Vi är som ett par syuprörsjeans. Förbannat snygga, och jäävligt tajta!<3

Tjenna! kom just hem från majbrasan på måsungen! Har vart där med 15 personer från underbara 7mi och sjungit! Rubriken till det här inlägget är vår klass slogan, som vi tydligen skulle heta också efter som vi inte fick säga att vi var från nacka musikklasser... Så han som höll i det hela ba: Och här har vi stuprören! Och alla började asgarva. Och vi fick ju som sagt inte säga att vi var från nacka musikklasser men han som snackka ba: Aa, å så kan jag tillägga att stuprören är från en musikklass, som börjar på N och slutar på Acka. Fast det får dom inte säga.hahah.
Vi typ stod där och glodde. Men jag måste bara säga att jag ÄLSKAR alla som jag har vart med ikväll!  Och det är VÅR! Herregud!


Brasan

Edward Cullen ( calle )
 
SÅFIA!<3

Torun<3


Jag hos Vendela.


Jag är duktig och råkade glömma min väska, men vendela fixar det åt mig! :)
Hahah.
Godnatt och ha en bra fortsatt trevlig valborg!

I SURVIVED!

Jag har precis genomgått helvettet. Svenska gramatikprov med andra ord. Men jag överlevde, fick inte blackout, kunde svara på varenda fråga även fast jag inte var suupersäker.
NU kan jag slappna av. ANDAS!

Bered mig på att dö...

... Okej!

KÄRLEK!<3


VÄRLDENSBÄSTAGÄNG!! ( + Lina som tar bilden ) <33

BLÖT!

Tjaa!! Sitter och försöker mata min hjärna med ordklasser. Men min hjärna vill inte ta till sig det. Den är smart, den tar bara till sig sånt den behöver. Inte massa onyttigheter. Men man måste väl få äta onyttigt ibland, så snälla hjärna kan du inte lära dig det här så jag inte får IG i svenska??

Iallafall tänkte att det skulle vara trevligt med en promenad såhär på kvällen , men när jag hade gått 20 meter hörde jag en knall och sen öppnade himlen sig. Men jag fortsatte min promenad och när jag kom hem trodde pappa jag trillat i vattnet. Det trodde faktiskt jag också, hahah, jag vred ut mina byxor!?


MIna byxoor... Det ljusgråa högst upp är deras riktiga färg

Imorgon ska vi sjunga på måsungeklubben jag och 10 till, och känna ihop 5000kr till italienresan i 9an<3
Då måste det bli sol! Dags för "soldansen"

Humballa,hubballabmballahumballaHUH! humballahum.....

STUDIEDAG!

Heej! Isag har vi studiedag! Ledigt, med andra ord. Sanna ( pappas fru ) fyller å idag så jag fick gå upp halv 7 för att sjunga.. Men sen gick jag och la mig igen, heheh. Ska snart åka till farmor, för jag måste måla en tavla så jag har någon present till Sanna. Och sen måste hon hjälpa mig med svenskan ( farmor har vart lärare ) . Jag har typ panik, provet är imorgon och jag kan typ inte ett skit! HJÄLPMIG!


Såhär snygg är jag idag! ( ironi )

Jag suger på att ljuga.

Hejhej!
Ska snart iväg på sista danslektionen. Kul. Idag snackade vi om skolavslutningen, jag kan inte fatta att det gått ett helt år sen förra! Det här året har gått FÖR fort! Jag har inte hunnit med allt jag skulle hinna med! Sjäälvklart ska det bli skönt med sommarlov! Men tiden bara rusar iväg!
Jag känner mig fett cool, för alla gör värsta grejen av att dom sett Fredrik Reinfeldt genom fönstret, men jag har fatiskt snackat med han! Moahah! Där fick ni!
Fast jag bryr mig inte så mycket. Därimot har jag som nån tvångskännsla att krama alla känndisar jag ser. Men Fredrik räknas inte riktigt som känndis enligt mig.
Jag måste bara säga att jag har panik över svenskaprovet på Fredag. Jag har inte övat ett skit, och jag måste kunna ALLT! Så varför sitter jag här då? Bra fråga!


