Makeover!

Här kommer bilder från eftermiddagen! Bilder tagna från Toruns blogg

 
Vi började med att pröva skit snygga och dyra (900kr!) klännigar. Det gick inte att böja sig ner
så Tajt satt dom!


Sen stylade Torun mig, fett snyggt faktiskt fast inte min stil! ( OBS, borde ha tagit av klockan )


Sen stylade Tilda Torun... Inte lika snyggt, men Torun är ju så pass snygg att man
inte lägger märke till det!


När den här bilden togs hade jag redan åkt hem till födelsedagskalaset, men jag var tvungen att lägga ut den!
Tilda och Torun har stylat max, SNYGG!!

Födelsedagsbarn!



Grattis älskling!

förlåt för dålig bildvalité, men jag glömde min kamera hemma hos mamma, heheh.
Ser ni vad tårtan föreställer? det är en SMILEY! Hahah, jag dog lite.

Efter skolan drog jag,tilda,torun,bella,max och maja, till forum och fikade. Vi skruvade löst locken på kryddorna så nästa som kommer använda dem kommer få ALLT över maten! Okej, jag har lite skuldkänslor nuu, det var elakt... Men sånna är vi!
Sen drog Maja och Bella, så då drog vi andra och vandaliserade alla klädaffärer, vi testade massa skumma kläder, heheh det var kul!

Birthdaypresent

Nu har vi spanska sen slutar skolan. Då måste jag dra till forum och köpa en precent till bibi. Hon fyller ju år idag!
Tilda är snäll och följer med mig, tacktack♥

Jag har bara 40kr så det blir inget super exklusivt, men det är tanken som ränknas eller hur? Tänkte väl det!

 


Järla tågstion, ni ser på vilken tid det är på klockan. Det är morgon och jag och Torun är på väg till skolan...


Proov

Har precis haft So-prov. Det gick bajs.

PLUGG!

Sitter här med So-boken i högsta hugg! Har precis duschat efter dansen, och nu sitter jag och äter en mandarin, inte smart för jag har typ blåsor i munnen så det svider som *PIIP*. Imrgon fyller Bibi 7 år. Kan inte fatta att den lilla busungen redan går i 1an!? Sjukt, och madde kom hem från ett klassdisco nyss och jag fick höre den fina nyheten att hon hade dansat med fyra killar.. Shiit lixom!? Fast hon sa nej till två stycken som bjöd upp henne, det är fett coolt ju!
Men aa, nu ska ja sluta blogga och fokusera på So:n. ( ORKAR INTE )

puss på er♥


Bilder från stan igår, vi var och tittade på teater med klassen, sista sommaren hette den. Tildas pappa var med och spelade en rolig brevbärare! Jag vill oxo ha en skådis som pappa! ( bild1: Sara,Lina bild2: Thäo,Sara,Torun,Jag,Tilda och Olivia Bild3 Torun ) Bilderna kommer också från toruns blogg!

Födelsedagspresenten.

Här kommer den andra den är också kul! 



FÖDELSEDAGSPRESENTEN

En ung man skulle köpa en födelsedagspresent till sin fästmö och efter mycket övervägande beslöt han sig för att köpa ett par handskar. Han gick in i en affär och köpte ett par, ,men i brådskan blev hans paket förbytt med ett annat, som innehöll  ett par trosor. Då han kom hem sände han iväg paketet utan att öppna det,  jämte detta brev

MIN EGEN ÄLSKADE

Jag sänder denna lilla present för att visa, att jag inte har glömt din födelsedag. Jag valde detta för att jag tyckte, att du behövde dem. Jag har nämligen aldrig sett att du haft några på,  när vi  träffats. Jag kunde ha fått med knappar, men jag  tyckte ,att det var mera praktiskt utan. Särskilt om du skulle få bråttom att få av dem. Jag var tveksam om färgen, men biträdet visade ett par, som hon haft på sig i tre veckor och de var inte alls smutsiga

