Tragisk November

Jag hoppas verkligen att desember bli en gladare månad en november har varit. Jag har mått toppen, men jag vet flera andra som har haft en jobbig månad. JAg har flera kompisar som har det sjukt jobbigt hemma, en kompis som blivit dumpd av sin kille, sen fick jag reda på typ igår att en kille i min parallellklass storebror dog för minsdre en en vecka sen. HEMSKT!

December kommer bli underbart, PUNKT SLUT


16 tärnor

Förlåt jag vet att jag är urusel på att uppdatera men det är så sjukt mycket i skolan nu.
Idag var de andra uppsjungningen för de 16 tärnorna. Var först inte säker på att jag skulle testa eftersom jag sjungit låten en gång och är helt lost i min stämma, men Sara och Maja gick så då henkade jag. Fast väl där så visade det sig att jag var den enda i min stämma som skulle sjunga upp så jag fick lite smått panik, ( vi skulle sjunga alla samtidigt ). Så när vi tränade först fick jag lite hjälp av Axel och Markus i nian, gulligt av dom. Axel kom inte upp alls det kom bara luft det var jätte gulligt och jag fick hålla mig för skratt. Men Markus skulle lika gärna kunna byta från tenorstämman till sopran.

Men sen när dom väl skulle lyssna kunde ju inte dom stanna så då var jag ensam. Jag lyckades hålla mig till min stämma överallt förutom typ två ord och just dom två orden sjöng jag när Daniel (musiklärare) stannade och lyssnade på mig. Great. Och sen när Johan (andra musikläraren) kom så hade jag slut på luft men jag tänkte att jag kan ju inte andas, för då kommer han inte höra mig, så kjag pressade fram det sista och det lät förjävligt rent ut sagt. Hahah, så bra va jag!

Nu ska jag gå igenom hemkunskapsprovet som jag ska göra imorgon.



Peace & Love♥

Tidsfördriv

Jag vet inte riktigt varför jag gillar att rita hästar. Förmodligen för att resultatet ofta blir ganska lyckat...


A-ha!

Pappa berättade just att vi ska på lördag åka till Oslo och titta på A-has avslutningskonsert!! RESPEKT! Sångaren i bandet Morten (pappas typ bästa kompis) har fixat VIP biljetter till oss. fett glad jag är just nu!

A-ha är inte så kända i Sverige, men dom är sjukt kända i övriga världen. En konsert hade dom Gun's roses som förband, det är rätt coolt! Och dom är med i Guinners Rekordbok för mest betalda nånting. Dom är rätt stora med andra ord. Och nu ska dom ha sin absolut sista konsert på lördag, och den ska vi kolla på!








Advent



Idag är det första advent, och enligt mig börjar den mysigaste tiden på året nu. Julbak, hugga gran, Luciakonserter, julgodis, brasor, snö, och så sisst julafton. Det är mys!


Efter som min familj är lite kristen, eller ja, farfar var präst, så gick vi till kyrkan på adventsgudstjänst nu på förmiddagen. Det var rätt så trevligt, jag tror inte direktt på gud, men det är endå mysig stämning i kyrkan! Isac gillar tdligen inte heller när jag är frisk, för det första han gjorde när vi kom ut ur kyrkan var att mula mig och hälla snö innanför min tröja. Tack, det värmde (ironi).
Nu ska jag käka lunch och sen drar jag iväg till sista morderna danslektionen för terminen (snyft)..

Seyah♥


Crazy

Heej, sorry för dålig uppdatering. Jag är fortfarande hängig och har inte varit i skolan. Nu mår jag bättre, fast har inte vågat ta febern för den kommer nog visa motsatsen som vanligt.
Mina sjuk dagar har bestått av plugg och Sims 3. Vilket liv man har lixom. Helt crazy. På tal om crazy, jag har börjat drömma helt galna drömmar! Jag drömmer väldigt mcket, och mina drömmar är alltid väldigt verkliga, alltså det händer sånt som skulle kunna hända på riktigt vilket gör att ibland är jag osäker när jag vaknar om det var en dröm eller om det faktiskt hände.. Men nu har jag börjat drömma heelt skumma drömmar.
Inatt t.ex. var jag i nacka forum med Tilda och Vendela. Helt plötsligt ramlade en kille ner från taket, och han sa att han var på uppdrag att döda mig för att jag var en odödlig prinsessa, och jag ba, neeej, jag vill inte dö! Så började han skicka trollformler med händerna på mig men dom kunde inte träffa mig för ag var ju odödlig och då började han gråta och när jag skulle trösta honom så var han en gris som hade rymt och kunde inte hitta tillbaka och då kom min lärare Börn med ett par änglavingar och hoppade omkring och trodde att han kunde flyga för han hade blivit frälst av gud och var påväg till himlen. Sen var nacka forum plötsligt våran so-sal och vi skulle ha prov. Men so provet var egentligen hemkunskapsprovet som jag inte hade övat till för jag hade övat till so-provet. Sen vaknade jag.