Stadsminister ohoj!

Jag har precis gjort bort mig för sveriges stadsminister Fredrik Reinfeldt ( stavning? ). Jag och Tilda skulle till musiken men dörren som går genom nackaaula var låst, så vi väntade, sen kom det massor av gubbar och ställde sig och ville in oxo så jag vände mig om och sa:
N: HEj,  Det är låst! * ler ett ÄGDsmile *
Fredrik: Hej, jaha, då får vi väl vänta då.
N: * stirrar *
T: Jahapp, nu kommer Johan.. JOhan! har du nyckel?
J: Nope..
N: Men.. vad gör ni här då btw? * smile *
F: btw, vi ska prata lite.
T: Jag gillar att prata!

Haha, det var pinsamt! Men sen kom patrik ( gympalärare ) och öppnade ( Vendela blev intervjuad av MTV )
Nu ska vi åka till New York och shoppa hejdåå!!

exakt 2 månader tills jag fyller år!

27/6 <3

Badbilder + dansbilder

Jag kom på att jag har lovat att ladda över dansbilderna, så här är dom! Lite suddiga kanske. Sen vet jag inte hur man laddar över egna filmer så jag har klippt ut lite bilder ur badfilmerna. Så ni får se lite iallafall!

Vi börjar med dansbilderna:

jag är den röda till vänster




Sen badbilder:



Tilda! :) ( hon doppade sig faktiskt tillslut!




Jag kör min stil och "vandrar" ner i vattnet xD


Det var dom!

Dagisfröken!

Hollahopp! Idag har jag jobbat som dagisfröken, väldigt roligt. Jag känade ihop 300kr som jag får behålla till imorgon. Mah!
Jag har smakat på saft och sockerkaka i form av sand, och läst typ 10 sagor. Men dome ju charmiga, och jag har ju vanan inne! Sen när jag kom hem gjorde jag och mimi egen limelemonad ( MUMS! ) och låg ute i bikini och solade. the summer is here! Sen tänkte vi bada men mimi banga när solen gick i moln. ..


Snälla små barn.

Lillebror Olle ( går på dagiset )

Den här fina teckningen fick jag av lilla Amalia<3

Sen har jag sett årets första nyckelpiga! ( enligt mig ) Och jag och mimi försökte fota den, men det tog ett tag. Men tillslut fick vi till en ganska bra bild för att vara med min lilla mobilkamera!
Här är den:

helt ok eller vad tycker ni?

Ska käka nu!
Pusspuss<3

Sommarpsalm

Holla! Har vart hos Vendela nu med bara massor av underbara människor och övat inför valborg/hoppat studsmatta och haft trevligt! Vi har typ som tradition varje år att vi sjunger på måsungen vid majbrasan. Men i år är det bara 11 st från klassen, men ska jag vara ärlig lät vi lika mycket som hela klassen! MOahah, vi är bäst! Duktig som jag är glömde jag min väska, men jag behöver inte den imorron för då ska jag jobba som dagisfröken och samla in pengar till indien ( skolgrej )



Calle är galen..

Världens härligaste gäng!<3 ( några saknas )

Linafina<3

Nu måste jag nog gå och nanna om jag ska palla med alla småttingar imorron. Dansbilderna får ni vänta med för jag orkar inte ladda upp dom nu.

G'natt<3

G'morron

Morning sunshines!
Sitter här och stressskriver för spanskan börjar vilken minut som helst. Dansuppvisningen igår gick bra, och jag försökte skriva ett inlägg igår när jag kom hem, och visa lite bilder och så, men datorn sammarbetade inte med mig så det blev inget. Kan visa bilder ikväll istället. Det är vår nu på riktigt såp jag har satt på mig jeans som går över knäna och ett sommrigt typ linne. Bort med vinterkläderna!

