Slaaalom, slaalom baby!

Shaa alla underbara! :P Sorry för dålig uppdatering.. Har åkt skidor idag med syskonen. Jag hade ansvaret för Olle, och för dom som inte har provat att åka lift med en fyraåring på 1,15 så ka jag säga att det inte är det skönaste x) Jag har skavsår i knävecken... har vart hos pappa i helgen för mamma har jobbat, men nu har jag kommit till mamsen igen. Har inte så mycket att skriva, bloggar igen lite senare ikväll, ;)

puss / Nathalie


Mm..

 älskar bilden<3 (den blev suddig av nån anledning.. )






den här låten .. har förändrat mitt liv kan man säga..

roligt, ( not! )

Jag kännde imorse att jag inte mådde så bra, så jag stannar hemma från skolan idag.. Inte så skoj, men jag är helt utmattad. Just nu sitter jag och försöker ta ut en låt på gitarr, med hjälp av youtube, ( så är det när man inte tar lektioner.. ) Det går väl sådär om jag får säga det själv :P Ska nog ta och göra mig lite lunch nu tror jag.

Vi hörs! Puss Puss<3

  världens bästa klass! ( innan Jul )
Världens bästa klass ( första dan i skolan ) <3


älskar er alltid<33 7mi forever<3


Let it snow, let it snow, let it snow..

Jag och hanna, jag suttit framför tv:n druckit varm choklad och tittat på harry potter och halvblodsprinsen hela eftermiddagen ( från klockan 3 typ ). Hahah, mysigt mysigt ;)
Nu har vi vart på promenad i snön för båda var så trötta att vi höll på att somna xD Hanna grävde ner sig i snön ( ? ) och klagade sen på att hon frös.. Jaa, hanna, IQ cero eller??


Isag i skolan flätade sofia heeeela max hår! Det blev fett coolt xD

resultat:




Hahah, fett skillz juuh ;) Nu måste jag tydligen hämta tvätten ( vår tvättmaskin har pajat.. )Så vi hörs sen kanske!



Pussilussi!<3

Picnik

Bellan har visat mig en jätte kulig sida där man kan redigera sina bilder :) Den var rolig tycker jaag xD
Jag har inte lärt mig allt ännu, men hoppas att jag ska hitta alla små finnesser ( skumt ord som mina föräldrar använder ). Jag har testat på en bild på mig och snöret som jag grejjat med lite grann ;)

 Det var inte världens bästa bild.. Men det var den första jag hittade, så jaa :P

Nu ska vi göra uppfinningar xD

Puss på er! <3

He's back!

Jag har bara en sak att säga. He's BACK! Det är någott jag igentligen inte borde bry mig om. Och det gör jag inte! Hoppas jag.. Han betyder inget för mig, har aldrig gjort och kommer ladrig att göra! ALDRIG!

OMDÖMMERNA HAR KOMMIT!!

Ommdömmerna har kommit. hyfsade 'betyg' antar jag..

Jag mår inte bra, det är ett som är säkert...


KAALLTT!!!

Idag har jag nog upplevt en av dom värsta eftermiddagarna i min existens! Jag , Torun, Max,Alice och Hanna satt på tåget på väg hem, när tåget plötsligt stannar! då roopar konduktören att det typ är något fel på växlarna, så vi kommer bli stående här i drygt 10 min. ( Inte kul, för jag var vrålhungrig och höll på att kissa på mig! ). Men icke sa nicke, tåget blir stående i 25 min istället!! Och sen när vi äntligen kommer fram till igelboda ska tåget tydligen vända tillbaka, och det går inget annat tåg till saltis!? Alla andra kan gå hem från igelboda men inte jag å hanna så vi blir stående där på perrången! I 40 MINUTER!  Vid det laget var jag en isbit som inte kunde röra mig. Sen var vi tvugna att gå från saltis hem i världens motvind, medans det blåser orkan och är värsta snöstormen, så man ser inte ett skit, och grinar nästan för att det e så jäävlans kallt!

Nu har jag äntligen tinat upp efter ett varmt bad, ;P SOMMAAR WHERE ARE YOU!?

Bella<3

Sitter med bella å väntar på So:n . Hon slog just i Cp nerven xD Hahah stackars.. Har precis haft gympa, vi spelade pingis! Det var jätte kul, jag å bella ägde ut alla! ( en gnutta överdrift ) .