Hade jag bara kunnat , så skulle jag  vara hos dig och hjälpt dig första gången  du tar dem på dig. Det skall nämligen göras på ett särskilt sätt. Det råder ju inget tvivel om, att andra händer kommer i beröring med dem  ,innan jag träffar dig igen. Men jag hoppas att du tänker på mig varje gång du tar dem på dig. Jag visste inte vilket nummer du hade , fastän jag borde vara den förste som skulle veta det. Men biträdet var någorlunda i din storlek, så jag övertalade henne att prova dem och jag får säga att de klädde henne förträffligt.  De töjer sig  alltid  litet när du använt dem några gånger. Kom ihåg att alltid blåsa i dem när du tar av dem, annars kan de lätt bli fuktiga invändigt.  Behåll dem gärna på när du tvättar dem, annars krymper de lätt.

                             Jag hoppas  att du mottager dem med samma anda som de är givna och jag hoppas , att du tar dem på dig nästa gång vi träffas. Det var sant,  biträdet sa att det var modernt att gå med dem öppna och låta framsidan hänga ned. Nu längtar jag bara till att få kyssa baksidan på dem så snart vi träffas igen.

Din egen älskling


Damen och WC

Här kommer den första berättelsen, den här är min favorit:

En engelsk dam ämnade tillbringa sin semester i sydtyskland. Hon skrev därför till läraren i den lilla byn Walldorf och bad honom hjälpa till med att skaffa henne ett bra inackorderingsrum. Efter en tid kom hon emellertid ihåg att hon glömt fråga om det fanns WC på stället, varför hon skickade ett nytt brev med frågan om detta.

Läraren, vars kunskaper i engelska var bristfälliga, hade varken sett eller hört talas om denna förkortning, utan fick vända sig till prästen för att få råd. Denne grubblade länge och väl, men då han fick höra att damen i fråga var över 50 år, utgick han ifrån att hon var en from människa som ville veta var kyrkan låg. ( på engelska  Wood  Chapel förkortat WC )   Han avfattade följande svar

 

MIN NÅDIGA!

WC i fråga ligger c:a 10 km. från den plats, där Ni får hyra rum.  Detta  är  beläget   i en vacker skogstrakt och håller öppet varje tisdag och fredag.  Detta kanske förefaller Er litet olägligt, ifall Ni planerat regelbundna besök dagligen.   Det  kommer  utan  tvivel  glädja  Er,  att många  människor  medtager matsäck och tillbringar hela dagen där, för att njuta av den härliga utsikten. Vi rekommenderar Er därför att vara ute i god tid.    Utrymmet   räcker  dock i allmänhet till, då det finns 89 sittplatser

Skulle Ni någon gång bli försenad kan Ni dock räkna med ståplats, och om vädret tillåter brukar man hålla till på ängen utanför.                                                                                                                                                             Klockan ringer 10 minuter innan WC öppnar och vi rekommenderar nådiga damen att komma på fredagarna , då vi har orgelackompanjemang. Akustiken är förträfflig och även minsta ljud hörs.                                                                                                                                                                                            På fredagarna brukar dessutom officerarna från närbelägna garnisonen infinna sig och naturligt och ogenerat deltaga i det allmänna nöjet

Högaktningsfull                                                                                                                                                                            Pastor Schultz

Ps. Min hustru och jag har tyvärr inte haft tillfälle att besöka WC den senaste månaden, vilket Ni förstår vållat  oss stor smärta. Men vägen är tyvärr alldeles för lång DS

 

 

 


Fun!

Min kära mormor har skickat två sjukt roliga historier till mig som jag tänkte lägga ut i bloggen! Dom är ganska långa, men jag lovar, det är värt att läsa!! Så gör det
!

Spanishhhhhh

Sitter här med mina kära pojkar Krille och Max och pluggar spanska. Imorronär det prooooovv.. <3<3<3YEAAAH!<3<3<3 ( ironi )Om 10 minuter är det lunch, sen är det massor av andra booring lektioner, sen är det piano och teater <3b wiiee!

 Här är en liten bild på max!

Maby the sun would shine for me again.