Jag och hanna för typ ett år sen!
Har typ inga bilder på skoldatan så ni får nöja er med en gammal bild. Jag vill ut! Solen skiner utanför fönstret, då vill man inte sitta i ett varmt klassrum och plugga spanska! Vi borde jobba utomhus! Det hade vart najs!

Nu kom vår lärare.

PUSS<3

Dansuppvisning

Hejj! 
Ska snart sticka på min dansuppvisning! Och tilda jag litar på dig, du tänker inte få med dig halva världen ( klassen ) Dit! Bra, duktig flicka!
Tänkte att ni skulle få se dom där badfilmerna för jag har laddat över dom nu, men jag fattar inte hur man laddar över dom till bloggen. någon som vet? 

  

vackert..


Tildaa today!

Hej bloggen! Har vart med Tilda hela dan idag, och kan härmed säga att årets första dopp är avklarat! Väldigt sent i år! Jag har allt på film som ni ska få se, men som valnigt kan jag inte  hitta usb-sladden till kameran så ni får vänta lite med det. Sen sminkade vi oss helgalet och gick ner i skogen och plåtade ( den här gången med mobilen ) så det kan ni få se! Och även fast det kanske ser ut som att vi är superserriösa så här vi inte det! Vi flabba typ hela tideen, och härmade andra människor som tror dom är något..




Visst är vi smexxia? hahah, nä ta det lungt det ttcker inte vi heller! ;)
Och vi är inte serriösa, det ser ni om ni tittar noga att vi gör till oss.

Pussi<3

PLASK BANG BOM!

Kom nyss hem från en lååång dag, efter skolan så gick jag + några flera och lyssnade på vår musiklärares typ kör som repade i Nacka aula. Det var bra faktiskt! Sen skulle jag och Tilda em till mig och bada, men hon behövde en bikini så vi gick till forum och köpte en. När tåget skulle gå om 3 min stod vi på coop, så jag stressade sönder, sen när vi kommer till stationen och är helt röda av asträngning möter vi självklart Min kusin och Pelle och Uffe.. Mysigt värre. Men sen ringde mamma och sa att vi inte fick bada idag så vi ska bada imorron stället. Tänk att mamma fortfarande inte fattat att jag känner mig säkrare i vattnet än på land! Förra året badade jag i slutet av februari men isen har ju dröjt sig i år så det har blivit lite försenat.


Hahah, guppymun! :D


Puss å gonatt<3

Nu är jag ledsen..

... Eller nej inte ledsen, jag är arg!


Zupp!

Hejj!
Idag har jag, Tilda och Emma vart på Vittraskolan i nacka heellaaalååångaaadaaaan.
Vår klass har vart med i en uppfinnar tävling och vi 3 blev då utnämda till att presentera vår uppfinning Zupp. Den är bra för att.. Eller nej! Glöm det! Jag pallar inte berätta igen. har tappat räkningen på hur många jag har förklarat för idag.
vi + Fanny satt och flörtade med några små 97or ( killar ) som satt bredvid oss. Dom var LIVRÄDDAA! hahha, nä vi var inte dumma, dom tyckte nog det var ganska kul. Sen lärde vi känna en 95a som hette Josef tack vare att Tilda frågade om han ville möta MIG i armbrytning! ( suck ) Det blev typ oavgjort, fast jag var jätte nära på att vinna hela tiden! Så Tilda satt och berättade hela sin självbiorafi för honom, medans jag satt där och svarade på hans frågor och protesterade mot tildas falska information om mig. Hahah.


Tildaa

Bara jag som gillar den här bilden?

Emma redigerar våran reklamfilm

Muppbild? Theo och lukas kom och stöttade oss lite x)

när vi äntligen var klara där så följde ja med Emma till 2an för att hon skulle träffa A***.
Jag kännde mig mest i vägen för dom satt där 2 meter ifrån varandra helt knäpptysta och tittade ner i golvet och där satt jag helt ivägen.. Hahah. Men jag var tvungen och gå hem å jag lämnade dom ensamma. Hoppas det gick bra!

