Jag vet allt... ALLT!

Heej!

Kom just he från min teateruppvisning, det gick ganske bra, jag spelade en elak "spådam" som typ dödar alla.. fett coolt eller hur? Fast det slutar med att jag dör.. Inte lika coolt kanske. Min egna supporter Tilda var där ( såklart ) och garvade åt mig, jag förstår henne fullständigt! Och jag höll på att dö för att peruken kliade som in i PIIP. Men jag överlevde!

Imorgon är det vårkonsert, innan den är det rep i typ 6 timmar... min röst är redan förstörd jag låter som en kråka och halsen bränner. Utmattning kallas det. Sov Nathaliee.... JA JAG VILL SOVA MEN JAG HINNER INTE!
jag kommer sakna niorna konstigt nog, inte alla men några av dom! Vi i musikklasserna är en stor familj och varje gång några slutar försvinner familjemedlemmar...



Repet inför luciakonserten, ser ni mig? Längst bak i gråa mjukiskläder och rosa konverse ^^

Jag kommer inte klara av att sluta 9an! Det går inte! MIN KLASS FÅR LOOSA PÅ NATIONELLA PROVEN! Då kanske vi får gå om :D

Hare gött<3

No-prov

Fick gå upp en timme tidigare idag för att göra No-provet som jag missade. Jag satt bredvid ett gäng nior, och han som satt bredvid mig var fett gullig, han satt ochh log mot mig. NUSSE! i'm in lööv! Nu ska jag vänta på mina tågkompisar som kommer om en kvart... lyllosar!


KRAM<3

Morsdag!

Tja! har ni vart snälla mot era mammor idag? Själv har jag skickat ett fint sms, för jag var hos pappa.
Har vart med fina tilda idag, vi har flummat som vanligt. Vi kom på att vi borde göra parodi på varandra och lägga ut på youtube, vi kommer bli kända! Sen har vi badat oxo.

farmor och Sannas föräldrar har kommit på middag oxo och isac har varit på grönalund idag så jag tänkte ni ska få en liten aspberg-dialog vi hade vid middagen:

Sanna: var det kul på grönalund isac?
isac: Japp!
Jag: vad var roligast då?
Isac: typ, stora berg och dalbanan, eller jag vet inte riktigt.
Madde: Det tycker jag också!
Bibi: jag tycker slänggungan är roligast!
Jag: Jag tycker Balder på Liseberg är roligast!
Olle: Jag tycker nyckelpigan är läskig!
Sanna: Jag tycker frittfall är roligast!
Pappa: Jag tycker färgan hem är roligast...

Japp, pappa gillar inte karuseller.. ;) Måste vara i skolan halv 9 imorron istället för halv 10 för jag måste göra No-provet eftersom jag var sjuk när de andra gjorde det...

Fett glad jag är just nu!

Vet ni vad roligt som kommer hända mig? Vid middagen sa pappa att han skulle visa ett klipp och det var typ från nått hotell med pool osv. Ingen fattade nånting..

Isac: Är det från kanarieöarna eller?
Pappa: Japp!
Jag: Vad ska vi ska se?
Madde: Ska vi dit!?
pappa och sanna ser finurliga ut.
Vi: JAAAAA!!!!!

Så vi ska åka till kanarieöarna i två veckor i October-november i höst! Så j*vla najs! Det är den tiden man bara sitter inne och deppar, och då ska jag ligga vid en pool och sola och bada! Litet blev blötsligt lite ljusare...




Brorsan kommer till Sverige!

Ja nu är det ju så att min "storebror" kommer till Sverige. Taylor Lautner! anledningen till att jag kallar honom för min storebror är för att alla ba: Å jag ska gifta mig med honom, å min pojkvän blablabla  osv.
Så då tänkte jag: Visst, fine, men då är han min brorsa!
Och när man tänker efter så är vi faktiskt ganska lika!

