BYE!

Hola!

Idag har vi varit i forum på mellandagsrean och jag tror aldrig det varit så mycket folk där förut!? Efter 20 minuter var jag i stort sett död. Ingen shoppingmänniska här inte.. Men jag lyckades plocka på mig en tröja och en halsduk, kan visa nångång, men min kamera är nerpackad för imorgon åker vi till Rättvik!
Jag vet inte xakt hur länge vi blir kvar där men jag skulle tippa att vi är hemma igen nästa tisdag. Som ni kanske har lärt er nu så blir det förmodligen ingen bloggning där, men kameran är ju med så ni får massor av bilder när jag är tillbaka!

Ha ett fortsatt trevligt Jullov och nyår så hörs vi när jag kommer tillbaka!

xoxo Nathalie



Nyår förra året, mimi,mamma,tony, jag (lite hallvdrogad där vid midnatt) och så lillebror.

GOD JUL!



Jag hoppas alla har haft en underbart härlig dag! Det har iallafall jag haft! Efter frukost gick vi ut på långpromenad i slalombacken med kadora, (den är avstängd på julafton). Sjukt kul! Och jag måste säga att bättre julaftonsväder får man leta lääääänge efter!
När vi kom tillbaka var mina kinder förfrusna och hela min rygg var dyblöt. Ssen åt vi hemlagad risgrynsgröt, mumsmums, och började förbereda middagen. s
Efter Kalle anka ( man MÅSTE se kalleanka!), så hade vi pressent öppning, jag fick

Kofta
Presentkort
Benvärmare
Usa-kudde
Världens mysigaste pläd
Bevis på att jag stödjer Basrncancerfonden + Hopehalsband
Choklad
Pengar + höjd månadspeng
Bok
Pyamas

Sen fick alla (jag isac boa och mimi) Wii sports resort! YAy! Nu ska jag gå och spela. wiiiii..

IS


Sis♥



Grattis älskade lillasyster på din 9års dag!
Jag älskar dig trots att du kan vara sjukt jobbig, irriterande osv. Och fast du fick utseendet som jag ville ha. Du har allt och du är en sån underbar person, du kan ta över världen! Ha en underbar födelsedag pussar och kramar din storasyrra!


JULLOV!



Nu väntar bara mys, mys, sova lek och mer mys♥
Efter avslutningen gick jag och några fler mysiga tjejer till forum, (efter att ha kastat oss i snön en stund) och åt lunch. Chill lixooom.
Nutänkte jag kolla lite Desperatte Housewives!

xoxo♥

Not Fair!

Har fått tillbaka svenska uppgiften. Vg, mother fucking VG. Ingen komentar, bara ett stort fult VG. Vet dom ens hur länge jag jobbat med den här uppgiften!? Jag vet att VG är ett jättebra betyg och i andra ämnen som spanska och so och no och sånt skulle jag ba YEEEES! Men svenska som jag faktiskt är BRA i vill jag ha ett stort vackert MVG!

Blir nog inget bloggande ikväll, ska på 50 års fest hos pappas brorsa! Och imorgon är det jullov, THANK GOD!
Och juste jag och Elsa var super ambitiösa i morse och var i skolan klockan kvart över åtta fast vi egentligen börjar halv tio! Jag behövde göra klart mammas julklapp och slöjdsalen var öppen på morgonen så det var lixom now or never. Det blev now.

xx



Skojar till inlägget lite med en konsertbild som lina har tagit. Gillar hur jag tar al plats i bilden...


Lilljul!

Heej! Ledsen för att jag bröt mitt löfte och inte bloggade. Menmen. Jag ska skärpa mig! Jag lovar inget för säkerhets skull, men ni får.. kaste kottar på mig eller något om jag fortsätter vara en dålig bloggare. Deal?

Kom nyss hem, vi har varit och firat lilla Julafton hemma hos sannas föräldrar. Supermys! Eftersom jag har skilda föräldrar kan jag bara fira riktiga julafton med en av dom, så vi brukar fira lilla julafton med den andra innan!
I år ska jag vara med mamma på jul, alltså firade vi lilljul hemma hos pappa ( sannas föräldrar ).
Fick många fina presenter! Också!



