer den trilla av. Vad finns bakom? Ingen aning.. Jag ses som en glad possitiv människa människa , och det vill jag vara! Det är inte JAG att vara ledsen. Och en enda person ska inte få sabba det! det går inte! Mitt liv har aldrig varit det enklaste livet att leva, och på så vis har jag blivit ganska stark som människa, men jag tål inte vad som helst, även fast jag kan dölja det ganska bra.. Jag ska fixa det här!









Fredag

Fredagar brukar vara kul, men idag känns det som jag har hela världen emot mej..
Sen har jag skiiiit ont i min mage.. ( tjejproblem.. )

snuttegubben!?

Kom just hem fån tvåan.Jag fick en snickers av Ohmid som jobar på tvåan för att jag hade gjort aficher till discot imorrn, Hahah inte för att jag tänke gå men det gäller att smöra lite ;)! Det var jätte kul på tåget, för konduktörerna hade glömt stänga av den här mickrofon mockajängen så vi hörde allt dom sa HAHA! de va typ så här:

K1: Vad ska ni käka till middag ikväll då?
K2: vi får se, william är sjuk så det får bli nått enkelt..
K1: Nää, snuttegubben det var inte bra..
K2: Nää, jäkla förskylning..


Sen stängdes det av, men fatta vad alla i hela vagnen garva! xD


för dom som inte vet så älskar jag att rita, här har jag ritat för inte så länge sen ifall ni vill se:




Om ni undrar varför jag bara har ritat hästar så är det dels för att dom e roliga att rita, och sen var det dom ända 'hyfsade' teckningarna som jag kunde lägga upp på bloggen ;) kan lägga upp andra nån annan gång ;)



Pussilussi!<3


Hah!

Nu sitter jag på 2an med Tilda och Emma, dom tycker jag är tråkig bara för att jag inte vill rulla mig i snön frivilligt! Men jag har faktiskt ont i halsen.. Sen har vi mobbat Mårten ( enligt han ), av någon anledning hahah, men sen vann han över mig på armbrytning! ( VILKEN SKURK! ) . Jajaa, nu blev Mårten sur xD

Nu fick jag reda på att Kenza har suttit på den här stolen. Coolt.. Nu blev jag dissad så jag måste gå och se vart dom tog vägen, Pussi! <3


4/2-10

Vanlig torstag Idag. Kanske drar till 2an med Tilda efter skolan, vi får se. Jag har börjat drömma konstiga drömmar, som påminner för mtcket om det jag bara vill glömma. Hjälp någon?

So qute!

Shaabba!
Hemma nu, utväcklingssamtalet gick bra, ingen dog inga brutna ben! Wow... Aja, ska på dans senare ikväll, hoppas det har slutat snöa då, för jag måste gå ner. Ingen lång promenad, men jag ha lite ont i halsen, så jag vill inte bli sämre som ni kanske förstår
Jag behöver värkligen klippa mig! det är lixom akut! Man brukar ju säga att håret är slitet när topparna klyvs, men mina toppar.. dom har klyvts 4 gånger, på varje hårstå.. känns som en  hästman längst ut alltså.. ( nästan iallafall. ) heheh, allt för mig!

kram & puss
 

Rastlös.

Jahapp, nu sitter jag här i glaskorridoren och väntar på pappa. Vi har slutat. Jag är ensam. Och ska ha utväcklingssamtal om en halvtimme. Livet kan inte bli bättre! :P Och man kan inte gå utanför dörren utan att förvandlas till en snögubbe på ca 10 sekunder, HÖGST! Jag hatar utväcklingssamtal, fast jag behöver nog inte oroa mig för mycket för jag fick ganska bra omdömmen. Och det är de dom går efter hoppas jag.. Har ingen aning om vad jag ska roa mig med nu i en halvtimma, Jag hatar att inte göra något. BAJS! mogen jag är.. Hahah, livet leker! Inte!

