Hejdå!

Imorgon bär det av till rättvik, och jag är rädd att jag inte kommer kunna blogga n¨ågot där, mormor och morfar har internet men det blir aldrig av att jag sätter mig vid datorn där... efter rättvik åker vi till blidö i två veckor och där blir det inte heller något bloggish, no internet. Men jag hoppas ni överlever utan mig ett tag... Ojoj, det kan bli svårt...

Men om vi inte hörs innan, så får ni ha en häärlig midsommar! Och ni får inte glömma gratta mig den 27e ;)

Pussilussi<3



Bild från Linas blogg

Våran egna Edward Cullen - Calle<3



Vem behöver en vampyr? - Bilder tagna från Linas blogg

TAYLOR LAUTNER & Kristin Stewart

" Jag svär, han vinkade åt mig!"

Har varit på fan event med Tilda, på vgen dit var det ett par utklädda vampyrer med röda linser som skrämde livet ur Tilda, när en av dom försökte skrämma mig var jag väldigt iskall och super coll åba:

N: Åh, nämen hej vampyr!
*  han står kvar och glor på mig *
N: Okej, du ser läskig ut, nöjd?
* Han suckar och går iväg *

Tilda däremot sitter och skakar av rädsla... Jag är så cool!
Nejmen, det var verkligen kul, det blev inga bra bilder, dom är mörka och suddiga, men ni kan ju se framför er!


I believe I can fly


The Dress!


"Jag ser smutsen och mörkret i gamla stan, känner dofter av rädsla från stureplan, och jag vill bara gråta så vackert, i stockholm inatt"

Har varit med mamsen i stan idag, mysigt mysigt! Jag är verkligen lost där inne, medans jag väntade på att mamma skulle sluta jobba, tog jag en liten promenad ner till Mariatorget, där gick jag in på någon liten väg, sen kom jag till annan väg, och tillslut var jag heeelt vilse. Och bra lokalsinne som jag har (ironi) så tog det ett tag att hitta tillbaka till Sankt Paulsgatan men när jag väl var där satte jag mig på en stol bredvid mamma och läste damtidningar, tryggt.
Jag har köpt en jättesöt klänning som jag tänkte visa bild på men jag kan inte ladda över dom av någon anledning, så ni får strunta i att se den... Sen har jag köpt en jättefin vit bikini från Bikbok.
Sen kom vi lagom för att se Norges kungligheter stiga iland från en fin båt. Och jag som inte märkt något snubblar ju in vid alla poliser (där jag absolut inte får vara), Men lyckas smidigt slinka ut igen. Jaa, så cool är jag!
Och imorgon gifter sig Vickan med Danne! Najs! Oj, ursäkta... Victoria Bernadott och Daniel Westlin. Inte för att jag bryr mig, men men.. Det är inte varje dag det är kungligt bröllopp! Nu ska jag ha lite fredagsmys framför teven tror jag!

Puss på er!<3¨


Saltis är vackert på sommaren

Chacha bloggen!
Har varit med Tilda nu en stund och badat! Men nu är hon borta för hon skulle på dans, så jag är ensam... Fast det är ganska skönt! Jag och Tilda har varsin biljett till på måndag, så ag ska få se min brorsa! LYCKLIG!
Sen har jag varit på väldens längsta ( känns det som ) hundpromenad... Det börjar med att vi stöter på en 90årig gubbe......

H: Nämen, den här hunden är fredlig ser jag... ( Kadora nosar på hans hand )
    Och här kommer en fredlig liten dam ser jag!
J: heheh..hejhej.
H: Jag gillar fredliga damer ska d veta!
J: Heheh, jaha...
H: Du förstår att jag är en änkling, sen den 13 februari 2005..
J: jaha, vad tråkigt...
H: Och sen har jag ett kort också! Och det kortet gör att jag kan åka varsomhelst i hela stockholmslän för bara tio kronor pär dag!
J: Oj, coolt!
H: Ja visst! så jag kan åka ända till göteborg om jag vill!
j: Ja.. Precis.. ( Det kommer en bil )
J: Kom kadora! (Drar henne mot kanten)
H: Innan du går, så vill jag bara säga att du har en väldig fin klänning på dig!
J: tack så mycket! kom nu kadora!!


