2 VECKORS BLOGGPAUS!!

Som ni förmodligen vet, åker jag till Kanarieöarna imorron i 2 veckor. Och jag kommer inte ha någon möjlighet att blogga där tyvärr. Men jag lovar att ta super många bilder som jag visar er när jag kommer hem igen!
Det kanske känns som jag skryter lite om min resa, men det är en stor grej för mig! Jag har inte varit i ett varmt land sen jag var fem år!! Många olika anledningar, bland annat har jag varitför flygrädd, skiträdd verkligen.
Men förra året åkte jag ju till Norge med pappa och det gick bra! Är ju fortfarande rädd som fan, och det är ett natt flyg, jag tror det går klockan 10. Jag kommer ente kunna sova ett skit. Det bli väl att dygna för mig imorgon, kommer fram klockan 3 på natten, hahha.

Så jag kommer alltså inte blogga nu på två veckor, kanske hinner med ett inlägg imorgon innan jag åker.

Har fixat lite haloweenbilder på mig själv ( nolifer)





BUUUUU!!!

Facebook

Hahah, det här är roligt. Våran spanska lärare föreslog att vi alla skulle adda henne på facebook, och skriva till henne på spanska en gång om dagen så att vi ska lära oss snacka bättre!

KLockrent!

BELLA, DET HÄR STANNAR MELLAN OSS!!

Jag har gjort något konstigt.


2

Heeello, förlåt för ytterlligare dålig uppdetering, jag måste skärpa mig!
Nu sitter jag hemma hos farmor, det är nääjs. Tänkte visa er ytterligare lite roliga bilder från hennes bildarkiv! Hos har typ tuuusen bilder!


gud va fult...

AAHAHAHAH, jag dööör!

otrooligt snygga jag, och kusin simon

ja...

Man kan ju inte påstå att jag var ett särskillt vackert barn... Och dom sista bilderna är tagna för bara n¨ågra år sen!? Hahah, ja. Nu ska jag hjälpa farmor att laga middag!

Pussii

Oj JAG GLÖMDE! Om 2 dagar åker jag till kanarieöarna!!

Trötter

LEdsen för dålig Uppdatering, men jag har inte orkat lixom. Somnade nästan på lektionen idag. Nu slutar vi btw,

BYE


Klaramaria Plunger är bäst!

Hej ville bara säga det.

5

Två lektioner kvar, sen är dagen slutslutslut!! Eller ja, skoldagen är slutslutslut. Min dag är långt ifrån slut, efter skolan ska jag som vanligt på piano och Teater. Vi har nått typ piano-uppspel idag för bara pianoeleverna, utan publik alltså. Jag ska kompa nån tjej när hon sjunger. Tänk om jag spelar fel då sabbar jag hennes dag, hehe. Har glömt noterna hemma också, så jag får lite på ryggmärgen. Hahah, nu ska jag jobba ihop med Klaramaria på No:n

Puussii! ♥

Miss Beuty



Emelie♥ Mimi♥ Nikon D 3000

Kanelbullar

Igår kväll fick vi för oss att baka kanelbullar. Bara så att ni vet.




Ska snart ner till slalombacken och städa- Jippikajey!
På med gummistövlarna bara....

Lördag

Tjenare! Har haft en slapp morgon, eller oj klockan är snart tre, hehe. Vaknade typ halv tolv!? Hahah, jag behöver väl sömn. Hade en jätte mysig konsert igår. Lyckades nästan få basarna i nian att börja gråta, kände mig hemsk! Jag lyckades påminna dom om att det här var deras sista höstkonsert, och jag såg hur dom fick typ tårar i ögonen, det var jätte hemsk.

Höstkonserten är verkligen mys! Här är lite bilder från det!


Sanja,Linda,Emma,Jag,Tilda,Vendela. Innan konserten börjat

Älskade musiklärare Johan och Daniel!

Kärlek♥


Nu ska jag ut och fota mimsan, som har en ny frissa! Kan kanske smugla in lite bilder senare!