Han är brun året om, jag är "hyfsat" brun året om
Han är stark, jag har inte åttapack MEN jag är nästan oslagbar i armbrytning
I filmen kan han förvandla sig till en varg, jag kan förvandla mig till en bläckfisk.
Han är 179cm lång, jag är bara 6 cm kortare! (heheh)
I filmen/boken är han ovanligt varm, jag är faktiskt oxo ovanligt varm.

Ja ni ser! Likheten är slående! Jag kommer förmidligen inte vara hemma den 21 Juni när han kommer, men om ag är det kommer jag vara på plats! :)


Jag och brorsan för ett tag sen, bestämde mig för att färga håret brunt, men färgen är borta nu så ingen hann se mig så :)


My life would suck without you<3

Helluu, är på 2an med massor av härliga människor, dom ska tydligen ha pingistunering, och dom tvinnar mig att vara med. Klara färdiga LOOSA!


en månad kvar

27/6

Det roligaste jag vet, byta blöjor på bebisar..

hoppas ni fattade min lilla ironi där.

Jag är sjukt trött, har vart på 2an med Enja idag efter skolan, där träffade vi bland annat Samir och Amanda. Jag anklagade samir för att ha snott min mobil men det hade han inte, ( förlåt för att jag nästan dödade dig )
Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska nörda Sims 3! :D

Ciao!<3



Cajjan var väääääldigt fascinerad av webbcameran... ( jag ser ju inte lite mobbad ut där bak...)

Jag är en gråsugga...

Tja! Nu har vi precis haft NO, vi har blivit indelade i grupper och ska skriva  låtar om djur. Min grupp som består av JOel och Zacha ska sjunga om kräftdjur och jag fick den fina rollen som gråsugga... Men det blir nog bra!

Nu har vi engelska! Si ju lejter aligejter!

Bra förebilder?

Jag har tänkt på de här med barn filmer, hur bra förebilder är karaktärerna där igentligen?

Vi kan ju börja med pippi långstrump: Bor utan föräldrar, går inte i skolan, lyfter hästar, bråkar med poliser.
Bamse: Knarkar...
Madicken: hoppar från tak...
Emil i lönneberga: Busar hela tiden, och låser in sig själv...?
Lotta på bråkmakargatan: klipper sönder tröjor och snor cyklar...

Ja ni hör själva, är dom här bra förebilder för barnen? svar NEJ

What would happen if they ever knew, I'm in love with you.

Hellu, hemma nu har vart på 2an med Enja Tilda och Enja. Enja och Tilda spelade basket med några killar, och jag suger på basket så jag snodde en mick och var komentator! Det var kul! Men sen var jag med ändå, och jag tycker synd om killarna i mitt lag, men dom var jätte snälla och passade mig ändå.

Nu sitter jag och leker med webbcameran ni kan få se resultaten:





Ja när man har tråkigt kan det sluta så här...
Nu måste jag röra på mig, gå eller springa får vi se, men något måste jag göra vikfall!

Så Ciao!<3

47 maj

Svar till Calle: Klipporna är hemma hos mig!:) det var där vi skullle bada men vi gick till långsjön istället!

Det är den 47e maj idag så nu ska jag skriva prov  och det kommer INTE gå bra!

 


Sovmorgooon!

Tjaa, är fortfarande hemma, skolan börjar 11:45 så det är chill! ni måste fortsätta rösta på klänningarna bara så ni vet! satte på mig ett par korta shorts imorse men det var tydligen kallt ute så nu har jag bytt till ett par jeans ( motvilligt )

Har ni tänkt på att det bara är typ två veckor kvar till sommarlovet? SOMMARLOV! ett tag i vintras trodde jag serriöst inte att det skulle bli sommar.. Men look out! syrenerna blommar, havet är varmt, gräset är grönt.. Summerlovvin!

Och juste! Tilda har anmält mig Till årets kaxigaste person på kultureftermiddan? Hahah, jag är väl inte kaxig hoppas jag. Däremot har jag nått ticks att kaste iväg hennes pennor på mattelektionerna... Men det är alltid hon som börjar! Okej nu ska jag sluta uppehålla er med massor av strunt!

Ciao!

Ödet ligger i era händer...