Heeej, ledsen för att jag inte varit så social mot er dom senaste dagarna. Men jag lovar, ni har inte missat något! Jag har bara varit hemma och varit sjuk, så jag hade ändå säkert skrivit ungefär samma sak varje dag. Jag har legat hemma. Hostat och kollat på Desperate Housewivies. Jag håller på att bli lika beroende av det som jag var av twilight böckerna för något år sen... Hahah, jag är nog ganska hopplös..
Men idag har jag varit så pass frisk att jag tog mig till dansen. Gosh! Jag älskar verkligen att dansa!

Jag känner att jag har lite slut på ideér, när det gäller bloggandet nu för tiden. Det händer liksom ingenting. Det låter ungefär likadant varje dag. Vad vill ni att jag ska göra?


1. Frågestund?
 Ni får fråga mig vad ni vill, sen svarar jag på alla frågor i ett inlägg.
2. Videoblogga?
 Jag filmar mig själv när jag pratar om något som jag sen lägger ut på bloggen. ( vill ni plåga mig så är det här ett bra alternativ. )
3. Ha någon typ av undersökning?
Typ vilka kändisar ni tycker är snyggast, ( okej lina jag ska inte härma dig.. ) Men typ, sötaste djuren? Okej nej, men ni fattar va?

Jag vet inte, ni väljer! Eller om jag bara ska fortsätta med dom här tråkiga inläggen? Det är ju mint ansträngande för mig, men tråkigt fö er. Har ni något annat förslag än dom jag skrivit här så får ni självklart föreslå det med!
Så komentera nu! :)


Snälla..?


I'm just feel awful...

Jag mår inte bra just nu. Huvudet dunkar. Näsan rinner. Jag kan typ inte prata. Halsen gör ont. Fryser. Men jag har typ ingen feber. Men jag blir nog hemma imorron. Det får bli en slapp dag. Jag har inte bestämt mig helt men dett lutar åt det hållet iallafall. Nu ska jag ta en varm dusch och hoppas att jag kommer känna mig bättre.

Nathalie

Picasa!

Jag har nyss laddat ner en rolig sida som heter Picasa. Många av er har säkert redan hört talas om den, men jag är ju som vanligt lite efter med det mesta, så jag skaffade det först idag. Heheh. För dom som inte har hört talas om det så är det en grej som man kan redigera bilder på! Ni kan få se lite experiment jag har gjort nu:

Före:



Efter:



Jag har en känsla om att jag kommer ha kul med det här framöver...

So- Politik

Jag har inte orkat snacka så mycket om valet och så på bloggen, det har liksom alla gjort så jag känner inte att det är nödvändigt. Men ni kan få veta att jag är moderat. Så valet blev lyckat igår enligt mig. Däremot blev jag väldigt frustrerad när jag såg att Sverigedemokraterna kom in i riksdan!? Och Sverige ska vara förebilder. Nu är vi rasister... Vilka underbara förebilder vi är! Jag hade hoppats att allt det här politiksnacket skulle ta slut nu efter valet men nu talade vår So-lärare om för oss att vi ska ha prov om politik nästa vecka. Så politiken blir jag nog inte av med än på ett tag..

Hösten hälsar på♥



nikon D3000


Girls just wanna have fun!

Okej info från igår: Jag, lina,torun,tilda och olivia drog till saltis för att spana på pomack. ( fråga inte ). Fast det blev inte så mycket spaning, det blev mest flumm, garv, och sånt där som vi är så duktiga på. Vi gick runt och satte lite fart på saltis helt enkelt.


Bilder tagna från Toruns blogg♥

Regn.

Tjenna! Hade en super trevlig kväll igår med Lina, Tilda, Torun och Olivia. Mer info om den kommer sen!
Det var tänkt att jag skulle cykla ner till IP nu och sälja hamburgare, men när jag tittar ut genom fönstret tappar jag lusten lite.. Jag har ingen lust att duscha iskallt just nu om jag ska vara ärlig. Så jag sitter här en stund och hoppas att det ska sluta regna! Bloggar mer senare!

/N


VG?