Så det är alltså vad som händer med en överbelastad hjärna! crazy drömmar...



Sjukling med sin kamera.

Sjuk

Hej på er! Idag är jag hemma och är sjuk. Har ingen feber, men ont i huvudet och halsen. Och väldigt väldigt trött. Utanför fönstret snöar dett och det har redan blivit säkert två decimeter! Najs! Jag är endå så pass frisk att jag tänker tvinga mig till att plugga och göra massor av saker jag måste göra men egentligen inte orkar.

På något sett få iväg No uppgiften till Lisa
Göra klart Svenska gamling uppgiften
Läsa So.
Ladda över bilder till USB minne
(Om jag orkar) börja på andra svenska uppgiften

Lika bra jag sätter igång nu med desamma!

Ciao!


60 sidor läsläxa i So. Wieeeee......

10:39

Nu sitter jag bredvid Lina, och tittar på när vår klass har gympa. Jag är inte med för jag är typ sjuk, tänker dra hem efter lunch. Nu blev Lina arg. Jag tar det som en komplimang, hon vill inte att jag ska gå.. Men jag orkar verkligen inte vara kvar här, huvudet dunkar halsen känns som en spikmatta och kroppen sviker mig. Jag är sjuk helt enkelt och då ska man inte vara i skolan!
Efter idrotten har vi lunch och jag käkar lunch i skolan för jag orkar inte laga mat när jag kommer hem + att jag är super hungrig!


Puss på er

Harry Potter

Chacha, idag efter skolan drog jag och Tilda till Sickla och köpte biljetter till harry potter imorron♥ För dom som inte visste det ärjag typ världens största harrypotter fan, har läst böckerna jag vet inte huuur många gånger. Men jag lovar, det är så pass många att jag kan dom i stort sätt utantill. Så det ska bli sjukt spännande att se filmen imorron med typ alla 8or? nej, men vääldigt många från 8 mi och ma iallafall!

På tåget hem flummade jag och Tilda sönder, och skrämde säkert livet på alla i vagnen. Hahah, man måste bjuda på sig själv ibland.

Jag har följt dem genom deras liv från små tills nu.

Harry potter - Daniel Radcliffe

Ron Weasley - Rupert Grint

Hermione Granger - Emma Watson

Draco Malfoy - Thomas Andrew Felton

Neville Longbottom - Matthew David

Ginny Weasley - Bonny Wright

Fred och George Weasley - James and Oliver Phelps

Luna Lovegood - Evanna Lynch

Seamus Finnigan - Devon Murray

Crabe och Goyle - Jamie waylet & Josh Herdman


Okej nu orkar jag inte flera.. Jag har alltid trott på magi det gör jag fortfarande, kanske inte Harry Potter magi, men jag tror på annan magi. Jag är övertygad om att det finns! JAg tror jag började läsa böckerna när jag var sådär 6/7år. Fast då lästa pappa dom för mig. Sen dess har jag väntat och väntat och väntat på att ugglan ska komma och lämna brevet där det står att jag har kommit in på Hogwarts på min tolvårsdag. Men jag börjar ana nu att den förmodligen aldrig kommer komma...

Här ska det stå en rubrik

Jag känner mig jätte arg, irriterad, gråtfärdig,trött och typ allt negativt man kan känna just nu. Det finns ingen anledning, säkert bara att min hjärna är överlastad och jag behöver sova. Fast jag kan inte sova. För att min hjärna är överlastad. Jag är typ ett problembarn, för jag har så mycket problem. HAHAHAH. Jag skrattar åt mig själv för att jag är så patetisk just nu som tcyker synd om mig själv utan anledning. Skadeglädje. Pfft.. Det är inte synd om mig, tvärt om. Det är det som är så patetiskt. Jag borde vara glad. Och jag är glad! Fast inte just precis nu. För nu är jag Patetisk...


ååh, NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!!

DET FÅR INTE BÖRJA IGEN!!

Vissa saker är rätt svåra att komma över. Du är ett väldigt bra exempel på en sån sak.

Jag såg dig bara på avstånd.

Endå väcktes alla känslor till liv igen.

Och du var borta.

Humor!

( Jag och Torun låtsasbråkar )



Torun: Meh, förlåt då..

Jag: Neej.

Torun: Vaddå nej? Jag sa ju förlåt?

Jag: Förlåter dig inte, vår vänskap är härmed över!

Torun: Happ! Då tänker inte jag PRATA med dig mer!

Calle: OOH! Lyllo Nattis!!! 