Ha det bäst så länge!

Konsert

Ska alldeles snart bege mig in mot Katarinakyrka, för att medverka den andra och sista höstkonserten för i år.
Mys! Sen blir det Lucia med Salem Al Fakir, LÄNGTAR!
Ska fixa det sista bara, sen måste jag dra!

Ha en trevlig kväll allesammans!


Liten facelook sådär...

Första Snön!

Jaa, en liten chock fick man ju när man vaknade i morse och tittade ut genom fönstret! Det är trevligt med lite snö, då blir det ljusare! Men jag är ju ingen vinter människa, jag föredrar värmen och sommarn, (det får jag iochför sig om en vecka). Kanarieöarna♥

KOnsertkvällar både igår och ikväll. Därför blir det inte så mycket bloggande. Ska försöka blogga lite ikväll innan jag drar till Katarina kyrkan, men jag kan inte lova nånting! Sen blev jag lite småirriterad när jag kom till skolan idag, för det visade sig att våran slöjdlärare var sjuk så jag hade kunnat sova typ en timme till eller så. BACONPUDDING!

Aja, vi hörs! Pussii♥



Bild från facebook! Gårdagens konsert.


I've got an UPPENBARELSE!!

ATT JAG INTE TÄNKTE PÅ DET FÖRUT!!

NU VET JAG EXAKT AVD JAG MÅSTE GÖRA!! wiiiieeeeee!!!


Farmor

Nu sitter jag hemma hos farmor och käkar blåbärs muffins. Hon har skaffat internet nu och har stolt berättat att hon har surfat på google! Snart ska jag vidare till dansen, men innan det tänkte jag visa er lite bilder från farmors bildarkiv!




Mycket gamla bilder. Nu måste vi skynda oss till dansen! Kanske inte hinner blogga mer ikväll, vi får se!

Kramisar!

Sprutjävel!

Jag kan inte lyfta armen alls, känner mig sjukt handikappad. Huvudet dunkar och jag vill bara sova just nu. Orkar ingenting. Det värsta med sprutor är nog biverningarna....


Det måste hända nånting NU!

Killar och Tjejer i Musikklasser. Det är såhär det ska låta hörrni!



Sicut Servus- Palestrina.

Ska sjungas av Nacka Musikklasser på höstkonsert 2010- så här ska vi låta bara så ni vet..

Right Man.



So many years have gone by
Always strong, tried not to cry
Never felt like I needed any man
To comfort me in life
But I'm all made up today
A veil upon my face
But no father stands beside me
To give his bride away

Well I'm standing in the chapel
Wearing my white dress
I have waited for this moment
With tears of happiness
Here I leave behind my past
By taking the chance
I've finally found the right man

Thoughts racing fast through my mind
As I'm gazing down the aisle
That my future will mend the memories
Torn between father and child

My emotions overload
'Cause there is no hand to hold
There's no shoulder here to lean on
I'm walking all on my own

Here I go

Now I'm standing at four corners
To have and to hold
Now my love, you stand beside me
To walk life's winding road
And I owe it all to you
For taking the chance
You've shown me there's a right man
'Cause I never knew a right man

Well I'm standing in the chapel
Ready to confess
That I've waited for this moment
With tears of happiness
Now I leave behind my past
By taking the chance

Ohh

Well I'm standing at four corners
To have and to hold
Now my love, you stand beside me
To walk life's winding road
And I owe it all to you
For taking the chance

And one day my little girl
Will reach out her hand
She'll know I found the right man



Jag är en mördare!!

Jag känner mig sjukt hemsk just nu! Jag ska berätta om en sak  jag skäms över.. Jag ses ju oftta som värsta djurvännen, som älskar alla djur! Men det finns ETT undantag... Långbenade spindlar! Det är något med dom som gör att jag ryser. Men jag skulle aldrig döda dom!
Men nyss när jag kom ner till mitt rum, ser jag den största långbeningen jag sätt på länge, klättra omkring precis över min säng. Min första instinkt var att ropa på pappa, men sen kom jag på att han håller på att fixa årdning alla småttingarna. Då ropade jag på Isac, men han bara skrattade... Och vad gör man då? Jag upptäckte då att jag hade en bok i handen. Så jag öppnade boken placerade den under spindeln, räknade till tre, sen smällde jag igen boken jättehårt. Den hann inte känna någonting. Men jag känner mig hemsk! jag har tagit en levande varelses liv! Jag är en mördare! Nu står boken längst in i bokhyllan och jag tänker aldrig öppna den igen...