Har precis fått tillbaka No proven. Gick ganskla bra faktiskt! G-vg ganske? No är inte direkt mitt stakaste ämne, iallfall inte fysik, men jag görså gott jag kan.

Idag efter skolan ska jag, Lina, Tilda och Torun spionera på Linas ****** som tydligen bor i ******. Jag såg honom på tåget och vi vet nu att han har fotboll på ****** **klockan **:**. Så vi drar först hem till mig, sen drar vi dit!

Musikteori

Jag måste plugga musikteori, men vad min kära musiklärare inte har tänkt på är att min gamla lilla dator inte kan öppna powerpoint filer.. Så jag kan inte plugga.. Och då kommer jag få IG i musik.. Och jag går ju i musikklass så det skulle inte se särskillt snygggt ut.. GAH!?



( Bild från google )

Not so feminin...

Kom nyss hem från dansen. Väldigt roligt, men det finns ett problem. Dansen är väldigt feminin, och det är mitt problem. Jag är verkligen inte feminin! Enda sen jag var liten har jag alltid varit pojkflicka! Jag lekte aldrig med dockor, gillade inte klänningar. Och sen när vi började göra egna teatrar jag och mina kompisar var jag alltid killen, om vi på skoj pardansar jag och någon annan blir jag automatiskt killen. Jag vill föra tjejen, jag kan inte bli förd själv! Weird, undrar hur det kommer gå på mig på niornas bal tex..
Men vi har världens skönaste lärare, Daniel. Det känns som han är gay, men man vet ju aldrig. Men en sak är säker: han är mer feminin än mig!




Godnattpussar♥

Sjuk?

Tja! Har varit hos doktorn nu på morgonen för jag ska ta sån dära Gardasilspruta ( stavning ), det är skönt för jag är verkligen inte spruträdd, tvärtom! sen tog jag också ett blodprov för att jag har brist på vita blodkroppar (?), så jag har typ nedsatt imunförsvar... Trevligttrevligt. Sen i sommras fick jag typ runt 10 helt runda pigmentsfläckar på ryggen, så mamma tyckte att jag skulle visa för läkaren. Och det hon sa att det var något som hette typ: Psykilagisk moralicum.. Dets ska man veta vad det är oxo?! Men jag ska tydligen smörja in mig med nån kräm morgon och kväll, och om det inte är borta om två veckor måste jag komma till baka. Scary!


Lång dag...

Jag är trött. Jag tror det är rätt ord att använda just nu. Vi har haft 3 härliga musiklektioner idag, vi brukar ha två men idrotten var inställd så då hade vi musik istället. Det borde ju vara uppskattat av musikklasser, men när man repar samma låt 3 gånger samma dag + uppsjungning så blir man lite trött i rösten. Det är sådanna här dagar man borde få ett samtal som säger: kom och sjung här den och den tiden. för idag är jag ju lixom UPPSJUNGEN jag sätter de höga tonerna om ni fattar.. Efter skolan drog vi danstjejer till dansen och dansade! rimligt kanske..
Och nu har jag ont i huvudet till tusen.. VÄTSKEBRIST!

Kyssar

Herregud.

Småkillar som försöker flirta med mig blir jag bara irriterad på. Speciellt när dom flirtar med mina kompisar oxo samtidigt!? Herregud alltså.. Bajsa på er!

New stuffs!


Tröja: New Yorker
Jeans: New Yorker


Tröja: H&M
Kofta: H&M



Stickad tröja: Gina tricot
Vit undertröja: mammas?


så vad tycker ni? Hiss eller diss?

Kussar!

Tjenna! Igår var vi och passade småkusinerna i Täby. MYS! Det är tre urgulliga pojkar. Dom brukar vara busiga men igår var dom små änglar!



Sötare pojkar får man leta efter! Nu ska jag till forum och shoppa kläder med momii!

Seeyah!

Barnarbete!