.. Nästan i allafall! Det är så att jag har ett litet problem. Vi har vårkonsert näsa vecka, och jag har två klänningar. Och jag vet inte vilken jag ska ha på mig. Så ni får hjälpa mig att bestämma tänkte jag!
Såhär ser klänningarna ut:




Så nu får ni antingen säga om ni tycker jag ska ha den Beiga klänningen eller den gröna. Om jag ska ha den gröna ska jag inte ha den sjalen som jag har på bilden utan samma sjal som jag har på den beiga klänningen. Snälla hjälp mig för jag vet inte! Tack!

Shoppiiing!

Heej, igår blev det inte så mycket uppdatering som ni kanske märkte emn jag var fullt upptagen hela dan. Dels med att sola och bada, sen på eftermidagen paddlade vi kajak i flera timmar och kom inte hem förens typ halv nio och då behövde jag äta och sen duscha och sen kollade jag på film och sen pallade jag inte blogga. Och idag har jag först varit och shoppat och jag är verkligen ingen shoppingtjej.. Efter typ en halv timme bli jag trött och vill hem. Men jag fick tag på tre tröjor och ett par byxor. Tänkte visa bild, men min dator sammarbetar inte så att jag kan inte ladda upp...
Kanske kan det lite senare vi får se. Nu sitter jag i Boas rum och lyssnar på när han spelar wow. För han har routern i sitt rum och det är sån j*vla dålig signal så jag måste sitta så nära som möjligt.
Nyss var jag och mimi och badade, det var varmare i vattnet än i luften och det blåste typ orkan så jag ville aldrig gå upp! Hahahah. nu har jag inget mer "intressant" att berätta så jag säger hejdå till er och hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! ;)

Pusspuss!

LÅNGSJÖN!

Tjaa allihopa!
idag efter skolan gick jag, lina, sara, maja, vendela, torun, max, tilda, och nisse ( tror inte jag har glömt någon ) och kollade på Thäos och calles fioluppspelning och dom ÄGDE!
Sen drog torun och tilda och rästen drog till långsjön där vi träffade olivia Joel och Anton. Så där har jag varit och badat hela eftermiddagen! Supermysigt!


Dålig bildkvaliete men det är iallafall vi!


KILLARNA!


jag och sara!



WIIEE!!<3

Jag gillar att vara fisk! Efter middan blir det förmodligen kvällsdopp med hanna!
och imorrn blir det kanske Grönan med 7M<3

PUSSOCHKRAMNATHALIE<3

47 Maj...

... Ska vi ha oförberett SO-prov. FRUKTA INTE DÖDEN!

Det kan vara den 47 Maj idag? Det vet jag inte. jag hatar att inte veta! Wisch me good luck!


Mina Mozart.

Tje, har vart och lämnat Bella på tåget sen gick jag till "Vår gård" ( typ ett slott med restaurang, konferensrum mm ) för att mamma var där på något styrelse möte. Och precis innan vi skulle gå fick jag syn på en stor ensam flygel med tända ljus på. Så jag frågade servitrisen om jag fick spela och det fick jag ( hanna satt bredvid och tittade på ). Och fatta vilken feeling jag fick! Jag förflyttades från det lilla rummet ut på en stor scen. Och när jag var klar apploderade hela publiken åt mig som galna ( en liten gubbe som satt och drack öl.. )
Jag vill ha en flygel mamma!


Jag spelade bland annat låten som Edward spelar här och Hanna satt bredvid och fick rollen som Bella.

Tildur och Bellan

HEJHEJ!
Sitter i mitt rum med Tilda och Vendela, vi har badat och nu ska vi snart äta middag.
Det är verkligen sommar nu, så sjukt skönt! Bellan spelar gittar och tilda läser kalle anka xD


MEEEEEEEE!!

Tilda posar?? ;)

Heheh, jag hoppar? xD

Tilda och Bella tvekar..

Men Bella vågade tillslut!

Tilda oxo.. ( Jag ÄLSKAR hennes ställning på den här bilden! )

Nu måste jag nog vara lite social mot mina vänneerrrr. Hare bäst, annars förvandlas jag till en flodhäst! HAH!