Nu måste jag pluggilugga! Sea<3

SNÖ!?!?

OKej, nu kommer jag ställa en fråga, och då förväntar jag mig ett svar.. VAR I HELVETTE KOM SNÖN IFRÅN!?!? förlåt att jag svär, men jag håller på att få ett både fysiskt och psykiskt utbrott här!
Kom iallafall nyss hem från skolan. Tilda skulle följa med mig hem men dissade mig i sista sekunden. Hon valde att äta Sushi på stan med sin mamma istället för att åka hem till mig!? Okeej jag förstår henne. Jag ska ändå på dans snart så jag hinner inte göra så mycket..

Nu förstår ni kära vänner, måste jag plugga till engelska provet som är på fredag!


Wow.. snyggaste bilden på länge..


Längtar INTE till imorron...


Puss från moi!

Onsdag är en onödig dag.

Jag och Tilda och Klaramaria har precis kommit på den perfekta veckan!
Måndag. Tisdag. Torsdag. Fredag. Lördag. Söndag. Fattar ni? Man skippar onsdag! Onsdagar är skitungar! Det är vääärldens längsta skoldag, och så börjar man med jätte tidigt med Spanska vilket är booring. Så när jag blir stor ska jag bli superkändis och övertala presidenten att ta bort onsdagar!

Det var allt för mig! / Nathalie

TJA!

Jag kom inte på nån bra rubrik som ni kanske ser, men ja Hej påer!
Har inte så mycket att berätta. Eller jag kan roa er med att säga att jag kommer skämma ut mig inför massa folk på torsdag tillsammans med Tilda och Emma. Vi ska typ få massa folk på dieselverkstan att köpa vår ppfinning som inte ens funkar. Hahah lyckat!
Men man måste bjuda på sig själv ibland.



Jag hatar mina dåligakvalilitetsbilder, men jag har ju ingen systemkamera lixom? Jag får nöja mig med webbcameran.


Puss!

Beauty and the beast

Heej, först vill jag säga förlåt för att jag är så grinig idag, det är inte meningen, det är inte er jag är arg på! Jag tror jag har sovit för lite inatt, det är nog därför. Men solen skiner, så det muntrar ju upp mig lite.
Nu har vi Engelska så måste sluta blogga.

/Nathalie

Kvällspromenad

Heej! Kom just hem har vart på promis med Tilda<3
hon ville spana på killar ( det ville inte jag ), men vi gick till IP i allafall och kollade på nåra småkillar som spelade fotboll. Sen skulle vi klättra upp på en gås, och såhär gick det:


Jag skillad som vanligt kommer upp på första försöket!


Det gick inte riktigt lika bra för Tilda..

Sen gick vi ut på en liten ö och ställde oss och sjöng så högt och falskt vi kunde på I Belive I Can fly, och så såg vi en gubbe som stod och glodde på oss , och när vi kollade på honom började han gå ut på bron påväg till oss! så vi blev skitskraja och gömde oss bakom nån sten. Vi tänkte att om han kommer och skäller ut oss ska vi låssas att vi varfrån england och inte kunde svenska.. smart va? Fast han kom aldrig .

måste börja fxa för imorron nu.

Nattinatti<3

SkyView!

Shaa! Vet ni vad? idag har jag sett hela stockholm samtidigt coolt va?
Hahah, och vet ni vad? Det var inte ett dugg läskigt, jag blev inte ens höjdrädd!
Det var jätte kul iallafall, och vi hade tur med vädret så vi såg typ hur långt som hälst!

 När jag stod här nere var jag liite rädd..
 Här är en annan ''boll'' som åkte förbi
 Heheh och här är jag!
 Och isac
 Och för dom som undrar, så här ser det ut HÖGST uppe på globen!
 Bibi
 Olle cajjan var glad!
 Titta inte ner. ( här var vi ungefär halvvägs )




Hoppas NI ar haft en bra dag!
/nathalie

Surpriissee!