Vaccinationen gick bra! Ett litet stick i armen, sen var det klart! Jag är ju verkligen inte spruträdd heller så det var ingen big deal. Däremot fanns det en stor hink i rummet som var FULL av små sprutor. Då började jag tänka på det där Saw-avsnittet där den där tjejen är tvungen att hoppa ner i ett hål fullt av sprutor. Usch..


Spruthinken.                             Och så lilla plåstret..

Vaccination.

Har nyss slutat. Vi har haft repetition i två och en halv timme. Trevligt trevligt. Våra musiklärare är så otroligt generösa. När vi har repat halva tiden ger dom oss 8 minuter rast, till att hinna springa till skåpet, hämta pengar, springa till kiosken och köpa något ätbart, hinna äta det ätbara och sedan gå tillbaka till aulan. 8 minuter, generöst värre lixoom!

Nu ska jag snart till forum och ta en spruta mot influensan. Pappa tycker det kan vara nödvändigt eftersom jag blir sjuk sjuukt enkelt och vi snart ska till Kanarieöarna. Då vill man ju inte ligga inne med 40 graders feber som en påkörd gris, samtidigt som dom andra är ute vid poolen och badar. Inte kul!

Linafina ska förmodligen till forum nu så jag henkar! HÖRES LITE SENARE!

PUSSILUSSIDUSSINUSSI♥


Sleepy

Tjennare på er!
Nu sitter En nyduchad trött och utslagen tjej framför datorn. Hon vill ha något att sysselsätta sig med, men hittar ingenting så snart går hon förmidligen och lägger sig. När hon ligger där i sängen blir hon irriterad för att hon behöver ställa väckarklockan så tidigt, men försöker att inte tänka på det utan tar fram en dålig meningslös bok och börjar läsa lite istället. När hon inte kan hålla ögonen öppna längre, släcker hon lampan och blundar. Då får hon massor av tankar i huvudet vilket hindrar henne från att komma in i den trevliga insomningsritualen. När hon väl somnar drömmer hon massor av konstiga drömmar. Mitt i natten vaknar hon och blir ledsen över att drömmarna inte var verkliga. Hon vänder sig om ch somnar om. När hon är inne i sin djupaste skönhetssömn, väcks hon plötsligt och skoningslöst av ett självmordsramkallande pipande....


Hahah, fjortismin på sista bilden..

Deprimerad.

Hahah, asså förlåt för mitt ontroligt desperata deprimerade inlägg igår kväll. Det hände många saker samtidigt som fick min hjärna att bli överbelastad, samtidigt som jag hade pms... Ingen bra blandning kan jag tala om. Idag är jag på något bättre humör iallfall, kom just tillbaka från katarina kyrka, där vi varit och repat nu i några timmar. Längtar till höstkonserten! Det bli myys!

NU ska vi ha NO

Seeyah!♥

Jag måste sluta ljuga för mig själv..

Det är en ovana jag har, en ovana som får mig att klara av vardagen. Den får mig att överleva. Jag säger lögner till mig själv, för mig själv att tro att allting är bra, att jag är lycklig, och att det jag vill kommer hända. Jag tror på mig själv. Det jag går omkring om säger till mig själv, jag blir säker på att dom sakerna stämmer. Sen när jag väl kommer på att det bara är enkla lögner blir jag så sjukt deprimerad. Och där har vi problemet.
Jag är verkligen skitledsen just nu. Jag har ingen direkt anledning att vara det, men jag känner mig hopplös. Alla saker jag har inbillat mig, fanns inte där på riktigt det var bara mina dumma fantasier som ljög för mig igen. Jag kan inte sluta lite på mig själv. Jag måste lita på att jag vet vad jag gör. Men jag måste göra något åt saken också, det måste finnas ett sätt att jag kan fixa det här, jag kan inte få allting särverat längre. Gud jag håller på att bli galen..
Bra.. Då är jag på rätt väg...