Bella:
Ehh, typ sämsta ordvisten någonsin?

NEJ DEN ÄGDE!!

Nya skorts!!

Hola blOggen!

Idag har det vart en jätte bra dag! Vi hade först orientering i skolan ( lite mindre bra ) sen gick jag, Lina, Torum, Theo, Max och calle och badade i Järlaskön. Ingen hade badkläder med sig så vi badade med gympakläderna heheh. Det var iaf jätte mysigt! Fast vi kom lite sent till svenskan btw.


calle, Max och Thäo

Torun!

Sen när jag kom hem så gick jag Hanna och hennes kompis Nelly ner och badade vid bryggan. Det börjar bli varmt nu!


Hanna i JEANS!!?!??!?!?!?!?


Hanna och Nelly.


Sen har jag oxo köpt ett par nya skorts!



TADA!! vad tycks??

nu måste jag plugga massor av englishka, Sen ska jag ducha! Sea!<3

så här tänker svenskar: Nämen oj! Solen skineGLASS!! eller: Men titta det är varmtGLASS. Och jaa.. Jag är svensk!

Helleeu allihopa! Har vart med Tildur efter skolan, eller först var jag med Tilda,Lina,Sara,Liora och Thääo, men sen drog jag och Tilda hem och badade! Jag känner mig väldigt fet, har ätit en STOR glass idag så nu måste jag ut och springa lite känner jag. Tilda påstår att jag inte kan njuta av livet, men jag njuter alldeles utmärkt utan massor av sötsaker! Sådeså!!



Sötalillasyster<3 ILU<33


PUSSPUSS!

Bad day.

Jag är dum idag. Så reta inte upp mig!

Emma är bäst i världen! / Emma

Ja, jag kom inte på någon rubrik å då kom Emma på en åt miig och ni ser hur den blir.
Vi har inte teknik idag för våran läarare vabbar som vanligt. Så nu sitter vi och ska jobba me sånt vi behöver. Vilken ni kanske ser att jag inte gör heheh. Jag nska jobba snart!

Efter skolan måste jag till forum och kolla klänning till vårkonserten. Får se om jag får me mig någon det är så tråkigt att gå själv. Nej men nu måste jag skärpa mig och jobba!

Pusspuss!

Mycket kan ni ta ifrån mig, men inte min helgalna fantasi!

Jag kom på en grej. När man läser, så ser man ju det man läser om framför sig ellerhur? Man "hittar på" personerna hur de ser ut med hjälp av en beskrivning från boken. Tänk! om vi också bara är någons fantasi? Tänk om det sitter någon just nu och läser en bok och ser mig framför sig? alltså en bok om mitt liv? Och när boken är slut, ja då typ försvinner man bara.. För vissa händelser i mitt liv har varit så typiskt " inte värkligt" så jag börjar undra om jag verkligen finns.. Shit, nu skrämmer jag mig själv.



Jag idag

Snälla, det var en ödla! ÖDLA!

Hahah, jag är just nu skolans konstigaste människa för att jag lyfte upp en "orm". Fast tyvärr hörrni det var ingen orm det var en kopparödla och jag räddade den bara från att bli överkörd! :) HAH!!
Nisse vill att jag ska skriva om honom. Okej. ehmm.. Nisse sitter bredvid mig? Nöjd? Ja va bra! :D


Det HÄR är en orm!
Det här är ingen orm...

Jag trodde jag hade kommit över dig...

... men drömmen visade ganska tydligt att jag hade fel.

Vad gör man en söndagseftermiddag när man inte har nåot att göra....

.... Jo man går på bio med sin brorsa! Vi såg på Robin Hood, inte min typ av film fattade faktiskt inte så mycket men visst den var bra! Fast jag tycker mer om den tecknade! Jag letade hela filmen efter Sir Väs! Men han dök inte upp.. Naej, livet är hårt plugget är svårt, på tal om ingenting.