Heej! Nu undrar ni säkert vad det var jag och Bella gjorde? Jo vi överraskade Tilda som har fyllt år med en 'grattis-i-efterskott-present' !


Framsida: Bella, Tilda, Jag xD

Baksidan


Hahah, så det var det vi sysslade med i eftermiddags! Nu vet ni! imorron ska vi åka SkyView! Jätte nervös om jag ska vara ärlig , jag är ju så höjdrädd, men det går nog bra! Måste sleepa nu för ska upp tidigt imorron! :)

Nattinatti<3



Skyview, man ser hela stockholm där uppifrån.

Surpriissee!

Heej! Nu undrar ni säkert vad det var jag och Bella gjorde? Jo vi överraskade Tilda som har fyllt år med en 'grattis-i-efterskott-present' !


Framsida: Bella, Tilda, Jag xD

Baksidan


Hahah, så det var det vi sysslade med i eftermiddags! Nu vet ni! imorron ska vi åka SkyView! Jätte nervös om jag ska vara ärlig , jag är ju så höjdrädd, men det går nog bra! Måste sleepa nu för ska upp tidigt imorron! :)

Nattinatti<3



Skyview, man ser hela stockholm där uppifrån.

Hemlighetsfulla

Hejhopp! Var vart med världens bästa Bella idag!
Vi har vart i forum och fixat och trixat med lite grejer.
Hinner inte skriva så mycket för vi ska iväg snart till en grej, och lämna en grej. För att vi är bäst! hahah skojja bara!

 
Vad gör Vendela??



Det får ni veta efter pausen!

Hare bra!

Venisage

Hejhopp! har precis vart på en venisage ( stavning?) hos sannas kompis typ. Och jag fattar inte grejen, om jag ritar värsta bilden skulle jag få HÖGST 100 spänn för den! Medans hon kunde rita några blåa sträck och sälja för över 4000! Så alltså är det inte bilden som är viktigast, utan konstnären! Så om typ Piccasso målade ett blyertssträck skulle han kunna sälja det för flera miljarder säkert! S K U M T
Men nnu ska jag se på talang! :)


4000:-!!!


Den här tavlan var lite fin!

Hare bra puss på er<3

Ögonen sa allt. Leéndet sa resten. Och nu är jag glad.


Regn gör mig lycklig.

Hallihallå!
Varför blir alla så ledsna och sorgsna när det är regn? Jag blir lycklig av regn! det är klart jag tycker mer om sol
Men jag har absolut inget imot regn! ( om det inte regnar typ flera veckor i sträck ) Men ett ensamt sommarregn är superhärligt! Tycker ni inte?

Jag är inte kär, jag är bara allmänt förvirrad.

jag tänker aldrig mer bli kär.
Kärlek skapar bara problem.
Det lärde jag mig på det hårda sättet.

Muséum!

Har vart på etnografiska museét idag ( tror det hette så ). Det var rätt intressant, handlade typ om indianer. Men v var där i typ en halv timme så vi han inte göra så mycket.
Han ta lite bilder i allafall.



Jag blev skitskraj för dom här ansikterna..


Orkar inte beskriva alla bilderna, ni får lista ut vad dom föreställer själva!

Sen efter skolan gick jag, Lina,Sara och Tilda och köpte glass ( heheh ), jätte mysigt sen gick vi till IP och satte oss mitt på planen! Då träffade vi lilla Nisse som var där och åkte skateboard. Han följde med oss till forum för lina skulle köpa ett på solglasögon, men Sara var tvungen att åka hem. Vi gick in på BikBok och Nisse tyckte INTE det var en kul affär, hahah jag förstår honom.! :)

 Jag ÄLSKAR det här bilden, kolla deras ansiktsutryck! ( Lina & Sara )
 Tilda jagar Lina (?)

Nisses nya outfit! Rosa mössa+Diadem med rosett+superheta brillor! xD Vad tycks?

Det var allt för mig! / Nathalie

Sisters I love you!