Läs på egen risk!

Namn - Nathalie
Piercingar - I öronen
Tatueringar - Nej
Längd - Typ 1.74
Skostorlek - 39/40
Hårfärg - Mörk blond
Är du kär i någon - Jag är gift
Önskar du att du bodde någon annanstans - Ibland.
Tänker du på självmord - Jag har gjort det en gång, men inget hände. ;)
Tycker andra att du är attraktiv - Jag brukar inte direkt fråga?
Dricker du - Japp annars skulle jag dö! Men inte alkohol!
Använder du droger - Nej!
Vilket shampoo använder du -  Det varierar.
Vilken parfym använder du - Abercrombie & Fitch
Vad är du rädd för - Jag har cellskräck, höjdrädd, clowner och att bli blind.
Gillar du att tvätta - Japp, favosysselsättning! ( Vad är det här för fråga, men gillar att tvätta!?) 

 

Din första:
Operation: Har opereat ut stickor ur fötterna då och då..
Första piercingen: Öronen
Första priset: När jag och Hanna kom 3a i en typ sång/dans tävling i forum.
Första sporten du började med: Balett ^^
Första husdjuret: MIna katter<3
Första semestern: Åland om det räknas, annars Frankrike. 

Just nu:
Äter du: Ingenting
Dricker du: Ingenting
Ska du: Duscha
Lyssnar du på: Christina Aguilera - Thank you
Väntar du på: att den här listan ska ta slut..
Tittar du på: Datorskärmen
Har på du på dig: Mjukisbyxor, T-skirt och munktröja. 

Din framtid:
Barn: 1 elr 2
Giftemål: Förhoppningsvis
Karriär: Skådis, sångerska, veterinär, författare.
Har du någonsin:
Kysst en främling: No comment
Tappat bort glasögon/linser: Nej
Brutit ett ben: Nej , men en arm
Rymt hemifrån: He.He.He..
Röntgats: Japp
Gråtit när någon dött: Ja

Ljugit för någon: Ja...
Varit i slagsmål: Ja på skoj många gånger!
Blivit arresterad: Nej


Tror du på:

Gud: Ibland
Mirakel: Ja!
Aliens: Med tentakler och sugproppar? Nej..
Magi: Självklart!
Tomten: Hahah, Nej tyvärr..
Änglar: Ja. 

Senaste:
Film du hyrde: Coraline med småsyskonen xD
Film du köpte: Ingen aning..
Låten du lyssnade på: Det är väl den jag lyssnar på nu antar jag,
Låten du hade på hjärnan: Tänd ett ljus.. :S
Personen du ringde: Sanna
Program du tittade på: Desperate Housewives<3
Person som du tänkte på: MIn man <3
Favorit:
Mat: Tacos
Låt: Oj nu kan vi börja rabbla!
Sak att göra: Vara under vattnet.
Dryck: Trocadero, fast dricker det typ aldrig.
Bil: Jaguar! Raowr! 

Antal:
Gånger ditt hjärta brustit: 1 gång.
Hjärtan brustit på grund av dej: Oj.. En gång tror jag. Tyvärr..
Personer från grundskolan du har kontakt med: Går fortfarande Grundskolan ;)
Ärr du har på kroppen: Typ 6 på benen, två i ansiktet, tre på armarna.. ( jag är ganska villd..)
Senaste:

Tidning du läste: Svenska dagbladet.
Personen du fick mail av: Nått från facebook.
Personen du fick brev av: Vet inte, det var ett tag sen.
Personen du fick sms av: Mamma :)
Saken du köpte: Tågremsa :P 