Ska nog ut och springa en sväng, det är härligt väder och jag har spring i benen! Bra idé Nathaile! Tacktack, det var väl inget.. * Applåder* Men guud, tack! Heheh. Så kan jag ju ta ett kvällsdopp sen! Men guud nathalie! Jag är ett keni juue!! WIIE!


Sommar!!

Heeej! Vet ni vad? det har vart sommar idag! Iallafall hos mig!
Jag gick upp jätte tidigt imorse för att jobba på båtskolan ( putsa båtar ) sen åkte vi ut med båten till en liten ö där vi käkade lunch och badade och hade det mys! Och jag tänkte ta massor av bilder men mobilen laddade ur.. Däremot tvingade jag Isac att fota mig och Madde när vi badade här hemma.


Eller eller 1 bild han jag ta på Olle i vår lilla gummibåt!

Madde kör the safe stile och badar med flytväst.

Jag visar hur man ser ut när man får kramp! Duktigt va?

Wiieee! ( stränga order från pappa att inte släppa badstegen.. )



Så, det är vad jag har haft för mig idag! :D Hoppas ni har haft det lika bra som jag, och jag kan faktiskt säga att jag fått lite färg idag! Jag kan inte kalla mig brun riktigt ännu men färg har jag fått!

Kram från Nathalie!<3

NTV<3

Heej! Har haft en underbar dag med världens underbaraste tjejer Vendela och Tilda!! Vi har sett på The last song och jag har nog ALDRG gråtit så mycket i en film förut! Eller jo, Titanic slår nog allt, men det var ändå sjukt! Vi tre grät nog mest i hela salongen, jag var tvungen att bita mig i handen för att inte börja hulka! hahah...

Innan var vi i Sickla och Tilda fick en gratis Smoothie!? hahah jätte kul! För hon hade inga pengar så hon kunde inte köpa någon ( Jag och Bella skulle köpa ) så hon stod lite mobbad vid sidan om. Och sen var det nån som glömt att den beställt ( !?!? ) så då fick Tilda den! Ni skulle sätt hennes min!

T: Va?! Jag?! Säkert?! Va? Omg! Men, varför? Va? Men? hur?

Sen har jag köpt en tröja också! Kan visa bild imorron pallar inte nu.


Jag och Bella ( Inte vackert )

Tidal och Bellas lunch

Min lunch ( jag gillar inte sushi.. )

Jaaa..

hehehe.. Tilda vill oxo.

Me and Tilda

Systrarna i stråhatt<3

En lite ironisk dörr...

Stråkepsar...

Lite smått galna..

Tilda på biosalongen ( vendela smet när jag tog upp kameran..)


Have a nice evening! / nathalie

Alvin and the chipmunks!




Ska sätta mig framför Tv:n och kolla på denna film med alla syskonen<3 MYSPYS!

Visste ni att jag kan låta som en chipmunk? nästan exakt? Okej, NU vet ni det!

ChiiiLL!!

Isag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt! Det behövde jag kan jag säga er! För imorgon kommer det bli helvillt! Ska på bio med snälla Bella och vilda Tilda, ( Visst äger jag på att rimma! ) och det kommer bli galet! Vi tre på en biosalong kan sluta lite hur som hälst kan jag säga er. Hahah!
Sen skulle jag sovit över hos Vendela oxo, men vi ska tydligen på någon syyyperviktig middag hos någon så Tilda och Vendela får klara sig utan mig. Hur ska det gå?



Lite kul syskonbus vid middagen:

Isac: Vill ni höra en kul historia? Det var en gång 2 ballonger i öknen och då sa den ena, kolla kaktusen! Vilken kaktussssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.......
Vi: Hahahaha...
Jag: Men den här då! Akta trappan! Vilken trapppppppppppppppppppppppppppp....
Dom: hahahahah...
madeleine: Den här är bäst! Akta stupet! Vilket stuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuPP!!!
Isac: Ne den här! jag tror vi är i en grottaottaottaottaa..
Olle: Nej den HÄR är bäst! det var en gång två killar som åkte motorcyckel och då sa en, akta backen! vilken backe AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!!!!!