Nu kom Torun o¨xo ;) <3

PUss PUss<3

Sommaar I miss you<3

Hallåå! Det känns som jag håller på att bli förskyld.. NEJ DET SKA JAG INTE BLI!
Det ska bli snöstorm idag, och det vill jag inte! det e redan 2 meter snö här, å nu ska det bli sommar tycker jag! Jag är en sommarmänniska, helt klart! jag kanske borde rymma till något varmt land... Thailand, afrika, australien.. Oh yeeah... xD JAG VILL!
Okej nu ska jag inte skriva mer sommarsnack, jag lovar! Men jag längtar....



Den här låten påminner mig om sommaren 2009. <3

brunett så hett!

Hannis banannis har färgat sitt hår! Jätte fint blev det! :D
Tycker alla borde få veta det! ;) Hanna har gjort ganska mycket med sitt hår. från kort med lugg, till spikrakt ner till midjan, till långt med snedlugg, till normalt uppklippt till nu brunt! :D Jag är inte riktigt lika modig med mitt kaluffs.. ;/
Nu ska jag dusha å sen slappa lite framför Tvn ;)

 Föreeeeee.....
EFTEER! :D

Du e så fin såå bästisen!<3


Må bäst allihopa! :D <3

So xD

Jag och klaramaria sitter och asgarvar åt en rolig grej. Vi skulle läsa olika frågor om vad man behöver göra för att få straff, å då var den en fråga som va såhär:

måste museét betala ersättnig om jag får en spotlight i huvet?

HAHAH! vad är det för fråga? xD Okej, ni fattar säkert inte men vi tyckte det var kul a alla fall ;) Tilda sitter och försöker sjunga på tyska.. ( Hon har blivit störtförälskad i Tom Kaulitz i Tokyo Hotel ) Typsikt Tilda, hon har tydligen dumpat Eminen nu.. Hahah, xD

Nathaliee thee ehm.. bästa :D


Teknik!

NU sitter jag på tekniken. Vi ska komma på nån uppfinning som är bra för miljön, det är ju lätt men sen ska vi tydligen göra den oxo!? Hallåååå, det går ju inte? Sen måste jag designa eckes blogg oxo, Juste! Aja, nu vill dom ha min hjälp, ( jag är ju bäst på att komma på ideér!) NOT!

 

Sea<3 ;D


Men Nöff..

Jag har en sticka i min tåå! Den har lyckats borra sig in typ två meter! (en gnutta överdrift..) xD Och sen kan jag inte hitta våran pinsett , så jag kan inte operera ut den :/
Dummadummadummadumma!! >:(

Fullt upp!

Shaa, kom precis hem från Pianot, mamma e inte hemma så jag måste laga middag åt min sjuke lillebror.. Sen imorrn har vi nån musikläxa som jag har gjort nu precis, å på onsdag har vi SO-prov som jag inte övat ett dugg på.. ( hur lyckas jag..? ) Om inte jag slutar stressa snart kommer jag förmodligen dö i nån hjärtatack elr något. Så tragiskt.. :/

Jag har lite bilder ni kan få se:<3

  Mitt nya 'favvo' halsband: Yin & Yang
 Älskar bilden<3 från vänster: Theo, calle, Lina, Maja ( hopklämd ) , Tilda & Sara<3
Igår på NK: Hanna provar motorcyckelhjälm xD



det var allt för nu, för ni vill Isac ha mat, ( slavdrivare ) 

Puss & Kram

Higher Tilda, higher!

Skolmaten borde förbjudas! Barn vill inte äta skivade icke kokade potatisar i vatten! Jag har damp på tilda, hon går runt och sjunger idol vinnar låten Higher så högt hon kan.. Och istället för att sjunga higher så sjunger hon I am! xD . FUCK, nu har hon satt på den youtube oxo!! Ska döda henne när jag skrivit klart det här inlägget.. ( alla glor på oss inte bra! ) BARA SÅ NI VET JAG KÄNNER INTE HENNE!

hörlurar är en finfin uppfinning vettu ;)<3

TILDAAAA!!!!!


MATTE!