1. Spiderwickbok - fick av isac, har redan läst den och det visade sig att det var min gamla bok som hamnat i isacs rum... Men det är ju tanken som räknas. Säger vi.
2. Sims 3 prylpaket - sims nörd som jag är, hehe.
3. Presentkort på HM
4. Hörlurar
- limegrönaa ♥
5. Pyamas
6. Japanska smycken
- det är bara asken som syns, men smyckena har samma färg, super fina, tack farmor!
7. Strasshalsband - Duktigt köp av en 8 ( 9 på torsdag ) åring! TAck madde!


Sen har alla fått fina julklappar av mig ocksåå! Eller jag tycker dom var fina iallfall... Hahah 


En vecka!

Så lång tid är det kvar till julafton! Najs! Har nästan alla presenter klara. Fast nu har jag en färre. Skulle ge mamma en grej från slöjden som jag skulle göra klart idag men våran slöjdlärare är sjuk. ARG!
Kunde ha tagit sovmorgon också! Nu är jag bara halft vid medvetande eftersom jag är så sjukt trött!

Livet är hårt.


Kärlek, glädje, sorg, tårar och så lite luciasånger...

... Det är hur jag skulle beskriva gårdagens konsert! Det var ju niornas sista luciakonsert ever så alla grät typ! Sen kom lina gråtandes och ba: Tänk nästa år när vi går ut från det sista luciatåget, vi kommer aldrig gå in igen då och sjunga igen! Och då började jag självklart också gråta. Verkligen storböla, samtidigt som jag skrattade om vartannat eftersom jag tyckte det var fånigt att gråta ett år innan vi faktiskt borde gråta. Så jag och lina satt och grät. Och niorna dampade på oss för dom tyckte vi inte skulle gråta och tänka lite på dom. Heheheh.


Nu är alla konseter och repetitioner över så jag kan börja blogga igen på riktigt! har varit lite dålig på det dom senaste dagarna men jag har inte orkat/hunnit. Ttänkte visa lite bilder från veckans konserter!



Berwalld - Good song

Saleeem


Luciatåget ( INGEN SVIMMA!?!? )


Glad tjej innan gårdagens konsert


Fiina tjejer! Olivia, Tilda, Torun och Ellinor


Typ världens finaste syskon! Esther, Vendela och Alice! ( OBS: Didrik saknas!  )


Jag var bara tvungen.. ( axel & Calle )


Uppsjungning! Mattias och Maxxii


Berwalldhallen

Har nu kommit hem från två lyckade konserter i Berwalldhallen! Nu är jag helt slut däremot. Som ni kanske förstått hade vi konsert med Salem Al Fakir, och han är ju bara för söt. Jag ska lixom gifta mig med honom! Det känns som att jag ska gifta mig med för många egentligen..

Vi musikklasser är nog väldigt coola tror jag. Jag tror inte det är många i vanliga klasser som skulle palla ens EN repetitions dag. Det är inte så enkelt som det ser ut att stå upp och sjunga och hålla konsentrationen i fem timmar i sträck. MEn om ni nu skulle palla en dag, skulle ni då palla en till? Och en till? OCH EN TILL? Och sen när ni sen är som tröttast ha en konsert när ni måste vara SJUKT BRA för annars blir ni utbuade. Och sen nästa dag repa igen, och igen för att sedan ha två konserter till! Där är jag nu. Och imorron ska jag gå upp halv sju för vi ska vara klockan åtta i nacka strand och sjunga lucia för några människor..
Fast det är värt det, det är så sjukt värt det.♥

Orkar inte lägga upp några bilder från konserten idag, men ni kan få en fin bild på mig och Lina från nått av veckans alla rep:



Jag älskar lixom dig tjejen!♥ Bilden är tagen från Linas blogg!

Nu ska jag gå och sussa, xoxo

Vivi!


Action!


Kan inte bestämma mig om jag gillar den här bilden...


Självmordstankar..

Jag gillar den här flickan♥

xoxo

FINAL!

Ledsen för dlig uppdatering, har haft fullt upp med rep och konserter. Igår var jag på Idolfinalen i globen så då orkade jag inte blogga heller.. Helt rätt person vann eligt mig!
Vi hade hyfsat bra platser och allting gick bra. Jag snubblade inte på nån sladd jag fällde ingen kameraman jag dödade ingen av dom som skulle upp och sjunga. Det är saker som rimigt skulle kunna hända mig. Allting gick bra fram tills att det var slut och vi skulle gå ut ur globen... Jag gick och tänkte på annat och så helt plötsligt gick jag rakt in i Christian Waltz....