Sen kommer det tre utväcklingsstörda, som också vill klappa kadora, så jag låter henne göra det. Och dom skulle tydligen veta ALLT om henne och om mig och om min familj.. Så jag stod där i evigheter och berättade hela min självbiografi, tills dom kom på att dom måste gå för att inte missa tåget ( Puh! ). Sen var jag tvungen att gå förbi ett dagis, och då ville alla barnen Klappa Vovve! så jag lät dom klappa vovve.. Herregud, jag kan verkligen inte säga nej till folk...

Jag tänkte visa er jätte fina bilder som vi tagit idag, men min dator försöker verkligen att driva mig till vansinne så jag struntar i det! Visar dom lite senare istället!

Pussi<3

Hemmadag!

Heej! Idag har jag bara varit hemma med familjen. Jag, pappa,isac och bibi drog ut med båtskolebåten ( pappa jobbar där så vi får låna den gratis ) det var mysigt. Jag älskar att vara ute på havet! GUd jag borde bli fisk..
Sen stannade vi vid nån ö och fikade och badade.
Nu har vi åkt hem till Mammi, nästa vecka åker vi till rättvik och firar midsommar + min födelsedag<3 glöm inte att gratta mig nu! ;)

Imorron kommer Tildur hiit! Vad hon inte vet är att jag är hundvakt så hon måste följa med miig på LÅÅÅÅÅNGpromenad, hoppas hon inte har något emot det! moahahhaha...


LINA ETHEL IRENE!



This Beutiful girl har jag tillbringat min dag med! klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg, som jag försökte ändra designen på idag. Det gick väldigt bra! fast tvärt om...
Först har vi badat ( jag har badat ) och lina har tagit massor av helgalna bilder på mig. Sen har jag lagat lunch åt henne med hennes mat! Det blev jätte gött! Vi satte oss på filtar i hennes trädgård och åt. Sen började det regna så då gömde vi oss under filtarna istället, det var jätte mysigt<3

Lina mobbar mig också för att jag inte kan göra fjortisposer? Vaddå, jag äger ju ALLA på fjortisposer? Ni kan själv se resultaten på Linas blogg! Lina är bara avundsjuk hah!

Dagens låt:


Your love is my drug - Kescha

Sophie, mer känd som Bibi ^♥^




Pappa: Life before bibi... Härliga tider det.


Sommar i Sverige= Regn

i Holla ! Jag är fett cool som kan prata spanska tycker jag!

i Holla! buenos diaz? Me llamo Nathalie, tengo trece anyos.Me vivo en Estockolmo y tengo mucho cool! 

Okej jag är ganska töntig... Har varit på isacs fotbollsmatch! Mycket spännade, dom spelade mot brommapojkarnas 97lag. Det hade blivit 1-1 om det inte varit för att dommaren inte fattade vad of side var... Dommare alltså...

Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga i sommar. Jag kommer typ inte vara hemma nånting och jag vet inte på vilka ställen jag kommer ha tillgång till internet, så vi får se hur det blir. Men jag lovar att blogga så mycket jag kan!


Sommar 2010:

Hemma fram till midsommar - internet
Rättvik en vecka - vet inte
Blidö två veckor - inte internet
Öland två veckor - inte internet
kanske åland - inte internet
hemma/värmland - internet
hemma - internet

Skolan börjar

Så, så mycket kommer jag inte kunna blogga som ni ser!

Hoppas alla får en underbar sommaaar!<3

PUSS OCH KRAM


Öland - 2009


S-O-M-M-A-R-L-O-V-!

Tjaa!! Skolavslutningen idag blev regnig... Och vår ena mentor ska sluta så vi sjöng if you leave me now hela klassen till henne och då började hon gråta, och då började vi oxo gråta. Så skolavslutningen i år slutade som den brukar sluta för min klass: Med ett gråtkalas.
Sen trog en bunt och åt lunch i forum, det var gött och sen drog vi hem till Lina. Det var tänkt att vi skulle bada men tack vare vädret bangade alla utom Jag, Lina och Torun. När jag och Torun hade badat klart hoppade Lina i så vi sttod på land och frös som två isbitar! hahah det lät kul!
När vi kom tillbaka satt alla och kollade på Desperate Houseviwes så vi henkade på.