Övrigt:
Vad har du gjort idag: Vart hemma, och varit på dans!
Var det kul: Ja!
Hur tidigt stiger du upp: 6:30 skoldagar, När jag bli väckt när jag är ledig.haha.
Gillar du att slåss: Jag kan bli ganska agressiv ibland, ja..
Vad ska du göra ikväll: Sova hade jag tänkt!
Är du seriös: Bara om det behövs!
Var har du ont: När jag tänker på det har jag faktiskt huvudvärk....
Använder du hårspray: Om det behövs.
Kan du stå på händer: Under vattnet!
Håkan Hellström eller The Ark: The Ark, ( har varit ett troget Ola salo fan, i gamla dar..)
Salt eller socker: Socker!
Gillar du ketchup: Njaa..
Är du glad nu: Hyfsat
Var du glad igår: Jaa det var jag väl!
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja!
Stockholm är: Sveriges huvudstad! :D
Göteborg är: En trevlig stad!
Malmö är: Sverigedemokrater...
Kan du sjunga: Tjaa, kom ju in i musikklass :)
Mer värt än guld: Vänner, musik, kärlek.
Spaghetti eller makaroner: Makaroner
Ett land jag helst vill besöka: Västindien, USA
Ska bli skoj: Att åka till Kanarieöarnapå höstlovet!
Ska inte bli skoj: Att bli väckt av väckarklockan imorron...
Sparar till: Ingenting, Jag är ingen sparande person.. Tyvärr!

NU har ni något att läsa, om ni inte har något bättre för er!


Ny Design!

Som ni kanske lagt märke till så ser min blogg inte ut som vanligt. Det är för att världens bästa Ellie, hjälper mig fixa ny design! Typ det ända som fattas nu är headdern, och profilbilden, (där det nu står test natta tror jag). Och det ska ändras så fort jag hunnit med att fota ego bilder. Japp, bara så att ni vet!

Snart ska vi få gäster. inga som jag vet vilka det är... Jag har iallafall bakat två super smarriga äppelpajer som ska bli dagens dessärt. Hahah.
Nu ska jag nog ta och titta lite på Desperate Housewives♥

Seeyaah!

Musikteori.

Det finns inget mysigare, än att på fredagmorgonen sitta och lyssna på Johan när han pratar om musikhistoria♥

Michael Jackson?

Har varit hos läkaren och kollad fläckarna på ryggen nu. Hon visste fortfarande inte vad det var så hon bokade en tid hos hudspecialisterna. Great. Däremot satt hon och sa vad hon trodde vad det kunde vara, massa konstiga saker. Så jag kanske har michael Jackson sjukan? KOmmer bli blek som en vit anka. Hahah, nej det kommer jag inte bli! Hoppas jag...

 


HAhahahahah, jag döör litegrann!



PÅ något sett påminner den här katten om Snöret. Fö när han spyr (katter spyr upp gräs och hårbollar, det är normalt) så säger han ; MAMMA, MAMMA! MAMMA! och då vet man att då ska man komma med en handduk eller papper eller något. Har försökt filma det några gånger men har aldrig hunnit... Men den här påminner om honom lite, fast den säger numnum och äter grädde...

Duschad!

Känner mig ren och fräsch igen, efter en lång skoldag med både idrott och dans. Håret är tvättat, och jag är intvålad.. (?).. Hahah, whatever. Imorgon bitti ska jag till läkarna och kolla mina fillidutter, kommer ni ihåg? Dom där "fläckarna" jag har på ryggen. Dom har inte blivit bättre så jag ska tillbaka och kolla dom..
Nu sitter jag och lyssnar på musik från lejonkungen på spotify. KÄR! vet inte varför, älskade filmerna när jag var liten, vet inte var dom är nu men jag saknar dom! Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker inte man kan bli för stor för Disney!


Jag älskar med dig♥ (MISSTOLK)

Hittade ingen bra bild på oss två tillsammans, den här är från lucia förra året ( kanske ni kan lista ut själva )

Rubriken går att misstolka ganska regält, men det är inte som det ser ut att vara............