Helleu, nu måste jag skriva fort för jag måste byta om och dra iväg på min dans.
Men jag och Bella och Tilda har haft en jätte mysig eftermiddag på 2an. Vad skulle jag göra utan er serriöst!?

Och till DIG! Jag måste berätta sanningen för dig, och jag bryr mig inte längre om du tycker jag är en tönt/Psyko/Whatever det nu kan vara, jag pallar bara inte bära på det längre.

 Hahah, crazy xD

New brillor!

Shaa, sorry för dålig updatering igen. men mamma var tvungen att ta med datorn hem till pappa igår, så jag kunde inte blogga. Igår var jag och Tilda i forum och köpte glasögon ( solglasögon ) till mig. Sen köpte vi glass :)

Hinner inte blogga mer nu, för vi börjasar typ nu

 

Pussi


Vårbilder

Här kommer bilderna från igår : :)

 


Jag blev lite desperat av den plötsliga värmen och satte på mig ett par fula gympaskjorts.. Ni får leva med att jag är osminkad och har kritvita ben! ( fulla med blåmärken som vanligt )

Pussilussi<3

Våren inträffade i år på en söndag.

Heeej, sorry för dålig upptatering! Men det var så otroligt fint väder igår så jag kunde inte blogga.
Men igår gick jag omkring i T-skirt och Shorts ( stavning? ) . UNDERBART!
Sen var mamma och Tony på konsert hela kvällen så vi hade FF! Jag och mimi lurade hanna att vi drack sprit ( Chi Latte ) Och hon var livrädd! Hahah, så sjuuukt kul! Så vi spelade skitfulla och Hanna trodde hon var full ;)
Fast det var vi ju inte så när vi berättade så blev hon jätte sur! :)

När jag kommer hem kan jag visa lite bilder från igår.

Nu måste jag sluta för vi har svenska.

PUSSILUSSI! <3

GRATTIS ISAC!


 
Hipp hipp, Hurra, hurra,hurra, HURRA!
Grattis brorsan! 12 år!



Jag har oxo haft som födelsedag idag, mamma har köpt två tröjor till mig i Milano med märket Abercrombie & Fitch.



Limegrööna<33 favvofärg! Den andra bilden är lite skum, för precis när den tog så kom min lillkusin in, så jag var tvungen att titta upp och le så hon inte skulle tro jag var hel skum som tog bilder på mig själv xD haha


 Tårta<3 Och mimii




*RUBRIK*

Holla!
sitter i mitt rum, isac glor. Han tycker jag är rolig att titta på. eller så är det datorn som är rolig att titta på. Ingen aning, kan fråga...

N: Varför tittar du?
I: För korvens skull.. Sås.
N: ...

Japp, så normal är min brorsa :P
Ska ttitta på Talang som börjar snart, vet inte varför men det är ganska kul. vi har iallfall köpt massor av choklad som vi ska mumsa på. Och jag har härmed fått klart för mig att jag är fet.

Vid middan:

I: Här har du mormor! ( ställer fram ett bregottpaket )
M: Tycker du jag ska äta det? hahah.
I: Jaa, du borde bli lite fet!
M: Ja, men nathalie ska inte du också ha lite smör?
N: Nej tack..
I: Jo, men du kan ju också behöva bli lite fetare!


Fattar ni? FetaRE! Och isac tänkte inte på att han sa det , utan det kom automatiskt! Måste börja fixa till framför TV:n nu! :)

Ciao!



Favvo sysselsättning<3

Grannyy<3

Hej allesammans! Gissa vem som är här? Jo JAG OMG! eller okej kanske inte så konstigt.. okej jag ska sluta vara konstig nu, fast jag är ju konstig så jag kan tyvärr inte ändra på det så nu fick vi ett problem. Hmm..

Aja, jag och Isac ( som är frisk ) har vart och hämtat världens bästa mormor! Hon sa att hon hade ett behov av att köpa något till oss, så vi lät henne göra det! Haha nä jag bara skoja, det var jättesnällt av henne :) Jag fick en bok och isac en plånbok.
Hinner inte blogga så mycket för jag måste äta mellis nuu! heheh, jag känner mig lite flummig idag.