Matten börjar om 30 sek! Vi HÖRS! <3<3<3 :D:D

PPPUUUSS<3

Sunday!

Hej alla underbara! Har inte kunnat blogga idag för jag har vart borta heela dan, kom hem först nu!
Imorse hängde jag och Hanna med Tony till värmdö för att gå på lång promenad med hundisarna + en till jätte fin richback ( hundrasen, har nada aning om hur den stavas.. ) , vi gick vilse i skogen det var kul! xD
Sen åkte vi till ett jätte mysigt litet café och åt väääärldens godaste semlor! Mums!
Sen skulle Tony till NK för att köpa en kostym, så jag och hanna gick runt och tittade på massa andra skoj saker :) Nk är aldrig fel!
Nu e jag hemma ( helt slut! ). ska äta snart hoppas jag har typ inte tit nån mat idag..

Puss puss!

Det är lördag, inget mer..

Halloj! Har åkt hem till mamsen idag för pappa skulle till sweitch ( stavning?? ) xD Så jag kommer vara här i helgen. Har nyss kommit hem från en långpromenad med hundarna, nu har dom lagt sig i min säng båda två..
Juste, jag skulle ringa Lina oxo, fan det har glömt! Vi skulle kanske se på avatar imorron. den ska ju tydligen vara såå bra! Måste fixa bilder till headern oxo, men blixten på kameran har ju gått sönder så alla bilder blir helt svarta...
That's life!

Kram å puss<3

spring i benen!! GAAH!

Jaa, rubriken säger ju det mesta, jag har sjukt mycket spring i benen! ( då undrar ni säkert varför jag sitter vid datorn och inte rör på mig.. )  Men jag har några anledningar.


1. Jag har stukat foten
2. Det är inge kul att gå ut och springa när det är så förbaskat KALLT!
3. Jag måste plugga..
4. Jag kommer inte på ngt bra sätt att träna på!!



Ja ni ser! På sommaren är det så lätt då kan man bara sätta på sig shorts ( stavning? ) och T-skirt å gå ut å springa! På vintern måste man hålla på att klä på sig massa kläder osv.. Å sen är det fett jobbigt att springa i snö! x)

Nån som har någon idé på vad jag kan göra?

/Nathalie.


Bored..

Halojj, nu har jag kommit hem från skolan. Är väldigt utråkad.. :/
Det har inte hänt så mkt idag, det har vart en vanlig fredag:

Svenska
Spanska
No
Lunch
Engelska
Idrott.


Inget speciellt alltså. Kan passa på att öva lite på piano läxan för en gångs skull ;)

Puss<3

 Toca la gitarra<3 :)

VICTORY!!

Och vinnarna är... NEGLINGE!!! Grattis! Nu är det bara semin kvar, sen får du vara med i Tv brorsan! :D

Grattiiiiis!!



 The winner! ( ett år sen )

Heja brorsan!!

Vill bara säga att Neglinge läder med 10-6! ( HEJA ISAC OCH ALICE NI E BÄST! ) Inte visste jag att min brorsa var så almänbildad.. ( han har inte ärvt det av mig iallafall.. ) Kämpa på så vinner ni!


Viktigt!

Halojj allihopa! Jätte super viktigt att alla som läser det här sätter på radion klockan 17:00 , byter till kanalen : P4 radio stockholm , för då förstår ni ska min brorsa vara med i vi i femman! Han och en annan tjej i sin klass har blivit utvalda, att göra det :D

(Han vill att jag ska skriva det.. )

Ni kanske ser att jag har desinat bloggen lite mer nu! Den är inte helt klar, och headdern ( stavning?) som jag har nu ska jag inte ha, utan den får vara där sålänge tills jag hittar något bättre! :)

Hare gött, igelkött! :D <3

Godnatt

det blir nog inget mer bloggande ikväll, så vi hörs imorron!

Puss & kram♥


Why?

I just wanna  say why?
did it was that the destany?
was it really the idea, that you shall hurt me so much?
What have I done, to deserve this?
Yes, I asking you,
Can't you answer?
No,of course you can't ...

Hem ljuva hem!