Lina Einarsson♥


Tass på dig.



Vad tycks om min vägg? Me like!

Jag fiser för dig♥ ( alltid )




Sofia blev lite avis på mitt inlägg till Tilda. Så jag gör ett till henne också♥



En vanlig dag.

Förlåt för dåligt bloggande igår, men jag kom hem så sent från teatern, och sen var jag tvungen att äta middag, och näår jag var klar med allt var klockan halv 11. Och då höll jag på att däcka ihop. Hoppas ni har överseénde.

Jag vill bara hem just nu, orkar verkligen inte en hel skoldag idag. Men jag har väl inget val, så det är bara att hålla ut. Sitter på spanskan just nu och lyssnar på min lärare som förklarar att man måste antäckna. Och visst antäcknar jag! jag är så duktig! Nej men hon älskar mig, hon har fullt förtroende för mig, bra va?

NU ska jag vara ännu duktigare att antäckna i min bok istället för att antäckna här..

 

CIao!


Sofia, Jag, Sara för nån vecka sen♥


Jag andas för dig♥ ( ibland )


Söndag

Shashabloggen!

Najs söndag todaay! Har sovit så länga jag behöver ( vilket oftast brukar vara för länge ), vart ute med hundarna, sen drog jag på dans, dansade lite sen drog jag med mamma till IKEA, det blev inte så roliga köpande, men jag köpte söta "väggklistermärken" som jag ska sätta upp, jag köpte två par men jag kan inte bestämma mig riktigt vilka jag ska ta..

Fötter eller Tassar?



Vad tycker ni? Jag gillar båda!

Autumn.

Tjenare!
Idag har Nathalie mest varit hemma och städat, mamma tror jag har blivit sjuk efter som jag anmäler mig frivilligt att damsuga, vill ni veta hemligheten? Jag försöker skaffa poäng till hemkunskapen... Läxa, med andra ord, men mamma kan få tro att jag är duktig, fram till att hon måste skriva under hela uppgiften.
Passade däremot på att gå ut i det vackra höstvädret och fota lite.



För de som inte ser: Lövet flyter på vattnet..

Och så lilla fotografen.

Sen kan jag också passa på att säga Grattis till min älskade pappa som fyller år idag! Och att jag faktiskt har badat idag! I havet/sjön alltså. Det var inte så kallt, bara 10 grader ;).
Men snart blir det ju mer bad för min del, nu är det inte långt kvar till Kanarieöarna!!!
LÄNGTAR!

Ikväll ska vi skratta åt rosa pantern två och käka choklad, hemsk kväll som väntar mig ellerhur?
Ta det lungt jag var ironisk, puss på er!

Davidskiosk

Tilda har interprao idag stackarn... Det känns sjukt skönt att det är över för min del!

Tilda vill inte vara med på bild, MEN jag fotade faktiskt bara kön! Och Tilda råkade finnas med i bakrunden...

NU vill jag bara ha lunch, min mage bakstavligen skriker efter mat! Hoppas det är ätbart idag, har inga pengar.vi har lunch om fe minutassszzzzzzz.. Mums?

 


Slööjd!

Nu ska jag ha slöjd, vi ska göra svepaskar (?), wiiee..
hejhej//elsa
Nu börjar det.

CIAO


En svepask från google............


VIDEOBLOGG!!!

Det här är enbart Linas förtjänst, jag skulle ALDRIG videoblogga annars.. Urs, tycker inte om att se mig själv på video.. Blä..



Tack Tilda för att du stöttade mig i bakrunden..............

JAG OCH LINA ÄR BESATTA!

Vi ska käpa Lina, vi ska kämpa! Och vi ska vinna! VI SKA BLI LYCKLIGAST I VÄRLDEN!!

Ingen kan leva
om den andra
INTE överlever♥


Orientering!

Idag har vi haft orienteringsdag, det är inte min favvodag kan jag då erkänna... Jag är inte så förtjust i orientering... Men jag och Tilda körde på och vi lyckades ha lite kul samtidigt så lite kul var det!