Den enda bilden jag hitta typ. Det är mormor jag och Isac iallafall.


Massor av kärlek! / Nathalie<3


Det heter väl gässor?

Vet ni vad? Min pappa har kommit på den idiotiska idén att anmäla mig till neglingemaran. I n t e  b r a . . .

hahah, måste bara berätta om dagens diskussion:

jag och hanna var ute på promenad när vi såg 2 gäss flyga förbi.

N: Hahah, jag tänker börja säga ett gäss flera gåsar!
H: ?
N: Jaa, men man säger ju typ en gås flera gäss. så jag tänker börja säga tvärt om.
H: eh, nej? man säger ju en gås flera gåsar, och ett gäss flera gässar!
N: Hahahahahahah
H: Vaddå det heter väl gässar?


Hahah, lilla gumman hur är det med svenskan? ;)

 Jag bjuder på den...


P & L! <3 :D / N


Vårpromenad

Halojj, är hemma med min magsjukelillebror. Jippiekayey! s n ä l l a  d å l i g a  i m u n f ö r s v a r  s v i k  m i g  i n t e . . .  

Men jag tog med mig hanna och rymde ut, så vi har vart på långpromenad i saltis nu i 2 timmar :)




Bildförklaringar:

1. Hanna på en staty
2. Jag på en staty
3. Hanna rider på en skridskoåkare..
4. Hanna
5. Jag rider på skridskoåkare
6. Jag
7. Grand Hotell Saltjöbaden
8. Jag lyckades klättra ner på nån gammal bojsten av nått slag..
9. Vi rider på blåa kor.. ( hanna kommer inte upp ) xD
10. Jag han inte komma upp så jag välter kon istället. ( bilden har muppat sig? )
11. Jag och Hanna, ( den här bilden fick vi ta typ 10 ggr för att den skulle bli bra, och endå blev den suddig..)
12. Jag vid jättegrytan ( HAHAH, KOLLA HUR JAG SER UT!! )
13. hanna vid jättegrytan ( Bilden har muppat sig.. )
14. Min Och Hannas spegelbild
15. Lite information om jättegrytan. xD


Japp, och mamma är i Milano den lyllosen. Imorgon kommer mormor hit :)
Nu messa hanna att jag måste komma till henne.

Puss Puss <3


Happy Birthay Mamma!



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!
ÄLSKAR DIG!!





HAr precis vart ute med Hanna panna, vi flummade runt holmen, och försökte få en bild på henne, men det var inte lätt i mörkret!
Min lilla mobilkamera har nämligen inte världens bästa blixt, så ni får nöja er med dom här mörka fina bilderna:



Sötis!

Och vet ni? jag har typ övertalat mamma, så jag kommer förhoppningsvis få en systemkamera i födelsedagspresent! :D
jag sa att det var det enda jag ville ha, och att jag inte behövde något annat, så hon sa att det lät som en bra ide :D Wihiie! :D


Sweet dreams ( när ni nu går och lägger er )

/N












Idag fyller mamma år! Men jag tänkte skriva ett inlägg till henne lite senare när hon har kommit hem från jobbet.
Jag har åkt hem till mamma nu, men ska tillbaka till pappa imorron för mamma ska till Milano! ( avis )
Nu sitter jag och väntar på att Hanna ska komma hem, för vi ska hitta på något-typ gå ut. Och på lördag fyller isac 12 år! Noo, då blir jag bara en siffra över honom! fast jag fyller ju 14 i juni, så då blir allt bra igen.
Det är ett viktigt datum: 27 Juni , då fyller nämligen jag fjortis!