Nu har jag äntligen kommit hem från en lååång dag i skolan. Jag fryser skiit mycket, för jag hade självklart glömt nycklarna hemma så jag kom inte in, och ingen var hemma.. Men nu e jag inne i mitt rum och har det skönt :D
Imorron ska vi till tekniskamuseét med skolan ( klassen ), jah har inte vart där på ett tag, men jag har för mej att det var ganska kul!
Har inget mer att blogga om just nu, ska nog ta och spela lite Sims 3 ;) ( Hahah ).


Sees!<3


Ödets irroni..

Jag känner mig lite klumpig för tillfället.. Jag typ vrickade min fot på jympsajohoooooooooooooooooooooo! MAJA ÄGER SÅ JÄÄÄÄKLA HÅÅÅRT! Okej, det där va maja. xD <3 men nu har jag iallafall lust att typ bara, hugga av foten!! Det ironiska är att det alltid brukar vara doktor till ANDRA som gör illa sig ( oftast tilda ) xD , så nu tyckte Hon att det var väääääääääääääääldigt roligt att JAG hade gjort illa mej.. Hahah, ja hon kan väl få det.. nöjet?
Skoldatan kommer stängas av när som hälst (brist på batteri.. )  Jag glömmer alltid att ladda den.. NEJ JAG ÄR INTE LAT! Okeej sorry.. lite damp , heheh..

Nu tänkte jag be maja att hugga v min fot :)

Se you soon<3


schoolbag in hand, she live's home, in the erly morning...

Halloj, sitter här med massor av människor och väntar på spanskan.. ( inte mitt favvoämne direkt.. ). Som ni kanske såg så gästbloggade mimi ( Emelie ) på min blogg igår. Hon har så mycket att säga , hon borde skaffa en egen blogg tycker jag! Ska försöka övertala henne :)

Nu börjar spanskan!

Nathalie.

If you only know the truth.. everything will be so mutch easyer....<3


hej jag hetter emelie!!

jag tycker din blogg e sååå bra!!
jag har typ gåt igenom en svår tid nu för att mina föräldrar har skillt sig :,(
och jag tycker fett mycket om choklad  XD
och jag älskar avatar filmen XD
den e ba sååå bra, asso i 3D WWWOOOWWW!  XD


puss och kram skumbanan! <3 / mimi

Design på gång!

Heeejj! <3 världens bästa Klaramaria har lovat att hjälpa mig att designa bloggen! ( Jippiie! ). Så nu ska den äntligen bli lite snygg! :D Hon är värkligen duktig på sånt! Gå in på hennes blogg och kolla om ni vill! www.klaramias.blogg.se ! Vi har inte kommit så långt som ni kanske ser, vi har bara fixat bakrunden, ( Svart ). Lite tråkigt kanske, men jag vill inte ha något rörigt, för då kommer det bara bli jobbigt att läsa, tycker ni inte?

Engelska nuuv ..


Neah<3

LINA<3

JUSTE! EN bra sak har hänt idag! Lina har kommit hem! Den dumma människan har rymt iväg till Egypten, men nu har hon kommit hem igen! Å vad jag har saknat dej! Lööv ju<3


 


Paain...

Halojj! Nu har jag vart på 1års kalas i en skiit snygg lägenhet på söder! Och nu har jag så jäävla ont i huvet att jag serriöt tror att det kommer sprängas! Dom där dumma tabletterna som SKA hjälpa hjälper ju självklart inte.. Så nu ska jag ta och dricka 10 liter vatten, å  lälgga mig på sängen å lyssna på musik <3

Puss<3<3

Fortsättning:

Nu tror jag internät funkar, så nu kommer fortsättningen på bilderna :)



Nyår:
 Nyårsfina ( jag ser rätt drågad ut.. )
 
Inga komentarer...
 
Tomtebloss :)
 Fyverkerier, ( bilden tagen från google. )

 Please, don't ask.. ( men visst e jag snygg som man )
  (;


Promenad ( rättvik ):

Sparken..
 Kyrkan och backen<3



Siljan<3

Slaaaaaloooom<3:

 Jaag.. ;P
 Jag, mamma & Mimi
 Jag & Mimi :)




Sen förstår ni så bar det av till Norge. ( fast det var bara jag och pappa som åkte ) . Där hälsade vi på pappas typ 'bästis' Morten, som bland annat är sångare i A-ha. ( vet ni inte vilka det e så sök på youtube! )

 Deras 'lilla stuga' ( enligt Morten )
 Dom är delade jag rum med<3 Plus typ 5 till och ett jätte fint keyboard och en mick för 50.000 x)




Jaa, nu har ni sätt vad jag har sysslat med på lovet :) Nu ska jag på 1års kallas, (jätte kul...)