Gamla minnen väcks till liv.

Tjaa, alla som läser!

Kom nyss hem, efter skolan gick jag Tilda,Lina och Sofia ( vendela skulle fölljt med men hann inte ) till forum där vi köpte fika, jag köpte en smoothie (stavning?) . Sen gick jag och Tilda och flummade runt i en liten park medan vi väntade på tåget. Sen flummade vi heeeela tågresan ( Det måste varit ågot i den där smoothin.. ) Och vet ni vad vi gjorde sen? Nej det vet ni inte!
vi hälsade på vår gamla skola!  Jätte kul, massor av minnen väcktes till liv! Vi hälsade på gamla lärare och kollade i gamla klassrum ( jag lovar, skolan har KRYMT!) Sen var jag tvungen att gå hem och då kom några 2or och anföll Tilda, sjukt roligt! Och snäll kompis som jag är lämnade henne där.

NU ÄR DET LOV/HELG VAD MAN NU KALLAR DET, SKÖÖNT!
/Nathalie


Sofias dator!

Helluu, sitter och bloggar på sofias dator, hon har min och försöker klara en level åt mig på Bubble Struggle. HAha jag geekar lite! Fast det gör hela vår kalss av nån anledning. Spanske provet gick bra, men kunde gått bättre. NU har vi SO sen har vi lunch, sen har vi matte sen har vi musik sen har vi svenska sen har vi sex. Nä jag skoja. Nu garvar sofia :D Det var hennes skämt! hahah. Nu ska jag sluta innan jag blir hyper. MAH! HEJDÅ

HIHI

Mvg barn!

Jag och mimi har suttit en timme nu och förhört varandra på våra spanska läxor. Jag har prov imorron och kom inte in på sidan på skolportaln som visar vad det är jag ska öva på så jag ahr improviserat lite. Det är fortfarande saker jag vet att vi skulle kunna som inte står i boken, så jag är lite smått orolig. Imorgon måste jag börja plugga till det oförberädda SO-provet också, som enligt Björn är den 47 maj. Tack för informationen käre lärare.

/ Liten med tuff / Stor men Töntig-vad stämmer in på mig?



Jag kommer drömma mardrömmar om det här...

En kille i särklass som har en tändens att "ta" på mig, grävde just i näsan och stoppade fingret i munnen. OMFG...

Det borde serriöst vara förbjudet.

Heej! Sorry för dålig uppdatering, glömde skåp/datanyckeln hemma och har fortfarande inte hittat den. PANIK!
Det finns en sjukdom som inte borde finnas. Den orsakar bara smärta och när jag tänker på den blir jag abra arg och ledsen. Min farfar dog i den när han bara var 58 år, och min kompis mamma har fått den och nu har min hund fått den. Sjukdomen heter Cancer.
för några veckor sen fick vi reda på att vår hund hade det för att hon hade en knöl på rumpan. Så idag har hon opererats och nu har hon så fruktansvärt ont att hon inte ens kan stå upp. Det är så hämskt! Hon bara gnäller!

Men allt ont har något gott med sig, du kommer bli bra...


Jag ahr märkt att ni tycker det är roligare att läsa min blogg när jag lägger upp bilder. Här har ni!

Lägger upp lite random bilder bara för ni ska ha nått att titta på! Alla bilderna är från Linas blogg och är tagna på valborg!


Lina, Alice och Såfia!<3

<3<3<3<3<3 Kan ni hitta mig i det här underbara gänget? <3

Jag och Bella<3

Nisse och Ellie! :D

Alice och Calle! :)



Hope you enyoy! :)<3

Lemonadtävling!

Jag är på skojhumör som ni kanske märker, fixar massor av grejer, fortsett rösta på tårtor! DET ÄR EN ORDER!
Nu har jag och Mimi fixat en tävling! Den som kan svara på den här frågan "vinner" vårt hemliga resept på vår alldeles egen utsökta lemonad! Men som sagt är det ett hemligt resept så den som vinner måste hålla det för sig själv! Ni har en vecka på er att klura ut frågan.