Jag älskar er! Det kommer jag alltid att göra bara så att ni vet!



Dom här eleverna ska gå i ekliden! Men varför försvinner en tredjedel av dom då?
Det är såhär det ska se ut i glaskorridoren, det är dom här klasserna som SKA sitta uppe på väggen!



Sen var jag och Torun tvugna att åka hem, jag ska på nån restaurang ikväll det var därför. Och vi satt typ ensamma i en vagn med ett par fulla studenter... Så det stank öl och två av dom satt och klagade på att dom var så fruktansvärt kissnödiga... Så helt plötsligt hör vi typ vatten som skvätter mot golvet och när jag vänder mig om sitter en av killarna och kissar på golvet!?!? Och jag och Torun typ spyr, sen när tåget svänger så ser vi hur kisset rinner ut i hela vagnen och det börjar lukta och vi typ spyr ännu mera... NAJS!

Nu ska vi dra till holmen ( restaurangen )

Puss<3

ILY




Shiiiitt alltså, vad jag älskar er!

Och då menar ag inte älskar som man bara säger "Jag älskar er" utan jag menar det verkligen. JAG ÄLSKAR ER! Hör ni det? Det är något speciellt med oss i den här skolan, en vanlig skola skulle inte på kultureftermiddan ställa sig upp och sjunga för en tjej som fyller år. I en vanlig skola skulle inte niorna svara på random frågor som jag ställer för att jag tycker att det är kul. I en vanlig skola skulle inte lärarna ställa sig på scenen och sjunga en fjollig dans för vår skull. I en vanlig skola kan man inte gå fram till vem som helst och snacka.
I en vanlig skola skulle inte eleverna ställa sig och sjunga 6-stämmigt när dom hade tråkigt. Vår skola äger allas skolor, vare sig ni vill eller inte! Och det finns inget ni kan göra åt det, förutom att byta till vår skola förstås.

Men nu kommer vår familj att splittras. Alla nior slutar idag, vissa kommer jag kanske aldrig se igen! Även fast jag inte kände alla så tillhörde dom familjen, och sen bara försvinner dom!
Tilda, det kommer inte bli några mer "DET ÄR FISK IDAG NATTIS" Eller: "MENTAL SPARK PÅ BENET TILDA"
Vendela, det kommer inte bli några mer blickar som säger " Det är okej nattis, andas" Eller " TEddii björnen freeedriksson.." Allt är borta, och vi kan inte göra något åt det.
Nästa år slutar åttorna, sen är det bara vi kvar. Och vad händer sen? När vi slutar? Då finns det inget kvar? Allt kommer vara borta inget kommer finnas kvar och jag kommer dö.



Jag är trots allt bara människa.



Dumma basketbollar! Håll er borta frå mina fingrar!!

Inget, INGET! kan få mig att använda bandage! Jag känner mig handikapad, som en en, tjej med bandage! Jag gillar inte bandage! BLÄ!


Idag har vi haft M-dag ( Musikklass-dag ) vilket var ganske skoj! Niorna och åttorna uppehöll oss i 3 timmar med uppträdanden i Nacka Aula, sen gick jag till tvåan , men jag var så förbaskat trött att jag gick hem!

Hoppas ni har haft det bra!

Två dar kvar....

3 days left.

Livet är gött, socker är sött.
Jag är fett cool, men jag har ingen pool.
Om jag var en tönt, skulle ni tycka det var fett skönt.
För då skulle ni inte behöva konkurera, men det är inget att diskutera.
För jag äger på att rimma, jag äger oxo på att simma.
Nyaa var jag och hoppade studsmatta med mimi och isac.
Isac högg sig själv i knät, så han la sig ner och grät.
Mimi gav mig nästan en blåtira, detta är inget att fira.
Nu sitter jag och gosar med min katt, och med det säger jag GODNATT


GIIRLS!<3



Har varit på långan med klassen, nu är jag och Tilda hemma hos Bella och vi ska ner och käka nuu, så CIAO<3

Nedräkningen har börjat...