Puss Puss<3

Sorriie..

Sorrie, men datan laggar för mkt så rästen av bilderna kommer imorron! Puss, ha en bra kväll<3

Nu ni! :D

Kom ni ihåg att i mitt förra inlägg så skrev jag att vi hörs när jag hittat sladden! och nu hörs vi, vilket betyder..damdamdamdaaaaaam...JAG HAR HITTAT DEN!! :D Wow, vad dramatiskt det blev! xD
Hahah, men nu ska ni få se bilder från heelaa jullovet! ( från att jag inte bloggade ) .




Rättvik:


Vi kan ju börja med en bild av rättviks kyrka...




 Mormor makeover:
 
Före                                                                       Efter

Djurhuset ( rättvik )

Musbebis<3 SÖT!
FLERA musbebisar :D<3
Världens största marsvin ( men känd som mulliver)<3
En groda.. xD



Ladugården ( rättvik. )






Sådär, nu har nin sätt ungefär hälften av alla bilderna. Anledningen till att jag inte kan ha fler i detta inlägg är för att datan laggar.. men jag ska fortsätta på ett nytt inlägg nu med desamma :) ( om datan slutar lagga.. )

Xoxoxo<3



Skolaan.

Halli hallå!

asså jag har fortfarande inte hittat den där dumma USB-sladden, men jag SKA hitta den ikväll! Däremot har jag tagit lite bilder i skolan idag som ni kan få se! :) Hope you enyoj it! <3

Tilda & Liora fullt koncentrerade på Matten..

 Innan No:n.. Bella,Tilda,Ebba,Olivia,Joel&Zacha..

 Zacha&Joel ..

 Maja & Calle ;P

 Jag Bella & Tilda<3



Japp, skolan äger! ( Ibland. ) Vet ni vad jag ska göra nuu? :D Just precis, jag ska leta sladd!



Vi hörs när jag hittat den! :D <3 // Neah


Kurragömma..

Hallojj!

Lessen att behöva säga detta men USB sladden leker kurragömma med mej.. Den e just gone! Men jag loovar att jag ska hitta den tills imorrn! :) Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, eller hur? ^^

Trodde att jag hade dans idag, men icke sa nicke, danssalen var svart och dörren låst.. Så jag gick till Jugges å ringde mamma så sa att hon fick komma å hämta mig.. Hahah! Mammor e bra att ha trots allt! Men nu ska jag nog ta och duscha å ta lite kvällsfika , och titta på vår nya coola MEGA TV, som särriöst kom som en chock! Trodde Never Ever, att MAMMA skulle köpa en sån!? Men det är bara att bocka å buga.. :)

Hare Bra kexchoklaa! :D<3

 El Televisor ;) 46tum :O

 Kom på att jag inte hade nån bild på Cajjan! Aa här e hon väl nån vecka kanske..




Puss Puss<3 ;)

Moorning..

Skolan. Trött. Spanska.. BAJS!


PuSS<3


HEJ IGEEN!!

HEJ ALLIHOPA!!! Förlååååt för absolut NOLL uppdatering på typ.. Aa FÖR länge i alla fall! Men jag har en bortförklaring! Jag har helt enkelt inte haft tillgång till internet... ;/ Tjaa, senast jag skrev var det julafton tror jag? Hoppas alla har haft ett uuunndeeerbaart lov! :D Men, jag är en snäll flicka, så jag har tagitt massvis med bilder som ni ska få se! :) men inte nu.. För USB-sladden är hos Mommii som jag kommer till imorron, så ni jag räknar med att kunna visa dom för er imorron kväll eller möjligen på torsdag.. Hoppas ni kan vänta :)

Okeej lite vanligt bloggande.. Idag har det vart en vanlig dag i skolan, sen drog jag Bella , Tilda och Sofia till 2an. Men jag dissade dom och åkte hem :P
Nu ska vi Käka food :)

Vi Seeis<3

XoXoX<3

RSS 2.0