Tilda tar en drickpaus...                  Medan jag försöker lista ut var vi är någonstans...

Nu önskar jag er alla en gof natt, så höres vi imorgon!

Simma lungt! (medan du kan)
Godnattpussar♥

Shawn Pyfrom♥

Nu när jag ändå är inne i det här DH-snacket kan jag ändå passa på att säga att jag är MOTHER FUCKING IN LOVE! Då undrar ni förmodligen, i vem? Eller så gö ni inte det efter som jag har skrivit hans namn som rubrik.. Men om ni inte känner igen namnet så spelar han Andrew Van Der Kamp i DH! Jag vet inte jag faller för honom, först var jag bara lite små förtjust i hans rollfigur i serigen, han är visserligen gay då men whatever! Men nu har jag tagit reda ppå vad han heter på riktigt ( när han inte är gay ) och kollat massor av intervjuver med honom och så, och han är helt UNDERBAR! JAG DÖR LITE!
Han är snygg, charmig, har ett underbart skratt, och jag ba GAAH!! När jag blir en superkänd hollywood-kändis såsmåningom så ska jag söka om honom och skrika: DU SKA FÖDA MINA BARN!! eller något i den stilen.

Eller så skiter jag i att skrika det, och gifter mig med honom istället...♥



Desperate Housewives, GEEEK!?

Jag har typ blivit helt besatt av Desperate Housewivies!? Jag fick låna första boxen säsong1 av LIna innan sommaren och nu är jag typ fast! Ska få säsong4 imorron, NÄÄJS! Jag har aldrig följt serien, har typ sett ett avsnitt lite då och då, och fattat NADA, det börjar igen idag, men det är typ 6/7säsongen så jag ska nog inte titta efter som jag inte sett säsong 4-5 ännu.

Det här inlägget får intresseklubben att anteckna ellerhur?


HIGH FIVE


HELLO EVERYBODY.
I've been away like....FOREVER; but now i'm back - and i'm here to stay.
För er som inte har förstått att det INTE är Nattis som skriver, ska få förstå det nu. DET ÄR INTE NATTIS SOM SKRIVER. Jag heter VENDELA och är en av Nattis kompisar. JAG OCH TILDA OCH NATHALIE föralltid och lite längre. 
 
Jag tyckte ta tillfället i akt och säga att Nathalie är en av de underbaraste människorna på planeten sverige. Tilda är inte så dum hon heller, fint leende och bra humor. HON ÄR FAN BALLARE ÄN HELA SVERIGE COMBINED! (men det är inte att motsäga det faktum att nattis är bäst i sverige, tilda är bara coolare än alla i sverige...japp)

Jag har, som de flesta vet, slutat att blogga  så därför sa nattis åt mig att skriva ett inlägg som om att det skulle vara min blogg jag skrev det på. Men i min blogg skulle jag nog inte smöra för nattis och tilda, haha :)(ADRESSEN TILL MIN GAMLA BLOGG)

Jag sitter och nynnar för mig själv som en bortglömd kareokemaskin från 90-talet. YOU ARE THE DANCING QUEEN YOUNG AND SWEET ONLY SEVENTEEN OH YEEAAHHHHHHHH....YEEEEAAAH.

OM det finns en gud, så tycker han inte om mig - jag har absolut ingen talang i att spela frisbee. WHAT SO EVER. Det kanske låter lite konstigt, det tycket jag med, för att en så ytterst talangfull flicka som jag borde kunnna slänge en flygande jävla talrik genom luften och få det att se bra ut, men det går inte. FÖR GUD GILLAR INTE MIG.
Jag tänkte slänga ut att Nathalie har Taylor Lautner som bakgrundbild på hennes mobil. Han sitter på en motorcykel. haha, TÖNT.

Kör i högertrafik,
Vendela


Varsågod Tilda! Ditt ÖGA!!

Jag vet inte riktigt huur länge Tilda har tjatat om att jag ska lägga upp den här bilden, men titta Tilda nu gör jag det!