Peace & love<3


Converse, All star<3

Heeeej, kom precis hem från forum, har fixat en parfym till mamma, och ett par vita comverse till mig själv<3 Mina rosa har ju vart med ett tag nu, och är trasiga innuti så dom ger mig bara skavsår.
Sen köpte Sanna ett par likadana som jag hade förut till cajjan. Så himla söta!<3

 Mina nya, vad tycks?
 cajjans<3

Sen behöver jag en ny bikini till alla beachdagar i sommar<3 vilket kommer bli typ alla dagar. Heheh, jag klarar serriöst inte 1 dag på sommarn utan bad! Gaah! Då blir jag gaalen!

/N

We sing to spring!

Idag är en bra dag! Solen skiner det är varmt, och jag är glad! Livet leker!
Idag känner man verkligen att det är vår! Jag har just nu legat ute i bara T-skirt och läst en jätte spännande bok, medans Alla andra har sprungit omkring och hoppat hopprep, cyklat och målat med gatkritor. jag älskar våren!!



det känns som det var 100 år sen man kunde känna på gräset, och asfalten! Hahah, snart blir det sommar, och snart smälter isen, och då kan jag bada! :D

Snart ska vi ( jag och Isac ) åka till forum för mamma fyller år imorron och we need a present!
Nu ska jag gå ut igen!

Hare bra! <3


Det är ok, ni får garva!

Hittade några otroligt heta *host* bilder på Linas blogg, som jag bara måste visa!






Indienbasar 2009. ( det är inte min keps! )

STÄDPATRULLEN! Anna,Ida,Jag,Sofia,Maja&Olivia<33



Alla bilder är tagna 2009! Dom är tagna från Linas fina blogg som jag har länkat lite högre upp i inlägget :)

Hara bäst!

Blidö, PÅSK!

Hej igen! Saknat mig? Såklart ni har! Nä jag bara skojja.
Nu har jag kommit hem från blidö, det har vart jätte mysigt, sol och lagom varmt. Eller det kunde fått vara varmare, men så varmt man kan förvänta sig av april. Sen idag när vi skulle åka hem så snöade det... Aprilväder. Jag har tagit massor av fina naturbilder ( med mobilkameran ) jag vill ha en systemkamera! NU!
Det kanske inte är så roliga bilder men ni får se dom ändå! ;)












Sådär! Nu har ni fått några bilder! jag är bara med på 1 bild som ni kanske ser, men det är för att jag är fotografen!
Och vet ni vad jag fick reda på nu? att om 2 veckor ska vi åka i den här nya globenhissen! ( en hiss som går runt hela globen typ på utsidan! ) hur ska det gå, jag som e så höjdrädd.. hahah, men jag är ju lite galen, så det e klart jag ska med!

Pussar å kramar Nathalie :D

1 april

Hejj, allihopa! Sorry för dålig uppdatering, inte bra.. Och det kommer tyvärr inte bli så mkt bättre för jag ska bort över helgen och kommer inte hem förens på måndag. Men då kan jag börja blogga igen !

Idag är det ju första april, och vi har haft filmfestival, i skolan. Jag såg på "fucking Åmol" och "I taket lyser stjärnorna" . Lina lurade i mig att hon skulle flytta till Kenya i ett år, och att hon inte skulle komma tillbaka föräns när vi börjar 9an! Jag gick såklart på det och blev jätte ledsen!  Dumma henne!  Själv suger jag på att ljuga/luras, så jag har inte kunnat komma på något smart.

Jag, Lina, Tilda, Emma, Ida och Zacha gick till forum och åt lunch på tacobar! God lunch för en gångs skull.

 mina fina ganska normala kompisar.. xD
 Sen skulle vi köpa lite godis till den andra filmen och emma ville absolut ha tuggumit som låg i mitten av.. grejen som tuggumina låg i..

Det har vart en jätte kul dag tycker jag! Ska försöka komma ut lite nu, efter som det är så fint väder, jag har behov av ljus känns det som. Sen fyller mamma och Isac år nästa vecka så jag måste fixa något till dom också. Men nu ska jag gå ut innan solen går ner!

Ha en superbra påsk nu allesammans! :) / Nathaliee

dagens outfit:



Tröja- HM
Linne- Gina Tricot
Byxor- BikBok


RSS 2.0