Idag har jag tillbringat dagen med att sova, klippa mig och vara med Sofie. Sofie var en av mina närmsta vänner i lågstadiet och vi lyckades hålla kontakten när jag bytte skola också. Men nu har vi inte setts på superlänge så det var jätte kul att träffa henne igen!

Här kommer lite bilder från Gårdagen:




Ska göra ett till inlägg nu med lite pics från idag!

xx

A little bit of me.

Har varit ännu en repdag idag. Sen drog och de fina flickorna Lina, Maja och Tilda hem till Tilda. Kunde inte stanna så länge men det var mys iallfall. Nu fick jag skrivtorka, vet inte vad jag ska skriva alls.
tihihihi...

Eh, jag ooorkar inte, det är konsert imorgon såhär såg vi ut förra året ( 7orna ).



Jag står längst fram bredvid basarna (killarna) och ser lite halvful ut. Plus att jag står i värsta fula ställningen.. Hahha herregud. Och Anton är den här filmen bevis nog på att jag var längre än dig!? HAH!

Dåligt ljud, det låter jätte dåligt man här typ inte stämmorna. Menmen..

xoxox

FREAK!

"Det är i stort sätt lika omöjligt som att flyga jorden runt på ett dygn, men jag är ju ett undantag"



(Gammal bild)

Salem Al Fucker

Ledsen för ditt nya namn, men jag är arg på dig just nu..
Det märks att det är konsertvecka, vårt schema består typ bara av rep. Det är mysigt, men man är ju död efter några timmar. Vi skulle repa för första gången med Salem idag. Men nej först åker han fel (snyggt), sen väljer han att bli intervjuad istället för att repa med oss. Nice fast inte.
Så nu kommer vi bara ha ett rep med honom innan konserterna och det är samma dag som konserterna!
Kändisar alltså....


Ruffs..

Jag vill ha min sommar.


I know it's a miracel, but I feel better!

Saknar...


Fotograf: Tilda Järnblad


2 Advent

Mår fortfarande piss. Har lite smått panik för veckan som kommer. Den består bara av rep och konserter typ och det känns viktigt att jag är med på det.
Min mobil är fortfarande borta, tror att någon har stulit den så vi har spärrat den.
"Om jag hittar dig, kommer du få vara med om en mycket långsam och plågsam död...."♥

Nu har jag hittat fram min gamla mobil men jag har fortfarande inget simkort så den är lite hopplös just nu..
* Svordommar*



Sökes simkort. xx

MOBIL!?

Jag har värsta krisen här just nu. MIn mobil har försvunnit!! Jag följde med Tony och handlade ( inte så jätte smart höll på att svimma igen inne på Ica.. ), och nu när jag kom hem hittar jag inte min mobil. Jag är säker på att jag hade med mig den och nu är den borta, aaaaaaaaaaaaaaaaahhh, Jag orkar inte jag behöver min Mobil!!
Snyft.


Deprimerande.

Hahah, måste bara börja med att efter mitt inlägg igår så fick jag en komentar av vendela där det står: Är du sjuk!?!?, Och ja Vendela, vad skulle det annars vara ;)

Nä men jag vaknade imorse och mina näsa var igentäppt, halsen svulle och huvudet dunkade. Jag ringde pappa och han sa att om jag har feber så får jag inte följa med till NOrge. Och jag ba, bajs. Så jag skulle alltså gå upp och ta febern, och efter tre steg typ så känner jag hur det svartnar för ögonen och när jag öppnar ögonen ligger jag på golvet. Jag hör Tony från övervåningen skrika, Vad var det!? Och jag gämrade mig tyst, det var nog jag...
När dom kom ner typ grät jag och dom trodde typ jag brutit något, men jag grät för jag blev så jävla förbannad på att jag alltid,alltid,alltid ska bli sjuk!! Jag är hopplös!
Så nu är dom andra i NOrge och ska se på A-ha konserten medan jag sitter här och tjurar. Det brukar sluta ungefär såhär helatiden så jag måste ta och ändra på det typ NU!



Ingen idé att skrämma er med mitt för tillfälligt sjuka ansikte..

*massor av svordommar*

:(

Flumm!






Panik!

Okej nu är det så att jag måste plugga på HK och Matte så jag kan inte blogga nu men jag ska blogga jätte mycket så fort jag fått allting överstökat!

odnatt alla som kommer sova inatt♥

RSS 2.0