Tildas öga, Foto: Jag Nikon D3000

Kanelbullensdag♥



Pussar!


Muy Bien!

har fått tillbaka spanska provet precis. Muy Bien stod högst på provet! 30/38 poäöng, 8 fel, VG... 3 POÄNG FRÅN ECELENTE, MVG! GAAAH!!

Gårdagen.

Vi hade värsta kuliga kvällen hemma hos Torun igår. Efter vi sett klart filmen, flummade vi runt nere i källaren, sen skulle killarna gå på toaletten tillsammans (?), så då tänkte vi busa lite med dom så vi sprang ut och gömde oss under TToruns veranda. Då såg vi att dom också gick ut och typ letade efter oss så då sprang vi in och satte oss vid Teven igen. Sen när dom kom tillbaka och undrade varför vi hade vart ute, var vi fett särriösa och ba: Va? vi har vart här hela tiden!? Och dom ba: Vaa? Men vi såg ju er där ute? och vi ba: Vaa? men vi sväär vi har suttit här hela tiden och väntat på er!! Sen såg man att dom blev lite osäkra och typ tittade på varandra, och plötsligt skrek sara jättehögtt och pekade ut genom fönstret. Och alla ba, vaa,vad är det!? Å hon ba: Asså, jag såg någon serriöst, jag går hem nu.. Så reste hon sig upp i fejkad panik och sprang upp för trappan och började sätta på sig skorna och alla följde efter. Sen gick vi ut och letade efter människor i trädgården, killarna VAR rädda, vi låtsades att vi var rädda det var jätteroligt! Vi hittade ingen (såklart), och killarna började snacka om att dom måste ha inbillat sig att dom sett någon.  Hahah, så jäävla kul det var!

Sen ägde Torun ut alla killarna i brottning, inte så konstigt när hon har gått på Judo i typ fyra år men det var ändå kul, de blev fett ägda!


Gruppbild: Tilda,Lina,Sara,Diego,Jag(*host*dubbelhaka*host*), Torun,Rodde, och killen jag glömt namnet på..

Filmen är slut och nu börjar alla bli trötta (flummiga):

Trött?


Vi hade kul iallfall!

Pussar från moi! ♥

Skräckkväll väntar!

Tjenare! KOm nyss ut från duchen, mitt hår var väldigt smutsigt och jag ska bort ikväll så jag var tvuuuungen att tvätta det. Men nu känner jag mig ren och fräsch! Ska iväg till Torun ikväll, vi ska se på skräckfilmer och äta godis, visst låter det trevligt? Jag älskar att titta på skräckfilmer, men jag hatar att bli rädd. Men jag tänker inte bli rädd. Eller jo, det tänker jag! Eller, nej.. Eller joo..


Godnatt♥

Ska sova nu, puss på er allihopa<3


Gästeer

Vilken minut som hälst kommer vårat hus vara fullt av massor av folk, (mer än vanligt). Sanna och pappa har bjudit hem massor av småbarn (deras föräldrar först och främst). De borde serriöst ha frågat mig först! DE KOMMER HÄNGA EFTER MIG SOM FÅGELUNGAR!
Sen måste man vara så där äckligt social också och le ch skratta åt "Nämen vad stoooor du har blivit" VAD HADE DU FÖRVÄNTAT DIG DET VAR TVÅ ÅR SEN VI SÅGS!?
MEn det är bara att göra som pingvinerna i madagaskar, le och vinka, le och vinka...


 


Friday i'm in love

Det är freedag, då måste man vara glad. Men jag känner mig ovanligt tystlåten, har inte haft ETT ENDA skrattanfall idag och klockan är snart halv ett så det är sjukt ovanligt. Men dagen är inte slut riktigt än, så vi får se. Kalla sabbade just mina öron genom att hoppa på en festis i trapphuset. Tack sötis, det var generöst♥
Nu har vi engelska, sen matte och sen är det slut. Imorgon är det helg, sweeeeeet!


RSS 2.0