Frågan är:

En pappa frågade sin son om han kunde en gåta. Om pappan inte kunde gissa den, skulle han ge sonen en krona. 
sonen sa:
- Vilken likhet är det mellan kronprinsen och mig?
Det kunde pappan inte gissa, kan du?




KOM IHÅG! Ni har en vecka på er! Och tiden börjar........ NU! = 14:00 Söndag 9/5


Snöret jag älskar dig<3

Sitter och myser med min katt som är livrädd för vårt nya hus, men nu har han somnat i min säng. Ville bara säga att tårta nr1 leder, men alla har inte komenterat, så fortsett komentera!

Tårtbakning!

Tja! såhär snygg var jag när jag vaknade imorrse: MIMIIIIIIIIIII!!??




Jag och mimi har haft fullt upp hela morgonen med att baka tårtor , för att Boa fyller år. Jag är fett trött somnade typ halv 3 inatt för att jag hade jätte ot i magen och mådde illa.. Men jag mår bättre idag. Jag och mimi har kommit fram till att vi kan tjäna massor av pengar på att öppna ett bageri! För vi äger på att baka! ( säger vi ).

Vi har bakat tre tårtor så nu bestämmer jag att ni ska få rösta på den tårta ni tycker är finast!

Tåårta nr:1



Tårta nr:2



Tårta nr:3



Sådär! Bara att komentera vilken ni tycker är finast! :)



Mimi bakar.



Sen hade vi liite kul! :D

Ha en fortsatt trevlig Lördag!

Jag är fett tragisk.

Jag är så arg! Jag skulle vart med världens bästa klass idag på en liten ö och ha jätte kul! Men istället sitter jag i mitt rum och har sprängande huvudvärk. dummadummadummadummadummadummadummadumma!!!!!!!
Sen fyller mammas pojkväns son 14 år imorgon och jag har ingen present. Men vad ger en fjorton åring till en anna fjorton åring? Ingen jävla aning!

Imorgon kommer min bebis/bästis/storebror/lillebror/pojkvän hit!! Med andra ord SNÖRET! Det kanske är lite svårt för er att fatta min relation till min katt, men han är min älskling! Han har inte vart hos oss sen i Julas pågrund av flytten så jag saknar honom super mkt!!


BAJSA!

Vendela jag menar att jag har 38,4 grader inte 34, heheh ;)

Har vart hemma idag. Eller inte hemma jag åkte till farmor. Sen har jag skrivit jäätte mycket på min berättelse! ni kaaaanske får läsa den när den är klar!
Jag är så sjukt arg på mig själv för att jag är sjuk nu!! Vi ska ju på klassresa imorron! MORR PÅ MIG!

Sorry för dålig uppdatering, men jag menar hur kul är det att läsa om en sjuk Nathalie som klagar på livet? Jo det är väldigt roligt, det är därför jag inte låter er göra det, moahahahah

Sjuk.

Heej! Fick gå hem från skolan idag, hade ont i uvet och frös ( inga bra tecken.. ) Så nu sitter jag här i 34graders feber och surar. Fast mamma lyckades muntra upp mig lite, hon har vart i London och då har hon passat på att köpa en tröja/linne till mig från Abercrombie and Fich  (A&B) vad tycks?




Gulliga va? Och för dom som har handlat kläder därifrån vet att dom luktar supermysigt när dom är nya!
Men måste jag ta och friska till mig!

Pussilussi!

Favvo låtar just nu:

Glad-låtar:





"Jag måste tänka" låtar:



Depplåtar:








+ många många fler. Jag vet att några är gamla, men ja jag är lite omordärn..

Jag är lycklig!

Har ni nån gång sett en livs levande Ängel? Det har jag, ängeln gick precis utanför fönstret på 2an...

Vet ni vad? Jag har fått tillbaka både musikteoriprovet och Svenska provet och jag är supernöjd! På Svenskaprovet fick jag alla rätt, och på musikteori typ 2 fel. Jag vet inte vad ni tycker, men jag är supernöjd! :)

Det har vart en ganska bra dag idag! Fast jag har ett problem, jag tror jag håller på att bli förskyld.. INTE BRA! Men nu måste jag söka fakta om gangesfloden !