Tjenna! Sorry för usel updatering, har lixom inte hunnit/orkat blogga. Nu i två dar har jag gjort något som kallas för internprao, det gör alla åttor i min skola och det går ut på att man tillsammans med en person från en annan åtta först står i skolkiosken och säljer grejer till alla elever. Sen går man till matsalen och hjälper mattanterna med att sortera bestick och sånt. Kiosken är helt okej, men jobbet i matsalen är bara jobbigt. Det är varmt, stinker, och sjukt tråkigt! Sen blir händerna super klibbiga och äckliga efteråt.. ( Man använder hanskar men dom går sönder så fort man tar i något. ). Men nu är det över, och nu kan jag skratta åt alla andra i klassen som ska göra samma sak! :)


JAG HAR MIGRÄN

bajsa på er allihopa, jag mår inte bra...


p.s Salen Al Fakir blir våran gäst artist i Berwalld Hallen! ♥

Tilda har tvångstankar.

Tilda är rädd att spelet bubblestruggle har förthäxat/hypnotiserat henne...
T: Varje gång jag loggar in på datorn skriver mina fingrar automatiskt bubblestruggle. Sen när man börjar spela märker man att det är jätte tråkigt, men man kan inte sluta!! Jag har lixom tvångstankar att jag MÅSTE spela bubblestruggle! Jag lovar att spelet har någon hymnotisk kraft..


Så var helgen slut.

Imorgon börjar en ny tuff vecka i skolan, plus att alla aktiviteter börjar då också. Såhär kommer mitt schema att se ut den här terminen:

M: skola, piano, teater
T: skola, dans
O: skola, dans
T: skola, plugg!
F: skola, plugg!
L: SLAPP
S: SLAPP

Det kommer förmodligen bli plugg måndag, tisdag onsdag oxo, men inte om det inte är absolut nödvändigt..
Idag har jag bara varit hemma och varit social mot min familj. Det är gött!


Svampplockning!

Är mycket trevligt att göra med sin syster! ♥


22 svampar hittade vi!! Och alla går att äta!
För dom som inte visste det är jag värsta natur människan som alltid vill vara ute och trivs i skogen. Men jag är sämst på svampar. verkligen. Jag känner igen kantareller. Inte mer.

Ooh, thats funny!

Dom här fina flickorna har jag tillbringat eftermiddagen med:


Dunder söta Astrid ♥


Och så Tildaa gladis ♥

Hahah, ja vad kan man säga.. Vad tycker ni tjejer? Vi har haft det.. Trevligt!

Prov!

Är i skolan nu, väntar på att No:n ska börja. Vi ska ha prov på Tryck. Max kom precis och säger att jag är mabbad. Tack max jag gillar dig oxo<3
Jag tror provet kommer gå bra jag känner mig ganska säker. Nu gäller det bara att inte få brain freeze i sista stund. Puh!


Spurtis!

Har precis varit ute och sprungit! Det är ett rent helvette när man är ute men nu känns det underbart!
Jag har verkligen inget att skriva så det får bli lite hokuspokus..
Jag måste plugga nu.
Albin är skylldig mig 10kronor.
Jag är sugen på en banan och ett glas mjölk.
Jag är blöt i håret och det droppar ner på min tröja.
Jag lyssnar på Still loving you med Scorpions.
Min mobil laddade precis ur.
Jag stör mig på en fläck som sitter på min vägg.
Jag tänker sluta informera er om mitt för tillfället meningslösa liv.


Omg, I miss the summer....  ( Bild: Nikon D3000 )

Jag gillar att vara spanska barn!

Lili: Välkomna ta ett papper.
Vi: Okeej!
Lili: Trevlig helg!

Yeah right..

Tilda din skurk!
Vendela åå vad jag älskar det <3

R A S T L Ö S ! ?

Rubriken säger väl det mesta. Jag har spring i benen men orkar inte gå ut.. Jag borde kanske plugga, men jag orkar inte.. Jag är kissnödig, men jag orkar inte gå på toa.. Fan vad lat jag känner mig, men jag orkan inte göra något år det.. Jag har haft en dålig dag idag och dåliga dagar sätter sina spår...



Det måste ha kommit in något smuts i webbcameran för så här dåliga bilder brukar det väl endå inte bli!?

RSS 2.0