Fyra dagar..sommarlov.. Nejnej, vänta lite nu... fyra dagar. sommarlov. Sommarlov? Sommarlov!? SOMMARLOV!!

 
i Hola ! Din fjolla! Sitter i mitt rum, har inget att blogga om igentligen men jag gör det iallafall, för att vara snäll. Ska gå och lägga mig, börjar bli lite pömsig, men jag har sovmorgon till 8 imorron för 7mi ska till långsjön och bada<33
Imorse btw, så fick jag vänta på tåget i 40 minuter... Not funny. Sen kom en ersättningsbuss som körde åt fel håll (?) Så jag Tilda och Torun kom en timma försent. YippieKayej!
Godnatt, sov sött, dröm om alla småkryp du mött ( inklusive mig! ) <3333


Livet leker när solen steker!

Förlåt för att jag varit ososial mot er, men jag har inte kunnat sitta inne vid datorn när det varit ett sånt underbart väder ute! Hjälp jag börjar låta som mamma... Men jag har bättrat på bikinilinjerna lite genom att ligga ute och läsa en jätte spännande bok. Sen har jag varit ute och sprungit. Och badat såklart!

Juste, det är Sveriges nationaldag idag! Borde man fira?
Ni har säkert hört talas om oljekatastrofen som hände för nåra veckor sedan? Jag börjar tro att det är den som Maiya-Indianerna har sett som kommer göra att jorden går under! Vi människor är så förbannat korkade! Ibland!

Kan visa lite bilder från Disaavslutningen i torsdags:



Massor av fina människor!<3


Hadebrasåhörsvisenare!pussupuss<3

Mitt liv är bra skumt...

... Jag är i skolan och har svenska, coolt va?

Min livsglädje måste snart komma tillbaka från sin semester.

Har inte orkat vara deprimerad i eftermiddag, så efter att vi haft avslutning av DISA på 2an med världens bästa tjejer i världens bästa klass, drog jag hem till Lina. Hon bestämde att jag skulle bli en Alien, och målade mina ögon lila och satte på mig en liten vit klännning. Sen skklle jag bli fotomodell, men sara kom och rädda situationen en aning ( jag slapp möta det grymma ödet ensam ). Men vi fick snart vår hemd för Lina ramlade i vattnet och blötte ner sina kläder. Det var roligt. Jag hoppas att Lina ska lägga upp bilderna på hennes blogg så att jag så småning om kan visa dom för er! :)

När jag kom hem åkte jag på Isacs gitarrkonsert. Det var ganska underållande, hans lärare är fett skön!
Förlåt för att jag bara har gjort korta tråkiga inlägg, men jag har inte min bästa tid i livet för tillfället kanske en tidig förtiårskris vem vet? Men jag ska försöka bli glad igen...

Hoppas ni får vara glada sålänge! Puss<3

Jag är ganska ihålig just nuu...

Livet kan bara dö.

Vårkonsert

Tänkte släppa in lite snabbt info om vårkonserten igår. Det var nog det sorgligaste jag varit med om, alla storgrät, inte under själva konserten men efter niornas spex grät verkligen ALLA! Jag mår så förbannat dåligt nu av många anledningar jag inte orkar ta nu, men förutom det var det en underbar konsert som jag aldrig kommer glömma!


Jag är fett körd.

Det är plågsamt att vänta. Speciellt när man inte vet vad man ska vänta sig.

It's time to sing.

Hej! Har haft repetition hela dagen idag, och min hals mår inte bättre... Men jag har knarkat halstabletter och nu sitter jag och dricker te, så den kanske klarar sig. Nuuuuuu, ska jag dusha sen får vi se vad jag hittar på.

Ciao!<3



Bella: * tittar ner i sin väska * Kolla det är en helt ny väääääärld här nere! * stoppar ner huvet i väskan och börjar sjunga* en helt nyy vääääääääääääärld..

* Några 8or går förbi och bella tittar upp *

Bella: Jag måste nog sluta dricka kaffe...

RSS 2.0