Spanska Pro!

Vi har fått en uppgift i spanskan om att 2 och 2 ska vi skriva en informationstext om ett land. Jag jobbar med Thäo och vi kommer äga alla! Just nu hjälpar han vår lärare med hennes dator (?) Och om fem minuter slutar vi.. Men nästa lektion ska vi jobba järnet!


NU mobbar han mig för att jag stavar fel... och hälsar: Thäo så klicka på hans namn för han äger alla!
Enligt honom.. Men trycker ni på namnet kommer ni till han och hans kompis hemsida. De gör roliga videos. :)

Bloggar mer senare!

Ciao!


Back to reality...

När man har haft "sommarlov" i två veckor är det faktiskt riktigt svårt att föreställa sig hur det är att faktiskt gå i skolan. Det första som hände idag var att jag fick reda på att vi har värsta stora No-provet på torsdag och att jag måste läsa ut en bok på 247sidor till på måndag. Och inte nog med det! Vi hade ett oförberätt So-prov som jag missat alla genomgångar om medans jag varit borta, så jag fattade inte handlingen alls! Men jag tycker faktiskt jag gjorde bra ifrån mig med tanke på att jag inte har varit med nånting!


Sen fick jag också mina mittenpåterminenomdömmen i spanskan, vilket låg å Vg+. Det tycker jag faktiskt är rätt bra med tanke på mitt bristande intresse för ämnet. Imorgon kommer jag få rästen av omdömmerna för de andra ämnerna, bara att hålla tummarna.

Men det är såhär det ska vara. Ellerhur?


Gran Canaria 2010

Natur






Biltur 1




Biltur 2




Dunas & Maspalomas


Den här bilden och bilden under är tagna från vår "trädgård"


En kille hade gjort otroliga sandskulpturer!

Beachen!

Cajjan gillade också Kanarieöarna!

Tre underbara människor: Florens, Alex och Anna♥

Florens och Bibi

Nästan alla "lekledarna", kan inte allas namn, men kan försöka... Från vänster: Kenny,Anna,Silvan,vet inte, Florian, vet inte, Alex och Florens ( I cool peruk ) Bilden är tagen från deras Grease show!


Där har ni lite bilder från Kanarieöarna! :D Hope you liked it!

HEMMA!

Hej igen allihopa!

NU har jag lämnat värmen och kommit tillbaka till Sverige. Jag har haft det super bra! Mycket bad och sol, och glass, och grejs! Tänkte skriva en kort sammanfattning om vad jag har gjort de senaste två veckorna.


Vi har bott på ön Gran Canaria, på ett hotell som heter Dunas och ligger i staden/byn MasPalomas. Hotellet ligger en kilometer från MasPalomas Beach som är en strand på 1,5mil (!!). Stranden är en del av en jättestor öken som vi hoppat runt i då och då tillsammans med nakna gubbar. De nakna gubbarna kommer från nudistlägret som ligger precis intill. Vi har haft många slappdagar när vi bara ligger vid poolen. Vi blev typ bästisar med "lekledarna", och dom ska adda mig på facebook, men det har dom inte gjort ännu! HÖMHÖM! Saknar dom skitmkt iallfall.. Varje dag ordnade de tävlingar där man kunde vinna kepsar. Jag tror vi vann typ 8 stycken.
Har också fått träna mycket engelska, ock en del spanska också! Det är ju trevligt.


En dag hyrde vi en bil och åkte upp i bergen, vägarna där var som bergådalbanor, kollade man inte fram helatiden spydde man. Cajjan satt baklänges så hon spydde tre gånger stackarn...
Men sjukt härlig utsikt på vissa ställen, men när man kom för högt upp var det bara dimma.

I Onsdags dykte vi. Eller jag Isac och pappa, Bibi, Madde och Olle snorklade. Och tro det eller ej, men det var faktiskt första gången jag dök med tuber! coolt som *PIP* var det iallfall! En krappa nöp mig i fingret (fråga inte), så jag har märken av krappklor på mitt pekfinger. Trevliiigt!

Jag har inte häller solat en ända gång! Jag har ju fått färg, men jag har inte legat och stekt! Jag har läst ut 5 böcker, men dom har jag läst i skuggan, hahah, det har varit för varmt i solen! Temperaturen har legat mellan 30 grader dygnet runt, lite över på dagarna, och lite under på nätterna.



Men nu är jag hemma igen, och det känns som att komma in i en mörk kall bubbla.. Inte kul alls! Ibland fattar jag inte varför jag bor i Sverige... Lite deprimerande är det faktiskt.
Ni ska så småningom få ett inlägg med bara bilder också, men först måste jag lägga upp dom på datorn och fixa lite grejer.


Puss sålänge!

RSS 2.0