OKeej jag måste sluta med att skriva onödiga inlägg! Det är inte bra för miljön höll jag på att säga, men jag menar att det är inte kul för er att läsa, så jag ska sluta! Jag lovar! NU ska jag sluta!

 

HEJDÅÅ!


New shooeees<3

Jag har äntligen hämtat min julklapp! eller på sett och vis i allafall.. ^^ Jag fick ett par skor i Julklapp som var för små ( bigfoot.. ) Så nu har vi beställt ett par nya som kom idag! :D Det är ungefär som Ugs, fast ett annat märke som heter 'Redfoot' . Dom är i allafall supersköna och jag är käär. I'm in löööööv whith a hm.. skor?

Tror ni fattar, misslyckad bild tagen med mobilkameran här nere..

 Som ni ser har dom blixtlås, men jag kommer förmodligen ta bort dom så att dom blir Låga. 

Puss å krääm<3 


543...

Guud, vad dagen har gått fort idag! :d Jag är inte deppig längre jag e skitglad! :D Utan anledning.. Vi hade värsta kärring tanten som vikarie på tekniken imorrse.. Hon trodde att en borr skulle gå sönder om man borrade i en kartång bit.. för att en borr, är till för att borra i trä och plåt, inte papper... lilla gumman, för det första är det en KARTÅNG, och för det andra kommer BORREN inte att gå sönder, är det något som går sönder så är det pappret.. Sen fick vi inte använda spikar för vi kan göra illa oss. Och vi ska vara miljövänliga och INTE använda trä och plåt utan papper ( !? ) Det är inte miljövänligare lilla du.. Puckad tant..

Nu ska vi ha media, det e skoj :D

 

Puss Å Puss! <3 Nathalieeh.


Gomorrn<3

Nu sitter jag här och väntar på att skolan ska börja. Känner mig lite smådeppig idag, igentligen utan nån speciell anledning.. Drömde en skum dröm inatt, hahah, pallar inte berätta nu, det skulle bli lite komplicerat ;)
Vi har teknik nu på morronen, ( jag inte duktig.. ) Snygg svenska xD

jag längtar tills skolan är slut för då ska jag till forum och hämta mina nya skoooor!<333 skiit snygga e dom! :D

Aja, nu vill klaramaria att jag ska sluta blogga xD

Puss på er<3


läxor, läxor och mera läxor.

Jag blir galen! har huuundra läxor som måste göras, so prov imorrn, plus typ 30 sidor i historiaboken tills på onsdag. Musikteori tills imorrn, matte, piano läxa. jag kommer få hjääärnblödning! bäst jag sätter igång!

Hare bäst!

AHAHAHAHAHAH!

Sitter och väntar utanför musiken med Vendela. Nu kom en hyperspidad tilda. xD Och en deprimerad Sofia.. eller nää hon hade ont i magen :/ Och nu kom Calle.. ( Friden är slut ) xD.  Nu kom alla Ma:are :P Tilda imiterar.. Okeej visst har vi det trevligt? :)

Puss<3

prooov

har haft matteprov nuu, hoppas det gick bra. Jag är inte den som råpluggar innan varända prov utan jag 'hoppas' att jag ska få något högre IQ i en kvart så jag kan klara proven xD Hahah, super msart elr hur? Nää, det är inte så smart... något av en Einstain x) Nu sitter jag i glaskorren, med lite människor. ( Tilda, Bella, Maja, Zacha & Joel ) ;) .


loove<3

Spanska.

Har spanska nu. den är slut om 2 min. ( skönt! ) . Var och kollade ryggen nu på morgonen, måste skaffa inlägg till mina fina plattfötter oxo x). vi håller på att skriva om snövit på spanska ( ? ) . Jag är klar tror jag fast haha, jag tror inte min berättelse betyder särskillt mkt, har sökt på varenda ord, hahah xD men ingen ska få läsa den ändå, så det blir nog jätte bra :)

 

Nu måste jag lyssnaa på något.. vi hörs!<3


RSS 2.0