PUSS!

Min hjärna har fått jobba på högvarv hela natten...

... Och därför är jag väldigt trött. Jag har drömt. Drömmar. Massor av drömmar heeeeelaaaa natten! Jag har alltså inte kunnat sova. Eller jo jag sov men jag har inte vilat. Bästa drömmen var sisst och precis när det braiga skulle hända såå hör jag " Nathalieeeeeeee, nu är det dags att vaknaaaa.. "

NOOO!!! Nu är det teknik

 

Ciao!


Te-krig! TILDA!?

Hollapollalolla! ( ni behöver inte oroa er jag vet inte heller vad det betyder. )

Har vart med Tilda, för hon ville hänga med till min teater. Vi åt mellis på kringelgården och Tilda kom på att det var kul att kasta en använd tepåse i mitt huvud? Ja, det var kul. för henne. Sen skulle vi iallafall gå till  mitt piano, och sen till teatern och Tilda satt och garvade åt mig hela tiden. Dumma henne.
Men ja, hon hade kul iallafall och jag ska få min hämnd! Moahahahahahahhahahahahahahahahahh..




Nån som vill byta ben med mig btw? :)

TRÄNINGSVÄRK!

Jag har så förbaskaat ont!! jag kan inte gå, mina ben säger NEJ! Men jag pressar dom frammåt. Snyggt, tack jag vet.  Trapporna är värst uppför gåår bra men nerför.. AUSH!

Our song

Tjaa, har vart och hämtat bibi hos en kompis och nu sitter jag och försöker plugga in texten till Our song med Taylor swift. Jag och några till ska sjunga den på musiken. Jag ska spela bas, det är kul! Känner mig helt slut, kanske inte så konstigt efter som jag sprungit med halsont vilket inte är så bra, för då får man ärr på hjärtat som vår gamla gympalärare sa.
Och nästa inköp ( önsketänkande ) ska bli en goldenretriver valp! Vi känner några som har köpt en sån och jag träffade den idag och den var så olagligt gullig så jag bara small av! Den såg ut som en liten isbjörn. NUSSE!


ASPBERG REGERAR!

Nu har jag kommit hem från Neglingemaran. Kommer ni ihåg vad jag sa igår? Att Isac satsade på att vinna och jag satsade på att inte förlora. Vet ni, Isac Vann! Och vet ni vad? Jag vann oxo!! coolt va?? Jag sprang 6,1km tillsammans med 50st andra 94-96or. Och jag vann! Är inte det lite skumt? Aamen ganska stolt är jag! :)
Fast jag kommer inte kunna gå imorron. Träningsvärk yippikajej!

Run to the hills!

Yooh, har nyss vart ute och sprungit en halv mil. kondisen har vart bättre, men jag lyckades ta mig runt iallafall.
Jag gillar faktiskt att ta ut mig! känna blodsmaken i munnen och mjölksyran i benen. Det är najs!

har ni hört talas om Zz top nån gång? Det är ett gäng skäggiga gubbar, som spelar rock! As härliga! :D




Så där bra vill jag också kunna spela gitarr! Spola fram till typ 1:42 så kommer ett jätte najs gitarrsolo!
Hahah, supercoola!
Ha en bra lördakväll!

/Nathalie<3

1 Maj

Gud vilken kul kväll det var igår<33 Jag vill spola tillbaka tiden och göra om det!
Men det går ju inte.
Tänkte ta det lungt idag, sov till 11, naaaaajs! Så jag pallar inte så mycket. tänkte däremot sticka ut och jogga snart, måste ju träna lite till neglingeloppet imorron! Isac satsar på att vinna, jag satsar på att inte förlora. Bra va?
Ska be sara och lina att skicka lite bilder till mig som dom tog igår. Dom har ju fina systemkareror.

Peace and loove! <3

RSS 2.0